- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
- Konu Sahibi helloeverybody
-
En son yazdigim dan beri konusmadik iste
Çok hızlı gelişmemiş mi?
Daha 1 hafta bile olmadan aşığım aşkımdan ölüyorum modunda adam ...
Bana hiç inandırıcı gelmedi doğrusu .
Meşhur Romeo ve Juliet'te bütün mevzu bir haftacık zamanda geçer. Hatta Romeo Juliet'i gördüğü ana kadar başka biri tarafından reddedilmenin acısıyla sokaklarda naçar dolaşmaktadır :) Tabi bu Romeo'nun tırtlığı olabilir :)
Zipzipim sen artık soru sorma tamm vnm ..Ne is yapiyomus peki?
Zipzipim sen artık soru sorma tamm vnm ..
Yaş kac senin bu arada
İşte en çok övülen ve örnek gösterilen çiftlerden birinin altında yatan sır. :)onların ki gençlik ateşi :) ölmeselerdi de romeo juliet oyunu devam etseydi görürdük onların da sonunu =)
Gızzz soruları tekrarlıyorsun peki sen niye yasını söylemiyon hııNeden sormucakmisim????? Ask olsun
Gızzz soruları tekrarlıyorsun peki sen niye yasını söylemiyon hıı
Ögrencisin ve 27 ysndasn bence gercek yssın bu degil..
Ögrencisin ve 27 ysndasn bence gercek yssın bu degil..
Cok cocuksu konusuyorsun neyse cnm banane..Gercek yasim bu
Açıköğretim okuyordur belki olamaz mı? Zipzip a kızmayın ya bir yorumunu okudum onun yine kızmışlar sen niye yaş soruyorsun diye napayım dayanamıyorum demiş bide şu ifadeyi koymuşÖgrencisin ve 27 ysndasn bence gercek yssın bu degil..
Açıköğretim okuyordur belki olamaz mı? Zipzip a kızmayın ya bir yorumunu okudum onun yine kızmışlar sen niye yaş soruyorsun diye napayım dayanamıyorum demiş bide şu ifadeyi koymuş... Çok sempatik geldi bana ya kıyamam
Gız ben kötü bişi yazmadım ki ona herkesin bişeyde merakı vardır....Açıköğretim okuyordur belki olamaz mı? Zipzip a kızmayın ya bir yorumunu okudum onun yine kızmışlar sen niye yaş soruyorsun diye napayım dayanamıyorum demiş bide şu ifadeyi koymuş... Çok sempatik geldi bana ya kıyamam
Bazen ciddi konular oluyordu,yaş sorup gidiyordu ya bende kızmıştım bir kaç sefer..Sonra baktım o yorumundan sonra çok sempatik geldi bana ya..Bence kötü niyetli bir insan değil..Benimde hoşuma gidiyor sorsun istedigi kadar :)Bence de, ben de cok sempatik buluyorum. Varsin yas sorsun, n'olcak :)
Her konuda onu yas sorarken gormek hosuma gidiyo benim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?