Annemin is arkadasinin oglu

aman bunlar tencere kapak olmus... buda damat adayina benzedi.. cvbi 24 saatte bir verecek herhalde

gelmedin mi kiz hala uyuyacam bak

canımmm konunu okuyunca kendım geldım aklıma.. ben gordum begendım ekledım tanıstım bulustum ne ucan ne kacan azmın zaferi dedım ve dedık burdakı hanımlarla beraber .. konunu okurken benım yaptıgım hataya dusuyorsun dusme; cok detaylandırma, ınce dusunme cunku boyle dusundukce daha cok heyecanlanılıyor karsı taraf sankı daha ulasılmaz cool gozuyor ve saglıklı dusunemeyıp sacmalabılıyoruz benım yaptıgım gıbı ayyy bıde benımkı aslan burcuydu bır gorucen bı tarafı hep kalkık megolamanın hersey olur yeterkı cok detaylı dusunme

bu da benım konum,

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/tatli-birsey.644089/

Kizlarr bu cocuk sannkii bana asikk olduu
Simdi tum gelismeleri yaziyorum , en son yazmadi mesajindan bi yarim saat sonra mesaj geldi bende hemen face girdim , baktim online hemen cevap yazdim, Sen neredensin ben nereden yasin kac vs yuzeysel muhabbet ettik , once sen erkekmisin falan dedi beni isletiyor olabilirsin dedi sonrasi ben oldguma inandi ama :)
bu arada yasi 32 cok yas farki yok sanki .
Bana eger bu fotodakiler sensen cok guzelsin dedii
Sonra konu konuyu acti da beyefendi cok tutulan bi erkekmis kizlar arasinda , bende sonunda bir kisiyle evlenceksin degilmi ama dedim niye sen mi beni alcan dedi , nolr sen beni al ben soyluyorum dedi sasirdim hani sakami yapti hala bilmiyorm.
Sonra sen uzakta ben uzakta nasil olcak bu is dedi ben uzakta degil yanimda isterim dedi , haklisin dedim aama benim icin uzaklik yakinlik onemli degil dedim , sonra tabi ya dedim etrafinda madem o kadar kiz var , faceden tanidigin birini mi seciceksin haklisin dedim.
Ama ben seni istiyorum dedi, sevgilim ol dedi ( kizlar bu ne hizz demeyin valla kendiliginden oldu ben kisaltarak yaziyorum onemli kisimlari okumaya deger kisimlari daha dogrusu ) Bu arada sizce normal mi ?
Vee kendi tlf nosunu verdi , benimkini istedi ama vermedim cok israr etti ama Naz yapalim biraz
Cok esrarengizsin dedi bana bu normal biseymi bilmiyorum ama ,
Vee bugunku konusmaya gelelim :
Bugun beni tum gun isteyken bile dusundugunu soyledi
Yanimda olman iicin herseyimi verirdim dedi ben tabi her zamanki gibi gulucukle cevapladim
Tekrar cok guzel oldugumu belirtti
Bu arada evlenme konusunda cok hassas anladigim kadariyla , evlenmeyi yuva kurmayi cok istiyor
Seni bana ceken cok biseyler var dedi ve seni kiskaniyorum dedi .
Seni gormek istiyorum yanimda istiyorum kutuplarda olsa farketmez dedi
Tum gun seni dusuncem hicbirsey umrumda degil dedi

Kizlar nasil daha fazla özetlenir bilmiyorum ama cocuk bana asik heralde 6 fotoyla boyle baglandi bana , ama bende az degilim , ilgisini cekmeyi basardim ,
Bu arada surekli karsi tarafin nerler dedigini yazdim , sapik gibi algilanmasin cocuk yani bu normal konusmalarin icinde gecen dikkat cekici cumlelerdi ondan yazdim ,
Hadi okuyun garrii sizce normal midir ? degilmidir haydi gizlarim bekliyom

Aynenn ya bisey farkettimde ben sustukca o daha fazla yaklasiyor bana karsii

yaaa bırakalım bu işleri. direk olaya dal... aç kendini... biraz da güzelsen dayanamaz zaten :)))

oyy çok romantik ya :) bebiş de geliyo miss

sağol canım. darısı isteyen tüm arkadaşların başına olsun..

aynen ben de öyle derdim

Dinlemiyo sekerim.
Ben de aynini dedim kac defa. Ya bosver ugrasma, ya da madem illa yapicaksin acik ol dedim. Ama konusahibi internet uzerinden adama ask gelmesini bekliyor.

Hahahaa bu güzeldi

Konusu sahibi daha gelmemiş..

Sonuç ne oldu hala cevap yok mu.

Nerdesn konu sahibesi..

cok güldüm yaaa, ayıplı şeyler olabilir bence de :)

niye bekletiyorsun bizi ama aaa
meraktan catlayacaguk

Ne kadar geç yazışıyorsunuz siz ya
Bir mesaj at 24 saat bekle ooo

Daha cok bekleriz ağaç oldukk

Nerdesin gız sen

aman bunlar tencere kapak olmus... buda damat adayina benzedi.. cvbi 24 saatte bir verecek herhalde

gelmedin mi kiz hala uyuyacam bak

Kizlaaar sayfa 68 ee gelin

Bu arada hala konusuyormusunuz ?

Bu arada hala konusuyormusunuz ?

hala numaralarımız var ama ben yazmıyorum en son 2 ay once konustuk ne zaman gelıosun ısrarla sordu farklı sehırlerdeyız artık ama yakınız dıyelım bır soze bakar ama 2 sene oldu ben konuyu acalı 1,5 olmus sana verebılecegım ılk tavsıyem;

sosyal paylasım sıtesı oldugu ıcın dezavantajların olacak goturmelık olarak bakıcak cunku ortak arkadsınız yok tanıdık yok bıcılmez kaftan basagrısı olmaz gıbı yaklasıcak ama senın mukemmel bır dayanagın var elınde annenle babası ıs arkadası olması bu dezavantajı bıraz olsun hafıfletır.. boyle ıltıfatlAar yapması gerekır senı etkılemek ıstıyor bu cok normal bırebır yasadım hepsını ama hemen olması anormal hemen evlılık cıddıyet senı aklımdan cıkaramıyorumlar karnın tok olsun tabı tam konusma detayını bılmıyorum...

Reactions: twe
Kıııııız neler olmuş öyleeeeeeee aman ya Rabbimmm
Ya noldu da böyle oldu bu adamm hayret ettimm.
Iyi vermemişsin telefonu bırak bakalım kendi haline birden sıcak davranması garip gibi ama inşallah olmuştur dileğinn

canım merhaba konunu en başından beri takip ediyorum,şimdi bu yazını görünce artık cevap vermek istedim.kestirmeden gideceğim ve pat diye söyleyeceğim kusura bakma;ben o çocuğu hiç beğenmedim,daha yüzünü reel hayatta görmediği konuşmadığı,birşeyler paylaşmadığı birisiyle hemen bu şekilde konuşması benim hiç hoşuma gitmedi,biraz çapkın birisi sanırım yada amacı farklı.daha ilk mesajda neymiş aşk meşk falan ya,benim gözüm tutmadı.

Bana hiç normal gelmedi
Bu ne hız bu nedir yahu
Cık olmadı bi tuhaflik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…