Annemin is arkadasinin oglu

Öncelikle merhaba , sanirim sizde ....... grubuna uyesiniz , telefondan yanlislikla eklemisim sizide , baska grup uyelerinide . Kusura bakmayin Iyi gunler ! yazdim bakalim ne cevap vericekk

keşke böyle yazmasaydın , sorun değil iyi günler derse ne yapacaksın :)
Ayyy Oyle derse ahmakligina yansin artik ne diyim , facebooka hayatta resim eklemeyen insanim onun icin resim ekledim en guzel resmimi hemde , eger birazcik turk erkegini taniyorsam ve kendiside tipik turk erkegiyse kesin konusmanin devamini getirir , getirmezse de napiyim kac gundur stres icindeyim sirf onun yuzunden

Ahhh bu gençler ahhh
Neden bu kadar sabırsızsınız ki..Ekledin kabul etti iyi hoş. Neden hemen açıklama yaptınız ki bi gün bekleyemediniz mi... Yanlışlıkla eklediysen çıkart madem arkadaşlıktan.bariz zarf atıyonn..Neyse inşallah cevap yazar.

Ablacim keske erken gelseydin de yararlanabilseydim taktiklerinden , valla yazdim bi kere napiyim hayirlisiysa olsun degilse olmasin of

Tanıdığım biri şu an evli olduğu kocasını faceden ekledi ve sonra hesabımı çaldılar o çalan ekledi seni fln demişti neyse bunlar çıktılar flan şimdi evliler.Çocuk nasıl buna inandı ben anlam verememiştim.Belki de yutmadı yutmuş numarası yaptı kim bilir

Öncelikle merhaba , sanirim sizde ....... grubuna uyesiniz , telefondan yanlislikla eklemisim sizide , baska grup uyelerinide . Kusura bakmayin Iyi gunler ! yazdim bakalim ne cevap vericekk
canım ya senınuzmek ıstemem ama su yazdıgın mesajı ben alsaydım hıc dıkkate bıle almszdım yanı araladıgın kapıyı " kusura bakmayın ıyı gunler" dıyerek tekrar kapatmıs gorunuyorsunkeske arkadaslık ıstegını kabul ettıkten sonra burdan ne yazacagına daır yardım ısteseydın emınım sana cesaret veren cok olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…