- 12 Mayıs 2009
- 615
- 431
- 648
- Konu Sahibi helloeverybody
-
kizlar bugun icimde ne varsa doktum . iste burda yazismalarimiz
Ben
bir - benle birlikte bisuru daha kizla konusuyorsun bu sekilde . iki- ya beni , seni isleten eski bi sevgilin saniyorsun o yuzden boyle canimli cicimlisin ucuncusude , seni onceden tanidigimi sanarak ya birine benzetiyorsun , capkinliik yapiyorsun
Ben seni ilk ekledigimde tanismak istemistim . Ama sen sanki sevgiliymisiz gibi acayip davraniyorsun , yok beni dusundunmu beni kiskaniyormusun billmemne
Kusura bakma da bu davranislarin bana hic guven vermiyor , eminim baska bi kizda yazsa ayni sekilde konusmayi devam ettirirdin .
Cunku capkinsin , benle konussanda en fazla zamanin gitmis olucak heleki sen erkeksin bide
Karsi taraf
3 de yanlışş
4- hiçbiriiiiii
Ben
benm canlimi bile gormemis biri ilk gunden sevgilim ol diyo , kusura bakma ben sende umdugum ciddiyeti goremedim .
Ama bende salak degilim yasim genc olabilir ama iyi bi gozlemciyim
Karsi taraf
sevgılım ol mu dedım
ne sevgılısı
estafurullah ne salagı
dediysemde özur dilerım
ark baska bısey olamayızzz
özur dılerım
bana farklı geldın
ok
olmazzzz
ama benım hakkında yanlış kanaattesin
Ben
Sen demekki onune cikan her kiza boyle sariyorsun
Karsi taraf
neeeeeee
her kıza mı?
özür dilerim
birdaha seni rahatsız etmeyeceğim
hoşcakal
Bunu yazdigindan beri bisey yazmadi ama arkadasliktan da cikarmadi , simdi kizlar yorumlarinizi bekliyorum .Bana kalirsa iyi yaptim cunku icim hic rahat degildi soylemezsem olmazdi hani . siz ne dusunuyorsunuz ?
Ben de oyle dusundum ama bi de size soriyim istedim yoksa kac defa elim gitti ama vazgectim her seferinde .ilk önce adam 32 yaşında ancak kurduğu cümleler adeta bir 13 yaş. adam seni kekleyemeyeceğini anlayınca salağa yatıp yanlış anladın beni demiş, bu da zaten tipik çapkın savunmasıdır. hiçbir şey şaşırtıcı değil yani. seni silmemesi de bir şey değil çünkü kendini geri çekerse senin ona yazacağını düşünüyor. onun silmesini beklemeden sen sil ve bu işe bir son ver canım.
banada oyle geldi bilmiyorum neden ama ...Bu adamda bi ciddiyetsizlik var ama neden???
Iste bende emin olamiyorum ama oh icimi doktum bayagi anlasin salak bi kiz olmadigimiKonuşma şeklini de beğenmedim, uzata uzata.
"Sevgilim ol mu dedim"i görünce dalga geçecek sandım ilk..
Kesin konuşamam ama hoşuma gitmedi, inkarları fayda etmedi
Taktik de uyguluyor olabilir.
Riske girmek doğru gelmiyor.
Iste bende emin olamiyorum ama oh icimi doktum bayagi anlasin salak bi kiz olmadigimi
yok kizz uzulmuyorum inan , o son mesaji yazdimya icim rahatladi , salak biri oldugumu sanmasin hani . Daha buyumemis vlla 20 lik delikanlilar boyle yazmazCanım üzülme
Verdiği cevaplara baksana allasen
Kim der buna 32 yaşında diye
Şimdilik beklemede kal bakalım
Bende su an uzulmuyorum bile umrumda degil , cunku salak gibi davrandi resmen yasina yakisir bicimde degildi davranislari , silicektim ama sizede sormak istedim gorususunuzu duymak istedim , hic olmazsa silinicek zaten ..Ben olsam soğurdum sanırım içime sinmezdi artık, silerdim..
Yolla gitsin kücük beyi 5 yasındaki bebe gibi konusuyor..Iste bende emin olamiyorum ama oh icimi doktum bayagi anlasin salak bi kiz olmadigimi
Onu da yemem heraldeTaktik deniyor olabilir . Deneyecek baktı olmadı kuzenim yazmış der
Ben de hiç güven oluşturmadı bu adam ya.
Aslinda seytan diyor yaz diye ama , arkadslari arasinda annemin is arkadaslarida var hani onlarin kulagina gitmesini istemiyorum yoksa yazardim vallaYolla gitsin kücük beyi 5 yasındaki bebe gibi konusuyor..
Babasıyla annenizin arkadas oldugunu diyin o yuzden mesaj cektiginizi ama umdugunuzu bulamadıgınızı deyin,.
bakın gunde kac mesaj geliyor..
Bende su an uzulmuyorum bile umrumda degil , cunku salak gibi davrandi resmen yasina yakisir bicimde degildi davranislari , silicektim ama sizede sormak istedim gorususunuzu duymak istedim , hic olmazsa silinicek zaten ..
Yok canım ben yersin demek istemedim.Onu da yemem heraldeben emin degilim iste
Aminn hayirlisi olsun , insallah ama bu gidisle biraz zor karsima hep sacma sapan insanlar cikiyor maalesef...Hayırlısı olsun inşallah, doğru insanla güzel bir aşk evliliği yaparsınız dilerim :)
Rica ederim , sakalasiyorum sadece problem yok :))) , dediigin gibi ben kendi yazismalarimi daha olgun gordum ama bazende diyorum hani belki kendiini yazida boyle ifade ediyor ama konusmasi iyidir ciddidir ,Yok canım ben yersin demek istemedim.
Yazım tarzından 12-14 yaşındaki ergenler gibi olduğundan benzetme yaptım.
Yanlış anlaşılma olduysa kusura bakma.
Rica ederim , sakalasiyorum sadece problem yok :))) , dediigin gibi ben kendi yazismalarimi daha olgun gordum ama bazende diyorum hani belki kendiini yazida boyle ifade ediyor ama konusmasi iyidir ciddidir ,bi tahmin sadece
Kız gıtmez emin ol..Aslinda seytan diyor yaz diye ama , arkadslari arasinda annemin is arkadaslarida var hani onlarin kulagina gitmesini istemiyorum yoksa yazardim valla, ama artik sogudum ya su an pesimden kossada sifir sifir sifir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?