Merhaba bayanlar :)
Bilenler bilir annemle babam ben 1 bucuk yaşından beri ayrılar. Babam en son 6 yasında beni almış sonra enişteme 'getirme bunu bi daha işim gücüm var benim' demiş.O günden sonra görüşmedik.Aynı yerde yaşıyoruz hatta yolda karşılaşıyoruz ama yabancı gibiyiz.Ben lisede bazı psikolojik sorunlar atlattım ve psikolog bu durumumun hayatındaki baba sembolünün eksikliğinden olduğunu söyledi.Neyse aradım babamı beni bekle arayacağım seni falan dedi üstünden 6 yıl geçti.Yolda karşılaştık yine bi değişiklik olmadı.Babam malum siteye üye faceye yani.Annem diyor ki ekle bakalım ne yapacak ? Ama ben istemiyorum bilmiyorum zaten aradım kendisini yıllar önce istese arardı beni.Şimdi siteden arkadaslık yollasam ne olacak yüzsüz gibi :/ Sizce ne yapmalıyım ?
Ne yaparsan yap, atamazsın satamazsın. o senin baban. sen böyle yaparsan, suçlu duruma düşüyorsun. Böyle yapma.
bırak küçüklük sende kalsın. dini açıdan da hiç değilse vicdanın rahat olur. Ben uğraştım çalıştım dersin, gururun incilecek birşey yok ortada.
Sen pes etme, mağdem doktorda öyle söylemiş. bir baba kız ilişkisi olmasada, arada bir görüşün. ne sıkıntılar yaşıyordur belki, bunu bilebilirmisin??
hayır! allah sığın ve dua et. babasızlık kolay değil. günaha girme. o aricam diyorsa, ertesi gün yine ara. neolacak ki???
Babasını hiç görmemiş veya vefaat eden babalar var, o evlatlar babalarıyla tanışmak için neler yapmazdıki. karşılık beklemeden sev.
insanlar karşılıksız severse severler. ara, şurada buluşalım de. buluş ve havadan sudan konuş. onuda sıkmadan. babalık vasifesini zaten bu saaten sonra yerine getiremez, çünkü baba olduğunda demekki hazır değildi babalığa veya annenden ayrıldığı için, senide kabul etmemiş olabilir.
şimdi sıra sende, senin yapacağın hal ve hareketlerden dolayı, babanı utandırabilirsin. ona güzel bir ders verebilirsin. bu senin elinde.
yapki, babanın gelecekte başka bir kadından çocuğu olacaksa, bağrı senin yaşadıklarını ona yaşatma!!!! Bunu düşün, küçüçük bebeğin babasız nasıl büyüdüğünü en iyi sen biliyorsun. o çocuklara acı. Ben bunu der bunu söylerim.
Bu yazdıklarımda hiç mantıksız bir yan yoktur. Sana yardımcı olmak istiyorum. herşeyin hayırlısı