Annemin is arkadasinin oglu

sen yapacağını yaptın artık yazma ve sürekli online olma o yazınca da geç cevap ver giem iyidir ilk adımı sen atmış olabilirsin ama sakince beklersen o senin peşinden koşar
Evet ben kendimi astim resmen hic bi erkege yazicagim aklima gelmezdi ama malesef, bundan sonra bende gec cevap vericem ama umrunda olucagini sanmiyorum oyle olsaydi beni 15 saat bekletmezdi ...

Evet ben kendimi astim resmen hic bi erkege yazicagim aklima gelmezdi ama malesef, bundan sonra bende gec cevap vericem ama umrunda olucagini sanmiyorum oyle olsaydi beni 15 saat bekletmezdi ...
yok be sonuçta beğendiğin insan ayazabilirsin ama artık sen gizemli ol :) sakin ol havalı kal :)

koskoca 2 gün geçti ve pek bir gelişme olmamış.. sabah sabah heyecanla açtım bakalım var mı bir şeyler diye ama nerdeeeee

Bu arada adam ilk mesajini telefondan digerlerini bilgisayardan gondermis hep , bunun sirri nedir biri bana aciklasin lutfen Telefon varken neden bilgisayar

belki evde telefondan giriyordur iş yerinde bilgisayardan giriyordur. malum patronlar sürekli telefonla oynayan elemandan hoşlanmaz

bu kadar zor olan ne, anlamıyorum. Hoşlanıyorsan tanış, konuş, sohbet et. Sonuçta kaybedeceğin bir şey yok. O kadar odun değildir herhalde sana karşılık verir. Taktikle daha da zorlaştırıyorsun bu işi. Heyecandan kendini bitiriyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…