- 6 Ekim 2013
- 1.172
- 300
- 133
- Konu Sahibi helloeverybody
-
Evet ben kendimi astim resmen hic bi erkege yazicagim aklima gelmezdi ama malesef, bundan sonra bende gec cevap vericem ama umrunda olucagini sanmiyorum oyle olsaydi beni 15 saat bekletmezdi ...sen yapacağını yaptın artık yazma ve sürekli online olma o yazınca da geç cevap ver giem iyidir ilk adımı sen atmış olabilirsin ama sakince beklersen o senin peşinden koşar
yok be sonuçta beğendiğin insan ayazabilirsin ama artık sen gizemli ol :) sakin ol havalı kal :)Evet ben kendimi astim resmen hic bi erkege yazicagim aklima gelmezdi ama malesef, bundan sonra bende gec cevap vericem ama umrunda olucagini sanmiyorum oyle olsaydi beni 15 saat bekletmezdi ...
Bi de oyle deniyim bakalimyok be sonuçta beğendiğin insan ayazabilirsin ama artık sen gizemli ol :) sakin ol havalı kal :)
bişicik olmaz daha küçüksün hayırlısını iste belki adam kötü biri olmaması daha iyidir . ilişkiler konusuna çok takılma tatlım. isteyen adam yazat gerisini sallaBi de oyle deniyim bakalimelimden kacirirsam depresyona girerim ama
Bu arada adam ilk mesajini telefondan digerlerini bilgisayardan gondermis hep , bunun sirri nedir biri bana aciklasin lutfenyok be sonuçta beğendiğin insan ayazabilirsin ama artık sen gizemli ol :) sakin ol havalı kal :)
Evet canim hayirlisini istiyorum Allahtan , ta konu basindan beri diyorum , hayirliysa olsun degilse olmasin :)bişicik olmaz daha küçüksün hayırlısını iste belki adam kötü biri olmaması daha iyidir . ilişkiler konusuna çok takılma tatlım. isteyen adam yazat gerisini salla
bi abla tavsiyesi kendini sakın üzme :)Evet canim hayirlisini istiyorum Allahtan , ta konu basindan beri diyorum , hayirliysa olsun degilse olmasin :)
Evet canim hayirlisini istiyorum Allahtan , ta konu basindan beri diyorum , hayirliysa olsun degilse olmasin :)
Baska ne sorim bunu buldm isteAtlarla ilgili cok mu fotografi var ki atlari sormussun
Baska ne sorim bunu buldm iste
Yok, hala cevap yok...Gelisme yok mu?
girdi mi canım o günden beri faceyeYok, hala cevap yok...
Bu arada adam ilk mesajini telefondan digerlerini bilgisayardan gondermis hep , bunun sirri nedir biri bana aciklasin lutfenTelefon varken neden bilgisayar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?