- 8 Aralık 2012
- 1.238
- 385
- 123
- Konu Sahibi helloeverybody
-
Başka bir forumda üyenin birini yazılarından dolayı 14 filan sanıyordum .30 küsür yaşında çıktı.Rica ederim , sakalasiyorum sadece problem yok :))) , dediigin gibi ben kendi yazismalarimi daha olgun gordum ama bazende diyorum hani belki kendiini yazida boyle ifade ediyor ama konusmasi iyidir ciddidir ,bi tahmin sadece
Evet canim ama ben sogudum gercekten hayal kirikligina ugradim boyle beklemiyordum , Uzulmuyorum , pesimden kossada istemem icine ates olsada bi anlam ifade etmiyor su anlik , ama duygularim cok degisken ileriki gunlere bakicam artik..Kız gıtmez emin ol..
Sen söyle babanızın adı buydu sizi takip edıyordum cesaretimi toplyıp sznle yzstım ama böyle umdugumu bulmdm cok capkınsınız kendinize iyi bakın bye..
gibi gibi sen yaz ve sil gorduk icinde ates olck..
Anladım canımEvet canim ama ben sogudum gercekten hayal kirikligina ugradim boyle beklemiyordum , Uzulmuyorum , pesimden kossada istemem icine ates olsada bi anlam ifade etmiyor su anlik , ama duygularim cok degisken ileriki gunlere bakicam artik..
Bende zipzipi oyle blyrdm 27 ysnda cktı..Başka bir forumda üyenin birini yazılarından dolayı 14 filan sanıyordum .30 küsür yaşında çıktı.
Başka bir forumda üyenin birini yazılarından dolayı 14 filan sanıyordum .30 küsür yaşında çıktı.
Oluyormus demek , ama cok itici hele bi erkekde igrenc duruyo , bazen kendimi evcilik oynuyor gibi hissediyordum onla konusunca
Bende zipzipi oyle blyrdm 27 ysnda cktı..
Ahahahha gunahına girmeyelim yâa keklendigini sannetmiştir yaa..bizde hmn salaklıgı yapıstryrz..Oluyormus demek , ama cok itici hele bi erkekde igrenc duruyo , bazen kendimi evcilik oynuyor gibi hissediyordum onla konusunca
Hayırlısı olsun inşallah, doğru insanla güzel bir aşk evliliği yaparsınız dilerim :)
'Valla bilmiyorum artik , nasil bir bende bilmiyorum..Ise yaramaz biri kesinlikle bence
Ama adam soyledi yani senin fake oldguuna inanmiyorum dedi haniAhahahha gunahına girmeyelim yâa keklendigini sannetmiştir yaa..bizde hmn salaklıgı yapıstryrz..
22 yim , hayirlisi olsun ama su ana kadar hep yanlis kisilerden hoslandim . iste boyle salak tiplerden hoslaniyorum sonra uzulende ben oluyorumYaşınız kaçtı? 20 başlarıydı sanırım.. Umutsuzluk için erken, doğru zamanda doğru kişi gelecektir hayırlısıyla :)
22 yim , hayirlisi olsun ama su ana kadar hep yanlis kisilerden hoslandim . iste boyle salak tiplerden hoslaniyorum sonra uzulende ben oluyorum
Valla belcikada cocuklar 3 dille buyuyor hemde turkceyi biliyorsan 4 dil konusabilirsin cok kucuk yaslarda. Ama kendini kimseye ispatlamak zorunda degilsin biz sadece takiliyoruz birbirimizeAllah askina kac yasinda zannediyosun beni? Sence 4 dili anadili gibi konusan biri kac yasindadir? Buna göre degerlendir lütfen
Insallah zipzip , ciksin biride artik su depresyondan kurtarsin beni :)))Daha kimler cikicak karsina böyle umutsuz düsünmen cok sacma
V
Valla belcikada cocuklar 3 dille buyuyor hemde turkceyi biliyorsan 4 dil konusabilirsin cok kucuk yaslarda. Ama kendini kimseye ispatlamak zorunda degilsin biz sadece takiliyoruz birbirimize
Kız bir kere ben eski sevgilime mesaj ckyrdum ..hattını baska birine vermiş bnde innmıyorum yardırdıkca yardırıyorum.,Ama adam soyledi yani senin fake oldguuna inanmiyorum dedi haniiste bilmiyorum salak gibi konusuyor iste
Nie kac dıl bilıyon kı zıpzıp turkiyede yasamıyormusun sen?Hmm.. Onu düsünmedim bak. Sen belcikadan misin? Eger öyleyse ayni dilleri biliyoruzdur büyük ihtimalle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?