annemin kardesime hakareti?

Her insan hayatta hata yapar
Böyle sözler söylemeniz kardeşinizin yüreğinden ve aklından çıkmaz.
Özgüven eksikliği yaratır.
Her halukarda bir annenin böyle bir şey söylemesi normal değil...
ne yapmalıyız? annemi ikna etmek için

1,5 yıl da zaten defalarca ayrılmak istedi ancak anenm her seferinde engel koydu olmaz dedi

çok üstüne gelmesi bunaltmış kardesımı anladıığım kadarıyla anneme bunu anlatmaya çalıştık ama annem seviyor ki bunaltmış hiç ilgilenmese daha mı ıyı dıyor

Aklıma çocuğa biraz daha suç bindirmek geliyor. Annenizle bi samimiyeti yoksa lafı gitmicekse. Biraz abartarak anlatmanın kimseye zararı olmaz diye düşünüyorum

bizde onu denedik ama çocuğa ton kondurmuyor ne yazık ki
Annenizin ruhsal sağlığında bir problem olma olasılığı var mı? Hiç normal değil. Kardeşiniz çok genç daha. Dış kapının mandalı için değer mi. Sanki yaşlandığında o adam mı olacak yanında kızları olcak. Size karşı nasıl anneniz? Tek tedirginliğim kardeşiniz Annenize kızıp bi hata yapmasın. İyiki siz varsınızda güveneceği biri var

O insan hakkında öyle bir şey söyleyin ki,anneniz o konuda gidip de onunla konuşamasın niye yaptın diyemesin.O konuyla ilgili konuşmaya utansın.
Aklıma bir tek çare o geliyor.

Gençlere mi üzülsem,böyle zihniyette anneleri olmalarına mı?
22 yaşında çocuğunu okuması iyi bir gelecek için çalışması için teşvik edeceğine yaptığı şeye bak

bana karsı da zamanında çok baskı yaptı ben o yuzden kardesımı anlıyorum

O insan hakkında öyle bir şey söyleyin ki,anneniz o konuda gidip de onunla konuşamasın niye yaptın diyemesin.O konuyla ilgili konuşmaya utansın.
onu denedik ancak ne s
onu da denedik ancak ne dediysek inandıramadık çocuğun kötü olduğuna

İşte böyle kız çocuklarına baskı yapan aileler yüzünden sevmediği halde kaçış yolu olarak gördüğü hödük inasnlarla evli kadınlarla dolu etraf

onu da söyledim annemle teyzem evlenen her insan sevişmiyor mu dediler

oha.
hayat arkadaşlığı, yoldaşlık gibi kavramları anlamaktan da aramaktan da uzak belli ki bu insanlar. ülkenin kadını da erkeği de sevişmeyi sevgiden ayrı gördükçe aynı teraneler döner durur. mekanik bir olay olduguna inanmış anneniz ve teyzeniz. birlikteliğin, paylaşımın ve tamamlanmanın neşesinden nasiplenmedikleri için böyle düşünmeleri acınası olmasına rağmen normal.

daha kimi bulacak böyle iyiyi nereden bulur diyor?
Ya belki kız kötü bir huyunu gördü söyleyemiyor. Zira anneniz cok ta konuşulacak biri değil belliki.

Benim bir tanıdığım da böyle ayrıldı. En son öğrendim ki kızdan bir süre sonra telefonda fantezi kurmaya kalkmış kızda iğrenmiş. Kimse bilmiyordu neden ayrıldı diye merak ediyordu. Sonra bana anlatmıştı

Kusura bakmayın ama annenize gıcık oldum. Bırakın ağlasın. Kızını özlesin. Doktor damat mı öz kızı mı bi düşünsün.

Sanıyorum ki annenizin tek derdi para.
Çocuk iflas etmiş desin.
..

Kardesinizi gitmemeye bir tek siz ikna edebilirsiniz. Aranız iyiyse , sizi yalnız bırakmaması üzerinden vurabilirsiniz.

Annenize de he diyip geçsin. Elbet bir gün susar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…