annemin kardesime hakareti?

ay bulamasin kimseyo evlenmesin hatta ne olucak dunyanin sonumu hayati sadece evlenmek ve cogalmaktan ibaret goren insanlara ne anlaticaksin ki ..kiz ayni yataga girecek bir omur boyu o olucak adamla nasil bir baski bu ya
evlenmek tavan en önemli şey ya yurdumuzd a malum

evet kızkardesimde bunu istemediği için içine sinmeyen biriyle devam etmek istemedi ama annem hergün ağlıyor ayrıldığı için

Anneniz ruh hastası bence.
Yok artık!
Hangi devirde yaşıyoruz yahu...
Anneniz sokakta mı bulmuş kardeşinizi?

Gorende kizini cok yasi buyuk sanir o nasil bisey ya valla onun gonlu olsun diye evlenmezdm sevmedgm biriyle hakkinida helal etmesin bir el oglu icin evladina boyle diyosa kiz kardesiniz sonuna kadar hakliiii
bizce de haklı ama anneme dinletemıyoruz sanki kzıı bırakılmış gibi hergun ağlıyor

Yani onu soğutan birşey illa olmuştur annenize bunu anlatmanız lazım. Ama anlarsa tabi
çok üstüne gelmesi bunaltmış kardesımı anladıığım kadarıyla anneme bunu anlatmaya çalıştık ama annem seviyor ki bunaltmış hiç ilgilenmese daha mı ıyı dıyor

evet çok değişikmiş anneniz

evet kızkardesimde bunu istemediği için içine sinmeyen biriyle devam etmek istemedi ama annem hergün ağlıyor ayrıldığı için

bir an önce kızı yuva kursun istiyor sözde ama

evet hiç dinlemiyor sürekli kardesime kzııyor

Tabii ki hiç kimse "annesinin gönlü olsun" diye yuva kurmaz.
Annenize hayretler içerisinde kaldım.
Evlensin diye evlenir mi bir insan ya?

İşte söylemiş kardeşiniz "içine sinmemiş" daha ne?
Sünepe, evde kalacak, seni kim alsın... Bu benzetmelerde hiç hoş değil.
Bence annenizin psikolojik problemleri var derim...
Yazık kardeşinize, üzüldüm gerçekten.
Kimse annesinden böyle bir muamele görmek istemez...

Yazık gerçekten annen haksız evlenip mutsuz olup ayrılsa dahamı iyi. Evlense ve böyle bir şey olsa kendin ettin diye kafasına kakar. Kardeşin icinden geleni yapsın. Ama evi terkedip nereye gidecek orasıda var
arkadasında kalacakmış bizde istemıyoruz tabı gıtmesını

işi var eğitimi var senin yaşında doktor kalmadı artık bu yastan sonra kımı tanıyacaksın da seveceksın gıt gönlünü al vs vs devamlı

Her insan hayatta hata yapar
Böyle sözler söylemeniz kardeşinizin yüreğinden ve aklından çıkmaz.
Özgüven eksikliği yaratır.
Her halukarda bir annenin böyle bir şey söylemesi normal değil...

Anneniz su konuda haksiz daha iyisini nereden bulacaksın? Çünkü hedef daha iyi birisini bulmak değil, hem iyi hem sevgiyle bakabilecegin birini bulmak.

Ote yandan 1,5 yıl sevmediği adamla neden birlikte olmus. Ayrilmak icin daha kisa zaman gecirebilirlerdi.

Ancak olan olmus. Bu asamadan sonra kavga etmeden iletisim kurabilmek.

Sizin kardeşinizden önce annenizi sakınleştirmeniz gerekiyor.. Evlenmese ne olacak sanki..

Kardesine neden kusesin boyle bi konu icin ya?
Merak ettim acaba kardesin " anne tm haklisin, geri baristim sevgilimle ' dese annenin ici rahatlarmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…