- 6 Ekim 2013
- 1.172
- 300
- 133
- Konu Sahibi helloeverybody
-
Ayy ne tattliii masallah diyeyimTanıdığım biri şu an evli olduğu kocasını faceden ekledi ve sonra hesabımı çaldılar o çalan ekledi seni fln demiştineyse bunlar çıktılar flan şimdi evliler.Çocuk nasıl buna inandı ben anlam verememiştim.Belki de yutmadı yutmuş numarası yaptı kim bilir
Ay öyle demeyin amaacanım ya senınuzmek ıstemem ama su yazdıgın mesajı ben alsaydım hıc dıkkate bıle almszdım yanı araladıgın kapıyı " kusura bakmayın ıyı gunler" dıyerek tekrar kapatmıs gorunuyorsunkeske arkadaslık ıstegını kabul ettıkten sonra burdan ne yazacagına daır yardım ısteseydın emınım sana cesaret veren cok olurdu
Ay ne guzel iste o heyecani su an ben yasiyorum desemhadi hayırlısı inş cevap yazar :) bende pc nin başında çok beklerdm eşimi pek faceye girmesdi girersede bana yazmak için girerdi.. kalbim durcak gibi olurdu şimdi ne mi oldu... adam faceden yazmıyor sadece arıyorr yazışmalar bitti .... ama eskıleri okudukça seviniyorum :) sizin durum da istediğiniz gibi ilerler inşş.. tabi hayatında biri varsa işiniz zor iyi şanslar
ya grup neyle alakalıysa ya da o kisinin meslegi neyse onunla ilgili soru sorabilirsinAy öyle demeyin amaa, sabirsizim napayim bekleyemedim iki dakka ah ahh
Aynen valla bisey yazmadan pc yi birakamam yaa of Allahim yazsin bisiylerHaydi be çocuukk nazlanmada güzel bir cevap yaz bize! :)
Meslegi memurluk gibi bisey sanirim detaylarini bende bilmiyorumki ama , bi seyler yazsinda ona göre hemen cevap vermiycem sizlere danisirim yaniya grup neyle alakalıysa ya da o kisinin meslegi neyse onunla ilgili soru sorabilirsin
Bu arada bise sorabilir miyim? gibisinden bir girizgahla
Memur sanirim ama detaylarini bilemiycem :SEvet mesleği nedir canım ???
niye böyle bişey yaptınki adam diyecek kız erkek tavlamaya çıkmış. grup üyelerini neden ekleyesinki. ben sana başka bir taktik verecektim halbukii:)Öncelikle merhaba , sanirim sizde ....... grubuna uyesiniz , telefondan yanlislikla eklemisim sizide , baska grup uyelerinide . Kusura bakmayin Iyi gunler ! yazdim bakalim ne cevap vericekk
Ay öyle demeyin amaa, sabirsizim napayim bekleyemedim iki dakka ah ahh
canım bak benım gıbı dusunmus arkadas keske taktıgı onceden alsaydınniye böyle bişey yaptınki adam diyecek kız erkek tavlamaya çıkmış. grup üyelerini neden ekleyesinki. ben sana başka bir taktik verecektim halbukii:)
Mevzu beni nerden bulduna gelicek sonra nereli oldugumu soyleyince zaten inanmiycakki tesaduf oldugunahele sonrasinda olay sekillenirde ileri boyutlara tasinirsa eger o zaman bilerek onu etkiledigimi anlar bence siz nasil dusunmusdunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?