- 26 Temmuz 2012
- 2.854
- 8.285
- 108
- Konu Sahibi helloeverybody
-
yaaa bırakalım bu işleri. direk olaya dal... aç kendini... biraz da güzelsen dayanamaz zaten :)))
oyy çok romantik ya :) bebiş de geliyo missmesela eşimle bir ortak arkadaşımız var. o arkadaşımızın facede paylaştığı bir fotoya ben yorum yapptım. eşim de arkamdan hemen yorumu yapıştırmış ama beni iğnelercesine yapıştırmış...
sonra hemen ekledi. baktım yakışıklı ben de kabul ettim
1 hafta boyunca facede konuştuk. tam 7 gün oldu ki konuşmaya başlayalı buluşalımmı dedi. ok dedim. buluştuk. ayağa kalktım eve gitmek için eşim elimden tuttu. çok ciddiyim bana bir şans ver dedi....
2 hafta sonra nişanlandık. 3 ay sonra da evlendik.
şaka gibi geldiğini biliyorum ama eğer Allah yazdıysa olur.. iyi ki de olmuş. kocamı evliyken tanıdım ben. aşkla bağlandık birbirimize. 5 yıl oldu evleneli. hala onu görünçe heyecanlanıyorum. sanki dün tanışmışız. Darısı başına canım...
Aman maşallah diyelim.şimdi de...
benim bir arkadaşımda aynı tarz bir şey yaşamıştı ve şimdi evlilerAma o ekledi "ay birine benzetmiştim pardon" dedi çocukta yemedi tabi :) çocuk tamam ozaman diyince, o da "ay ben seni çok beğendim ekledim hakkımda ne düşünürsen düşün tanışmak istiyorum " dedi. Çocukta iyi bakalım tanışalım dediler evliler yani :)))
Dinlemiyo sekerim.yaaa bırakalım bu işleri. direk olaya dal... aç kendini... biraz da güzelsen dayanamaz zaten :)))
konusahibi internet uzerinden adama ask gelmesini bekliyor.
benim bir arkadaşımda aynı tarz bir şey yaşamıştı ve şimdi evlilerAma o ekledi "ay birine benzetmiştim pardon" dedi çocukta yemedi tabi :) çocuk tamam ozaman diyince, o da "ay ben seni çok beğendim ekledim hakkımda ne düşünürsen düşün tanışmak istiyorum " dedi. Çocukta iyi bakalım tanışalım dediler evliler yani :)))
mesela eşimle bir ortak arkadaşımız var. o arkadaşımızın facede paylaştığı bir fotoya ben yorum yapptım. eşim de arkamdan hemen yorumu yapıştırmış ama beni iğnelercesine yapıştırmış...
sonra hemen ekledi. baktım yakışıklı ben de kabul ettim
1 hafta boyunca facede konuştuk. tam 7 gün oldu ki konuşmaya başlayalı buluşalımmı dedi. ok dedim. buluştuk. ayağa kalktım eve gitmek için eşim elimden tuttu. çok ciddiyim bana bir şans ver dedi....
2 hafta sonra nişanlandık. 3 ay sonra da evlendik.
şaka gibi geldiğini biliyorum ama eğer Allah yazdıysa olur.. iyi ki de olmuş. kocamı evliyken tanıdım ben. aşkla bağlandık birbirimize. 5 yıl oldu evleneli. hala onu görünçe heyecanlanıyorum. sanki dün tanışmışız. Darısı başına canım...
Aman maşallah diyelim.şimdi de...
Neden gece.Kizlar su an musait degilim ama yazicam geceye dogru
cok güldüm yaaa, ayıplı şeyler olabilir bence de :)Neden gece.Ayıplı şeyler mi var kız Şaka şaka bekliyoruz.
Ne yapıyon kiKizlar su an musait degilim ama yazicam geceye dogru
Gece yarısını bekleyecekmisizniye bekletiyorsun bizi ama aaa
meraktan catlayacaguk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?