Annemin is arkadasinin oglu

Rica ederim , sakalasiyorum sadece problem yok :))) , dediigin gibi ben kendi yazismalarimi daha olgun gordum ama bazende diyorum hani belki kendiini yazida boyle ifade ediyor ama konusmasi iyidir ciddidir , bi tahmin sadece
Başka bir forumda üyenin birini yazılarından dolayı 14 filan sanıyordum .30 küsür yaşında çıktı.

Evet canim ama ben sogudum gercekten hayal kirikligina ugradim boyle beklemiyordum , Uzulmuyorum , pesimden kossada istemem icine ates olsada bi anlam ifade etmiyor su anlik , ama duygularim cok degisken ileriki gunlere bakicam artik..

Hayırlısı olsun inşallah, doğru insanla güzel bir aşk evliliği yaparsınız dilerim :)

Yaşınız kaçtı? 20 başlarıydı sanırım.. Umutsuzluk için erken, doğru zamanda doğru kişi gelecektir hayırlısıyla :)

Yaşınız kaçtı? 20 başlarıydı sanırım.. Umutsuzluk için erken, doğru zamanda doğru kişi gelecektir hayırlısıyla :)
22 yim , hayirlisi olsun ama su ana kadar hep yanlis kisilerden hoslandim . iste boyle salak tiplerden hoslaniyorum sonra uzulende ben oluyorum

V
Allah askina kac yasinda zannediyosun beni? Sence 4 dili anadili gibi konusan biri kac yasindadir? Buna göre degerlendir lütfen
Valla belcikada cocuklar 3 dille buyuyor hemde turkceyi biliyorsan 4 dil konusabilirsin cok kucuk yaslarda. Ama kendini kimseye ispatlamak zorunda degilsin biz sadece takiliyoruz birbirimize

Ama adam soyledi yani senin fake oldguuna inanmiyorum dedi hani iste bilmiyorum salak gibi konusuyor iste
Kız bir kere ben eski sevgilime mesaj ckyrdum ..hattını baska birine vermiş bnde innmıyorum yardırdıkca yardırıyorum.,
Sonra gerckten baska birine vermiş az daha anneme dyrdu ...
ucuz yırttık..
Bence oda arkadasları trfndan veya eski sevgili tarafından keklendigini sannettti ki..
seni düsünüuorum demezdi..
amannn boswer sıl gitsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…