Annemin is arkadasinin oglu

ilk önce adam 32 yaşında ancak kurduğu cümleler adeta bir 13 yaş. adam seni kekleyemeyeceğini anlayınca salağa yatıp yanlış anladın beni demiş, bu da zaten tipik çapkın savunmasıdır. hiçbir şey şaşırtıcı değil yani. seni silmemesi de bir şey değil çünkü kendini geri çekerse senin ona yazacağını düşünüyor. onun silmesini beklemeden sen sil ve bu işe bir son ver canım.

Konuşma şeklini de beğenmedim, uzata uzata.
"Sevgilim ol mu dedim"i görünce dalga geçecek sandım ilk..
Kesin konuşamam ama hoşuma gitmedi, inkarları fayda etmedi
Taktik de uyguluyor olabilir.
Riske girmek doğru gelmiyor.

Ben de oyle dusundum ama bi de size soriyim istedim yoksa kac defa elim gitti ama vazgectim her seferinde .

Iste bende emin olamiyorum ama oh icimi doktum bayagi anlasin salak bi kiz olmadigimi

Canım üzülme
Verdiği cevaplara baksana allasen
Kim der buna 32 yaşında diye
Şimdilik beklemede kal bakalım

Ben olsam soğurdum sanırım içime sinmezdi artık, silerdim..
Bende su an uzulmuyorum bile umrumda degil , cunku salak gibi davrandi resmen yasina yakisir bicimde degildi davranislari , silicektim ama sizede sormak istedim gorususunuzu duymak istedim , hic olmazsa silinicek zaten ..

Taktik deniyor olabilir . Deneyecek baktı olmadı kuzenim yazmış der
Ben de hiç güven oluşturmadı bu adam ya.

Iste bende emin olamiyorum ama oh icimi doktum bayagi anlasin salak bi kiz olmadigimi
Yolla gitsin kücük beyi 5 yasındaki bebe gibi konusuyor..
Babasıyla annenizin arkadas oldugunu diyin o yuzden mesaj cektiginizi ama umdugunuzu bulamadıgınızı deyin,.
bakın gunde kac mesaj geliyor..

Yolla gitsin kücük beyi 5 yasındaki bebe gibi konusuyor..
Babasıyla annenizin arkadas oldugunu diyin o yuzden mesaj cektiginizi ama umdugunuzu bulamadıgınızı deyin,.
bakın gunde kac mesaj geliyor..
Aslinda seytan diyor yaz diye ama , arkadslari arasinda annemin is arkadaslarida var hani onlarin kulagina gitmesini istemiyorum yoksa yazardim valla , ama artik sogudum ya su an pesimden kossada sifir sifir sifir

Bende su an uzulmuyorum bile umrumda degil , cunku salak gibi davrandi resmen yasina yakisir bicimde degildi davranislari , silicektim ama sizede sormak istedim gorususunuzu duymak istedim , hic olmazsa silinicek zaten ..

Hayırlısı olsun inşallah, doğru insanla güzel bir aşk evliliği yaparsınız dilerim :)

Yok canım ben yersin demek istemedim.
Yazım tarzından 12-14 yaşındaki ergenler gibi olduğundan benzetme yaptım.
Yanlış anlaşılma olduysa kusura bakma.
Rica ederim , sakalasiyorum sadece problem yok :))) , dediigin gibi ben kendi yazismalarimi daha olgun gordum ama bazende diyorum hani belki kendiini yazida boyle ifade ediyor ama konusmasi iyidir ciddidir , bi tahmin sadece

Aslinda seytan diyor yaz diye ama , arkadslari arasinda annemin is arkadaslarida var hani onlarin kulagina gitmesini istemiyorum yoksa yazardim valla , ama artik sogudum ya su an pesimden kossada sifir sifir sifir
Kız gıtmez emin ol..
Sen söyle babanızın adı buydu sizi takip edıyordum cesaretimi toplyıp sznle yzstım ama böyle umdugumu bulmdm cok capkınsınız kendinize iyi bakın bye..
gibi gibi sen yaz ve sil gorduk icinde ates olck..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…