Annemin is arkadasinin oglu

Gerçekleri söyle ne var bunda ? Sen gercekleri söylemediğinde uzatırsan üzülen sen olursun bak o zaman sana olan tavrını anlarsın nasılda değişicek gör hele..

Çok hızlı gelişmemiş mi?
Daha 1 hafta bile olmadan aşığım aşkımdan ölüyorum modunda adam ...
Bana hiç inandırıcı gelmedi doğrusu .

Çok hızlı gelişmemiş mi?
Daha 1 hafta bile olmadan aşığım aşkımdan ölüyorum modunda adam ...
Bana hiç inandırıcı gelmedi doğrusu .

Meşhur Romeo ve Juliet'te bütün mevzu bir haftacık zamanda geçer. Hatta Romeo Juliet'i gördüğü ana kadar başka biri tarafından reddedilmenin acısıyla sokaklarda naçar dolaşmaktadır :) Tabi bu Romeo'nun tırtlığı olabilir :)

onların ki gençlik ateşi :) ölmeselerdi de romeo juliet oyunu devam etseydi görürdük onların da sonunu =)

Ögrencisin ve 27 ysndasn bence gercek yssın bu degil..
Açıköğretim okuyordur belki olamaz mı? Zipzip a kızmayın ya bir yorumunu okudum onun yine kızmışlar sen niye yaş soruyorsun diye napayım dayanamıyorum demiş bide şu ifadeyi koymuş... Çok sempatik geldi bana ya kıyamam

Bence de, ben de cok sempatik buluyorum. Varsin yas sorsun, n'olcak :)
Her konuda onu yas sorarken gormek hosuma gidiyo benim :)

Gız ben kötü bişi yazmadım ki ona herkesin bişeyde merakı vardır....
Ama ikide bir sordugunda cok sey gibi duruyor..(sacma)
Mesela ben her konuya gırdıgım o konuyu okudugumda o kişinin yuzunu gormeyi cok isterim merak bak bu ..
ama demem diyememde ..
ama ikide bir yasları sorması abes duruyor..
Bide o konuya hic cvb yazmıyor soruyor kacıyor o yuzden göze batıyor bence..

Bence de, ben de cok sempatik buluyorum. Varsin yas sorsun, n'olcak :)
Her konuda onu yas sorarken gormek hosuma gidiyo benim :)
Bazen ciddi konular oluyordu,yaş sorup gidiyordu ya bende kızmıştım bir kaç sefer..Sonra baktım o yorumundan sonra çok sempatik geldi bana ya..Bence kötü niyetli bir insan değil..Benimde hoşuma gidiyor sorsun istedigi kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…