- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi helloeverybody
-
Daha gelmemiş..Ne kadar geç yazışıyorsunuz siz ya
Bir mesaj at 24 saat bekle ooo
AynenDaha gelmemiş..
10 dk daha bekliyecegim gelmesse bna elveda..
Benim de uykum geldi çıkıyorum.10 dk daha bekliyecegim gelmesse bna elveda..
Aynenn ya bisey farkettimde ben sustukca o daha fazla yaklasiyor bana karsiicanımmm konunu okuyunca kendım geldım aklıma.. ben gordum begendım ekledım tanıstım bulustum ne ucan ne kacan azmın zaferi dedım ve dedık burdakı hanımlarla beraber ..konunu okurken benım yaptıgım hataya dusuyorsun dusme; cok detaylandırma, ınce dusunme cunku boyle dusundukce daha cok heyecanlanılıyor karsı taraf sankı daha ulasılmaz cool gozuyor ve saglıklı dusunemeyıp sacmalabılıyoruz benım yaptıgım gıbı ayyy bıde benımkı aslan burcuydu bır gorucen bı tarafı hep kalkık megolamanın hersey olur yeterkı cok detaylı dusunme
bu da benım konum,
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/tatli-birsey.644089/
benim bir arkadaşımda aynı tarz bir şey yaşamıştı ve şimdi evlilerAma o ekledi "ay birine benzetmiştim pardon" dedi çocukta yemedi tabi :) çocuk tamam ozaman diyince, o da "ay ben seni çok beğendim ekledim hakkımda ne düşünürsen düşün tanışmak istiyorum " dedi. Çocukta iyi bakalım tanışalım dediler evliler yani :)))
yaaa bırakalım bu işleri. direk olaya dal... aç kendini... biraz da güzelsen dayanamaz zaten :)))
mesela eşimle bir ortak arkadaşımız var. o arkadaşımızın facede paylaştığı bir fotoya ben yorum yapptım. eşim de arkamdan hemen yorumu yapıştırmış ama beni iğnelercesine yapıştırmış...
sonra hemen ekledi. baktım yakışıklı ben de kabul ettim
1 hafta boyunca facede konuştuk. tam 7 gün oldu ki konuşmaya başlayalı buluşalımmı dedi. ok dedim. buluştuk. ayağa kalktım eve gitmek için eşim elimden tuttu. çok ciddiyim bana bir şans ver dedi....
2 hafta sonra nişanlandık. 3 ay sonra da evlendik.
şaka gibi geldiğini biliyorum ama eğer Allah yazdıysa olur.. iyi ki de olmuş. kocamı evliyken tanıdım ben. aşkla bağlandık birbirimize. 5 yıl oldu evleneli. hala onu görünçe heyecanlanıyorum. sanki dün tanışmışız. Darısı başına canım...
Aman maşallah diyelim.şimdi de...
oyy çok romantik ya :) bebiş de geliyo miss
sağol canım. darısı isteyen tüm arkadaşların başına olsun..
aynen ben de öyle derdim
Dinlemiyo sekerim.
Ben de aynini dedim kac defa. Ya bosver ugrasma, ya da madem illa yapicaksin acik ol dedim. Ama konusahibi internet uzerinden adama ask gelmesini bekliyor.
Hahahaa bu güzeldi
Konusu sahibi daha gelmemiş..
Sonuç ne oldu hala cevap yok mu.
Ne hoş ya
Nerdesn konu sahibesi..
cok güldüm yaaa, ayıplı şeyler olabilir bence de :)
niye bekletiyorsun bizi ama aaa
meraktan catlayacaguk
Ne kadar geç yazışıyorsunuz siz ya
Bir mesaj at 24 saat bekle ooo
Daha cok bekleriz ağaç oldukk
Nerdesin gız sen
aman bunlar tencere kapak olmus... buda damat adayina benzedi.. cvbi 24 saatte bir verecek herhalde
gelmedin mi kiz hala uyuyacam bak
Bu arada hala konusuyormusunuz ?canımmm konunu okuyunca kendım geldım aklıma.. ben gordum begendım ekledım tanıstım bulustum ne ucan ne kacan azmın zaferi dedım ve dedık burdakı hanımlarla beraber ..konunu okurken benım yaptıgım hataya dusuyorsun dusme; cok detaylandırma, ınce dusunme cunku boyle dusundukce daha cok heyecanlanılıyor karsı taraf sankı daha ulasılmaz cool gozuyor ve saglıklı dusunemeyıp sacmalabılıyoruz benım yaptıgım gıbı ayyy bıde benımkı aslan burcuydu bır gorucen bı tarafı hep kalkık megolamanın hersey olur yeterkı cok detaylı dusunme
bu da benım konum,
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/tatli-birsey.644089/
Bu arada hala konusuyormusunuz ?
Kizlarr bu cocuk sannkii bana asikk olduu
Simdi tum gelismeleri yaziyorum , en son yazmadi mesajindan bi yarim saat sonra mesaj geldi bende hemen face girdim , baktim online hemen cevap yazdim, Sen neredensin ben nereden yasin kac vs yuzeysel muhabbet ettik , once sen erkekmisin falan dedi beni isletiyor olabilirsin dedisonrasi ben oldguma inandi ama :)
bu arada yasi 32cok yas farki yok sanki .
