söyleyince de her kadın kızını doktora vermek ister diyorDoktor damadim var diye ortamlarda havası olacaktı tabii olmadı buna kızmistir anneniz
ne yapmalıyız? annemi ikna etmek içinHer insan hayatta hata yapar
Böyle sözler söylemeniz kardeşinizin yüreğinden ve aklından çıkmaz.
Özgüven eksikliği yaratır.
Her halukarda bir annenin böyle bir şey söylemesi normal değil...
1,5 yıl da zaten defalarca ayrılmak istedi ancak anenm her seferinde engel koydu olmaz dediAnneniz su konuda haksiz daha iyisini nereden bulacaksın? Çünkü hedef daha iyi birisini bulmak değil, hem iyi hem sevgiyle bakabilecegin birini bulmak.
Ote yandan 1,5 yıl sevmediği adamla neden birlikte olmus. Ayrilmak icin daha kisa zaman gecirebilirlerdi.
Ancak olan olmus. Bu asamadan sonra kavga etmeden iletisim kurabilmek.
herkesin evlenmesi lazım diyorSizin kardeşinizden önce annenizi sakınleştirmeniz gerekiyor.. Evlenmese ne olacak sanki..
eminim çok rahatlar gerçekten ..Kardesine neden kusesin boyle bi konu icin ya?
Merak ettim acaba kardesin " anne tm haklisin, geri baristim sevgilimle ' dese annenin ici rahatlarmi?
çok üstüne gelmesi bunaltmış kardesımı anladıığım kadarıyla anneme bunu anlatmaya çalıştık ama annem seviyor ki bunaltmış hiç ilgilenmese daha mı ıyı dıyor
bizde onu denedik ama çocuğa ton kondurmuyor ne yazık kiAklıma çocuğa biraz daha suç bindirmek geliyor. Annenizle bi samimiyeti yoksa lafı gitmicekse. Biraz abartarak anlatmanın kimseye zararı olmaz diye düşünüyorum
Annenizin ruhsal sağlığında bir problem olma olasılığı var mı? Hiç normal değil. Kardeşiniz çok genç daha. Dış kapının mandalı için değer mi. Sanki yaşlandığında o adam mı olacak yanında kızları olcak. Size karşı nasıl anneniz? Tek tedirginliğim kardeşiniz Annenize kızıp bi hata yapmasın. İyiki siz varsınızda güveneceği biri varbizde onu denedik ama çocuğa ton kondurmuyor ne yazık ki
Gençlere mi üzülsem,böyle zihniyette anneleri olmalarına mı?kızkardeşim 1.5 yıldır biriyle görüşüyordu kendısı 22 yasında içi ısınmamış uymamış bir eksikte görememiş karşı tarafta ama ayrılmak istediğini söyleyip ayrılmış kardeşim annem bunu duyunca nasıl yaparsın sen şimdi kimi bulacaksın daha senin gibi sünepeye kim bakar evde kalacaksın diye hakaretler etmeye başladı sevmedin de niye gezdin 1,5 sene diye de bağırdı kardesım evi terk ediyor ne yapmamız lazım annemde onla barışmazsan sana hakkımı helal etmem diye bağırıyor yol gösterin lütfen ?
bana karsı da zamanında çok baskı yaptı ben o yuzden kardesımı anlıyorumAnnenizin ruhsal sağlığında bir problem olma olasılığı var mı? Hiç normal değil. Kardeşiniz çok genç daha. Dış kapının mandalı için değer mi. Sanki yaşlandığında o adam mı olacak yanında kızları olcak. Size karşı nasıl anneniz? Tek tedirginliğim kardeşiniz Annenize kızıp bi hata yapmasın. İyiki siz varsınızda güveneceği biri var
onu denedik ancak ne sO insan hakkında öyle bir şey söyleyin ki,anneniz o konuda gidip de onunla konuşamasın niye yaptın diyemesin.O konuyla ilgili konuşmaya utansın.
Aklıma bir tek çare o geliyor.
onu da denedik ancak ne dediysek inandıramadık çocuğun kötü olduğunaO insan hakkında öyle bir şey söyleyin ki,anneniz o konuda gidip de onunla konuşamasın niye yaptın diyemesin.O konuyla ilgili konuşmaya utansın.
Aklıma bir tek çare o geliyor.
evet haklısınız ama işte annem dinlemiyorGençlere mi üzülsem,böyle zihniyette anneleri olmalarına mı?
22 yaşında çocuğunu okuması iyi bir gelecek için çalışması için teşvik edeceğine yaptığı şeye bak
aynen öyle ne deseniz Haklısınızİşte böyle kız çocuklarına baskı yapan aileler yüzünden sevmediği halde kaçış yolu olarak gördüğü hödük inasnlarla evli kadınlarla dolu etraf
onu da söyledim annemle teyzem evlenen her insan sevişmiyor mu dediler
Ya belki kız kötü bir huyunu gördü söyleyemiyor. Zira anneniz cok ta konuşulacak biri değil belliki.daha kimi bulacak böyle iyiyi nereden bulur diyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?