- 2 Şubat 2013
- 2.846
- 1.931
- 198
- Konu Sahibi helloeverybody
-
hayırlısı olsun..Insallah oyledir , hayirlisi olsun , artik arkadaslik istegi gonderdim tum gelismeleri buraya yazicam insallah :)
Mevzu beni nerden bulduna gelicek sonra nereli oldugumu soyleyince zaten inanmiycakki tesaduf oldugunahele sonrasinda olay sekillenirde ileri boyutlara tasinirsa eger o zaman bilerek onu etkiledigimi anlar bence siz nasil dusunmusdunuz ?
Oyle tabiiki , ama karsidakinin tepkisini bilemeyince malesef bu yola basvuruyor insanTesadüfmüş gibi davranmana gerek yok bence.
Açık olmak en güzeli :)
Öncelikle merhaba , sanirim sizde ....... grubuna uyesiniz , telefondan yanlislikla eklemisim sizide , baska grup uyelerinide . Kusura bakmayin Iyi gunler ! yazdim bakalim ne cevap vericekk
Ayyykeşke böyle yazmasaydın , sorun değil iyi günler derse ne yapacaksın :)
Bende bendee , yapisip kaldim pc ye kahvalti bile etmedim halaaÇok Merak ettim yaaa ne yazcak acep :)
kız iyi günler yazmasaydın bari
Ayyyazmamıştım ama takip ediyordum konuyu :) heyecannnnn
Insallah canim yaaAnaam, inşallah "sorun değil, iyi günler" demez.
Ablacim keske erken gelseydin de yararlanabilseydim taktiklerindenAhhh bu gençler ahhh
Neden bu kadar sabırsızsınız ki..Ekledin kabul etti iyi hoş. Neden hemen açıklama yaptınız ki bi gün bekleyemediniz mi... Yanlışlıkla eklediysen çıkart madem arkadaşlıktan.bariz zarf atıyonn..Neyse inşallah cevap yazar.
canım ya senınuzmek ıstemem ama su yazdıgın mesajı ben alsaydım hıc dıkkate bıle almszdım yanı araladıgın kapıyı " kusura bakmayın ıyı gunler" dıyerek tekrar kapatmıs gorunuyorsunkeske arkadaslık ıstegını kabul ettıkten sonra burdan ne yazacagına daır yardım ısteseydın emınım sana cesaret veren cok olurduÖncelikle merhaba , sanirim sizde ....... grubuna uyesiniz , telefondan yanlislikla eklemisim sizide , baska grup uyelerinide . Kusura bakmayin Iyi gunler ! yazdim bakalim ne cevap vericekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?