Bana eger bu fotodakiler sensen cok guzelsin dedii
Sonra konu konuyu acti da beyefendi cok tutulan bi erkekmis kizlar arasinda , bende sonunda bir kisiyle evlenceksin degilmi ama dedimniye sen mi beni alcan dedi , nolr sen beni al ben soyluyorum dedi sasirdim hani sakami yapti hala bilmiyorm .
Sonra sen uzakta ben uzakta nasil olcak bu is dedi ben uzakta degil yanimda isterim dedi, haklisin dedim aama benim icin uzaklik yakinlik onemli degil dedim , sonra tabi ya dedim etrafinda madem o kadar kiz var , faceden tanidigin birini mi seciceksin haklisin dedim.
Ama ben seni istiyorum dedi, sevgilim ol dedi( kizlar bu ne hizz demeyin valla kendiliginden oldu ben kisaltarak yaziyorum onemli kisimlari okumaya deger kisimlari daha dogrusu ) Bu arada sizce normal mi ?
Vee kendi tlf nosunu verdi , benimkini istedi ama vermedim cok israr etti amaNaz yapalim biraz
Cok esrarengizsin dedi bana bu normal biseymi bilmiyorum ama,
Vee bugunku konusmaya gelelim :
Bugun beni tum gun isteyken bile dusundugunu soyledi
Yanimda olman iicin herseyimi verirdim dedi ben tabi her zamanki gibi gulucukle cevapladim
Tekrar cok guzel oldugumu belirtti
Bu arada evlenme konusunda cok hassas anladigim kadariyla , evlenmeyi yuva kurmayi cok istiyor
Seni bana ceken cok biseyler var dedive seni kiskaniyorum dedi .
Seni gormek istiyorum yanimda istiyorum kutuplarda olsa farketmez dedi
Tum gun seni dusuncem hicbirsey umrumda degil dedi
Kizlar nasil daha fazla özetlenir bilmiyorum ama cocuk bana asik heralde 6 fotoyla boyle baglandi bana , ama bende az degilim , ilgisini cekmeyi basardim ,
Bu arada surekli karsi tarafin nerler dedigini yazdim , sapik gibi algilanmasin cocuk yani bu normal konusmalarin icinde gecen dikkat cekici cumlelerdi ondan yazdim ,
Hadi okuyun garrii sizce normal midir ? degilmidir haydi gizlarim bekliyom
Kizlarr bu cocuk sannkii bana asikk olduu
Simdi tum gelismeleri yaziyorum , en son yazmadi mesajindan bi yarim saat sonra mesaj geldi bende hemen face girdim , baktim online hemen cevap yazdim, Sen neredensin ben nereden yasin kac vs yuzeysel muhabbet ettik , once sen erkekmisin falan dedi beni isletiyor olabilirsin dedisonrasi ben oldguma inandi ama :)
bu arada yasi 32cok yas farki yok sanki .
Bana eger bu fotodakiler sensen cok guzelsin dedii
Sonra konu konuyu acti da beyefendi cok tutulan bi erkekmis kizlar arasinda , bende sonunda bir kisiyle evlenceksin degilmi ama dedimniye sen mi beni alcan dedi , nolr sen beni al ben soyluyorum dedi sasirdim hani sakami yapti hala bilmiyorm .
Sonra sen uzakta ben uzakta nasil olcak bu is dedi ben uzakta degil yanimda isterim dedi, haklisin dedim aama benim icin uzaklik yakinlik onemli degil dedim , sonra tabi ya dedim etrafinda madem o kadar kiz var , faceden tanidigin birini mi seciceksin haklisin dedim.
Ama ben seni istiyorum dedi, sevgilim ol dedi( kizlar bu ne hizz demeyin valla kendiliginden oldu ben kisaltarak yaziyorum onemli kisimlari okumaya deger kisimlari daha dogrusu ) Bu arada sizce normal mi ?
Vee kendi tlf nosunu verdi , benimkini istedi ama vermedim cok israr etti amaNaz yapalim biraz
Cok esrarengizsin dedi bana bu normal biseymi bilmiyorum ama,
Vee bugunku konusmaya gelelim :
Bugun beni tum gun isteyken bile dusundugunu soyledi
Yanimda olman iicin herseyimi verirdim dedi ben tabi her zamanki gibi gulucukle cevapladim
Tekrar cok guzel oldugumu belirtti
Bu arada evlenme konusunda cok hassas anladigim kadariyla , evlenmeyi yuva kurmayi cok istiyor
Seni bana ceken cok biseyler var dedive seni kiskaniyorum dedi .
Seni gormek istiyorum yanimda istiyorum kutuplarda olsa farketmez dedi
Tum gun seni dusuncem hicbirsey umrumda degil dedi
Kizlar nasil daha fazla özetlenir bilmiyorum ama cocuk bana asik heralde 6 fotoyla boyle baglandi bana , ama bende az degilim , ilgisini cekmeyi basardim ,
Bu arada surekli karsi tarafin nerler dedigini yazdim , sapik gibi algilanmasin cocuk yani bu normal konusmalarin icinde gecen dikkat cekici cumlelerdi ondan yazdim ,
Hadi okuyun garrii sizce normal midir ? degilmidir haydi gizlarim bekliyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?