- 6 Ekim 2013
- 1.172
- 300
- 133
- Konu Sahibi helloeverybody
-
Benim arkadslarim kapali zaten o arkadasim olsada goremez arkadaslarimi ve hemen en basta diycem hani neredeyse tum grubu eklemisim falan espri niyetiyle , o benim arkadasliggmi kabul edince zaten fotografimi falan gorur ikna olur gibime geliyor ama kesin konusmamak lazim begenmeyede bilir haniBir avuç insanın üye olduğu grupta sadece ona istek gönderme
Hepsine gönder, yoksa konuşmaya başlarsanız çabuk anlaşılır durum.
Onaylarsa senin arkadaşları görecek çünkü
Gerçi bilmiyorum ne grubu, özel bir hobi falansa gönderileri görmek için ekledim herkesi dersin.
Bence silmez çünkü kızımız yanlışlıkla ekledim ama yabacı değilsin tarzı bir giriş yapar bu vesileyle tanışmış olduk der bir melek misali. Adamın hayatında biri yoksa onu kısıtlayan muhakkak sohbet etmeye yanaşacaktır. Gerisi de kızımıza kalmış :)sadece yanlıslıkla ekledim dersen siler canım bence
Benim arkadslarim kapali zaten o arkadasim olsada goremez arkadaslarimi ve hemen en basta diycem hani neredeyse tum grubu eklemisim falan espri niyetiyle , o benim arkadasliggmi kabul edince zaten fotografimi falan gorur ikna olur gibime geliyor ama kesin konusmamak lazim begenmeyede bilir hani
Yeni bi telefon almis olayim ki gercekten telefonum yeni ve alisma surecindeyim elim yanlislikla degmis olabilir yani insanlik hali :) Bu arada grup kopeklerle ilgili yani niye paylasimlarini gormek istiyeyimki :Sneredeyse tüm grubu nasıl yanlışlıkla ekleyeceksin???
tek tek hepsine davet göndermen lazım, bunun "yanlışlık" olabilmesi için gerçekten "salak" olman lazım
gruptan haber alabilmek, paylaşımları görebilmek için de bari de başka türlü haber alamayacağını düşündüğün için herkesi eklediğini zannetsin.
Ya oyle mi dersiniz :/ biraz daha yaratici olayim barisadece yanlıslıkla ekledim dersen siler canım bence
Evet yolladim , cook tesekkur ederim hayirlisi olur insallah , bu saat oldu daha kabul etmedi bakalim yarin sabah buyuk bi heyecanla acicam facebook umuayy ben böyle konuları çok seviyorum,dizi film gibi aynen
sanırım faceden arkadaşlık yolladın,hadi hayırlı uğurlu olsun ve şansın bol olsun canım.yalnız faceye en güzel resmini koymayı unutma,takipteyim.
Yeni bi telefon almis olayim ki gercekten telefonum yeni ve alisma surecindeyim elim yanlislikla degmis olabilir yani insanlik hali :) Bu arada grup kopeklerle ilgili yani niye paylasimlarini gormek istiyeyimki :S
Bende oyle dusunmustum ,sevgilisi varsa hc orali bile olmaz ama yoksa belki konusur diye tahmin ediyorum ama bilmiyorumki taktige ihtiyacim var sanirimBence silmez çünkü kızımız yanlışlıkla ekledim ama yabacı değilsin tarzı bir giriş yapar bu vesileyle tanışmış olduk der bir melek misali. Adamın hayatında biri yoksa onu kısıtlayan muhakkak sohbet etmeye yanaşacaktır. Gerisi de kızımıza kalmış :)
Bende oyle dusunmustum ,sevgilisi varsa hc orali bile olmaz ama yoksa belki konusur diye tahmin ediyorum ama bilmiyorumki taktige ihtiyacim var sanirim
Dogru sende haklisin bende olsam bende yemem acikcasi , ama soyle dusundum tam aciklamak istiyorumki eksik bi yer kalmasin . Kopeklerle ilgili bi grup ve bende tum uyelere bakarken ki (uyeler liste halinde cikiyor) telefonun ekranida kucuk olunca donma vs oldugunda ister istemez arkadaslik gonderebiliyorsun yanlislikla yani bana mantikli geldi ama su an objektif olamiyorum o yuzden sizin fikirlerinize ihtiyacim var :)telefon ister yeni olsun ister eski olsun tek tek eklemen lazım ya, aynı hatayı üst üste kaç kere yapmış olacaksın? ben olsam asla yemem, biraz akıllıysa o da yemez bence, hele ki arkadaş olursanız ve annenle babasını öğrenirse fena...
bir insan bir gruba niye üye olur? paylaşımları görmek için değil mi????
yine de sen bilirsin :)
bol şans
mesaj at bari canım.tanımadığım birisi diye belkide kabul etmicek.bence kabul etmemesi daha normal.her önüne gelen kıza atlıyor derim ben olsamEvet yolladim , cook tesekkur ederim hayirlisi olur insallah , bu saat oldu daha kabul etmedi bakalim yarin sabah buyuk bi heyecanla acicam facebook umu
Benim yok ama onun varmi bilemiyorum ki :SInstagram peki? Senin var mı, onun var mı?
Onu da dusundum de arkadas olmayan birine mesaj atinca diger kutusuna gidiyor , yani mesaji goremiyormesaj at bari canım.tanımadığım birisi diye belkide kabul etmicek.bence kabul etmemesi daha normal.her önüne gelen kıza atlıyor derim ben olsam
Kusura bakma canim iki kere yazmisim silindigini zanettimdebu cevabına cevap yazmıştım zaten :)))))
Insallah kabul eder icimden bi ses oyle diyor ama zaten gerisi mesele devami nasil gelicek konusucakmi vs yani bunlar hani onemli . Istesin instagramda acarim hele bi elektrigi yakayalimdaSeni biliyorsa kabul edeceğini düşünüyorum ben. Ama diğer türlü karakterine bağlı. Instagram da biraz daha yakınlaşmayı sağlayabilirdi ama sende yoksa sıkıntı yok. Bir kabul etsin de öyle görelim gelişmeleri :)
bence mesaj yaz belkide bakıyordur diğer kutusuna.Onu da dusundum de arkadas olmayan birine mesaj atinca diger kutusuna gidiyor , yani mesaji goremiyor((((((
Yarina kadar bekliyim , ses cikmazsa kesin mesaj atiyorumbence mesaj yaz belkide bakıyordur diğer kutusuna.
Insallah oyledir , hayirlisi olsun , artik arkadaslik istegi gonderdim tum gelismeleri buraya yazicam insallah :)Ekle gitsin çok fazla düşünme..Kabul edersede söyle sonucta masum bi tanısma isteği belki kısmetindir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?