- 6 Ekim 2013
- 1.172
- 300
- 133
- Konu Sahibi helloeverybody
-
Allah yeni taktiklere acigim hersey bitmis degil henuz :) ,niye böyle bişey yaptınki adam diyecek kız erkek tavlamaya çıkmış. grup üyelerini neden ekleyesinki. ben sana başka bir taktik verecektim halbukii:)
Ay inan herkes bisey soyluyor ama hangisi uygun karar veremiyorum mesaj gonderdim daha almamis mesajimi okumamis bile artik cevap verene kadar bekliycemsadece arkadaşlık isteği göndermen yeterli olurdu.
keşke mesaj yazmasaydınız. Neyse olan olmuş..
Kısmette varsa hiçbişey önüne gecemez
Hosgeldin canimEn başından beri okudum takipteyim
Ayy insallahh ya fotografimida ekledim artik kapiyi actim ona gerisi onun elinde , ama hala yazmadii cok mesgul heraldeBence güzel şeyler yazacak olacak bu iş hadi hayırlısı inş. Beklemedeyim.... Offf yazsana be çocuk...
Ortak arkadasimiz yokki , :Stanıyor olabileceklerimde çıktınız sanırım ordan eklemişimdir ben istek göndermedim desen yemez mi
Hosgeldin canim
Zaten gruba biseyler yazdim hani ilk actigin sayfada benim paylasimimi gorebilir (AcarsaBugün artık bişey yazma o yazmaz ise
Yarın da bahsettiğin üye olduğun gruba ..Bişey sormak babında bişey yaz. Belki cevap yazar ordan konuşmaya devam edersin.. (inşallah)
Yok hala cevap yok malesefHoşbuldum canım
Daha cvp yok mu beklemekte ne zor bilirim ama keşke o msjı atmasaydın nasıl olsa yazacaktı eminim
O zamanda yalanimi caktigina mi yanayim yoksa konustuguna mi sevineyim bilemedim . 30 lu yaslarinda bi erkekten yemesini beklemiyorum ama napiyim yaa neler yapiyorum diyorum bazen deger mi tanimadigin bi insan icin boyle kivranmayaO mesaja cevap yazmaya bilir... Yazmadan arkadasliktan cikartabilir, cünkü yanlislik oldu özür dilerim yazmissiniz, yani olay kapanmis oluyor... Eger dönersede bilinki yutmadi ufak yalaninizi...
Yok hala cevap yok malesef, mesaj yazmasaydim da aa bak bilerek ekledi asil erkek tavlamaya o zaman cikmis olucaktim . Simdi sadece masum bir yanlis ekleme meselesi
Sen kaç yaşındasın canım arada çok yaş farkı var mı?Meslegi memurluk gibi bisey sanirim detaylarini bende bilmiyorumki ama , bi seyler yazsinda ona göre hemen cevap vermiycem sizlere danisirim yani
Kizlarr mesajimi 10 dk once görmus ama cevap vermemisBence açık ol söyle de ki ben yanlışlıkla eklemiştim ama sizi birine benzettim yanılıyor da olabilirim babanızın ismi şu muydu acaba diye sorordan konu açılır belki
ben 22 yasindayim , 8-9 yas farki bana göre normal :)Sen kaç yaşındasın canım arada çok yaş farkı var mı?
8-9 yaş normal canım sen yaş farkı var deyince 15 yaş falan sandım.ben 22 yasindayim , 8-9 yas farki bana göre normal :)
Öncelikle merhaba , sanirim sizde ....... grubuna uyesiniz , telefondan yanlislikla eklemisim sizide , baska grup uyelerinide . Kusura bakmayin Iyi gunler ! yazdim bakalim ne cevap vericekk
Yok kizz8-9 yaş normal canım sen yaş farkı var deyince 15 yaş falan sandım.
Batti balik yan gider zatenCanim, baska grup uyelerini de eklemisim diyerek detay vermissin baya. Burdan gercek olmadigini anlayabilir :))
Bir de yanlislikla grup uyesi eklemek biraz degisik olmamis mi :))
Aman bosver, bence senden hoslanirsa zaten olur bu is, cok kasmaya gerek yok
Hazir arkadsiyken, paylasimlarina bak. Belki anlayabilirsin sevgilisi olup olmadigini. Gelismeleri coook merak ediyorum. Icimden bi ses seni tanimak isteyecegini soyluyo :)Batti balik yan gider zaten, 10 dk once gormus mesajimi ama cevap yazmamis , arkadasliktan cikarirsa kesin sevgilisi falan vardir , cikarmazda cevap yazarsa demekki konusmak istiyor begendi beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?