- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.787
- 178
- Konu Sahibi helloeverybody
-
Ama artık yazmaya başladı o da..Dikkatimi çekti benim son zamanlarda yaş soruyor ama başka yorumlarda yapıyor konuya..Gız ben kötü bişi yazmadım ki ona herkesin bişeyde merakı vardır....
Ama ikide bir sordugunda cok sey gibi duruyor..(sacma)
Mesela ben her konuya gırdıgım o konuyu okudugumda o kişinin yuzunu gormeyi cok isterim merak bak bu ..
ama demem diyememde ..
ama ikide bir yasları sorması abes duruyor..
Bide o konuya hic cvb yazmıyor soruyor kacıyor o yuzden göze batıyor bence..
Canım son zamnlarda yapıyor ama hep sorarak şimdi ne yapacakki? yas kac ki? nerelisinki? annesinin yası kac ki? bak öesela profıl sayfana gir hep bunları yazmıs bende kızmıyordum son zmnlarda kızmaya basladım bak ne söylerse sonunda soru işareti var(?)Ama artık yazmaya başladı o da..Dikkatimi çekti benim son zamanlarda yaş soruyor ama başka yorumlarda yapıyor konuya..
Boşver canım ya varsın sorsun :) Forumda kızılcak o kadar çok üye var ki..Insanlarla dalga geçen var,beğeni alabilmek için abuk sabuk yorumlar yapan var,küfür eden hakaret eden var..Site yönetimi veriyor zaten gereken cezayı..Ama bunlar varken zipzip çok iyi niyetli ve zararsız geldi bana..En azından saygısızlığı,hadsizliği yok..Bizde onu öyle kabul edelim nolcak ki:)Canım son zamnlarda yapıyor ama hep sorarak şimdi ne yapacakki? yas kac ki? nerelisinki? annesinin yası kac ki? bak öesela profıl sayfana gir hep bunları yazmıs bende kızmıyordum son zmnlarda kızmaya basladım bak ne söylerse sonunda soru işareti var(?)
Ama artık yazmaya başladı o da..Dikkatimi çekti benim son zamanlarda yaş soruyor ama başka yorumlarda yapıyor konuya..
Aynen canım katılıyorum:))Boşver canım ya varsın sorsun :) Forumda kızılcak o kadar çok üye var ki..Insanlarla dalga geçen var,beğeni alabilmek için abuk sabuk yorumlar yapan var,küfür eden hakaret eden var..Site yönetimi veriyor zaten gereken cezayı..Ama bunlar varken zipzip çok iyi niyetli ve zararsız geldi bana..En azından saygısızlığı,hadsizliği yok..Bizde onu öyle kabul edelim nolcak ki:)
Kiz zipzip nasil bi insansin uyeler birbirine girdi senin icin
Kizlar yeni haberler var ama iyi degil hadi herkesler gelsin
Ne oldu ?Kizlar yeni haberler var ama iyi degil hadi herkesler gelsin
Meslegi memur yani bi kurumdaAnlat catladik meraktan. Ne is yapiyomus mesela? Meslegi ne yani
kizlar bugun icimde ne varsa doktum . iste burda yazismalarimiz
Ben
bir - benle birlikte bisuru daha kizla konusuyorsun bu sekilde . iki- ya beni , seni isleten eski bi sevgilin saniyorsun o yuzden boyle canimli cicimlisin ucuncusude , seni onceden tanidigimi sanarak ya birine benzetiyorsun , capkinliik yapiyorsun
Ben seni ilk ekledigimde tanismak istemistim . Ama sen sanki sevgiliymisiz gibi acayip davraniyorsun , yok beni dusundunmu beni kiskaniyormusun billmemne
Kusura bakma da bu davranislarin bana hic guven vermiyor , eminim baska bi kizda yazsa ayni sekilde konusmayi devam ettirirdin .
Cunku capkinsin , benle konussanda en fazla zamanin gitmis olucak heleki sen erkeksin bide
Karsi taraf
3 de yanlışş
4- hiçbiriiiiii
Ben
benm canlimi bile gormemis biri ilk gunden sevgilim ol diyo , kusura bakma ben sende umdugum ciddiyeti goremedim .
Ama bende salak degilim yasim genc olabilir ama iyi bi gozlemciyim
Karsi taraf
sevgılım ol mu dedım
ne sevgılısı
estafurullah ne salagı
dediysemde özur dilerım
ark baska bısey olamayızzz
özur dılerım
bana farklı geldın
ok
olmazzzz
ama benım hakkında yanlış kanaattesin
Ben
Sen demekki onune cikan her kiza boyle sariyorsun
Karsi taraf
neeeeeee
her kıza mı?
özür dilerim
birdaha seni rahatsız etmeyeceğim
hoşcakal
Bunu yazdigindan beri bisey yazmadi ama arkadasliktan da cikarmadi , simdi kizlar yorumlarinizi bekliyorum .Bana kalirsa iyi yaptim cunku icim hic rahat degildi soylemezsem olmazdi hani . siz ne dusunuyorsunuz ?
Meslegi memur yani bi kurumda
Canim memur gibi bisey neyse bosver orasi onemli degil zaten bende guvenemedim napiim yaMemur derken ne kurumu yani? Bilmiyorum hic güvenemedim ben
yazdim canimNe oldu ?
Canim memur gibi bisey neyse bosver orasi onemli degil zaten bende guvenemedim napiim ya
İşte en çok övülen ve örnek gösterilen çiftlerden birinin altında yatan sır. :)
Gızzz soruları tekrarlıyorsun peki sen niye yasını söylemiyon hıı
Kizlarr gelisme varr 78 sayfayaBence de, ben de cok sempatik buluyorum. Varsin yas sorsun, n'olcak :)
Her konuda onu yas sorarken gormek hosuma gidiyo benim :)
bilmiyorumBurcu neymis?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?