evlenmek tavan en önemli şey ya yurdumuzd a malumay bulamasin kimseyo evlenmesin hatta ne olucak dunyanin sonumu hayati sadece evlenmek ve cogalmaktan ibaret goren insanlara ne anlaticaksin ki ..kiz ayni yataga girecek bir omur boyu o olucak adamla nasil bir baski bu ya
anneme malesef ne deesem boşkiz cocuklarina en yakini annesi bunu yaparsa elin oglu! neden yapmasin ayni zihniyet ne yazik ki..bence size degil annenize yol gostermek gerek kizinin ozguvenini kirmamasi icin
evet kızkardesimde bunu istemediği için içine sinmeyen biriyle devam etmek istemedi ama annem hergün ağlıyor ayrıldığı içinAnnenize biraz dünyanın değiştiğini anlatır mısınız rica etsem? Üniversite mezunu bir kız neden iş ortamına girdikten sonra birini bulamıyormuş ya? Böyle saçmalık mı olur. Ayrıca 22 çok erken, ben 25 yaşındayım evlenmeye cesaret edemiyorum. Çocuk oyuncağı mı bu ya... Kişi asla evliliğe zorlanmamalı. Evlenip çok mutsuz olsa ve boşanmak istese ne olacak? O zaman da dul olursun diyecek kabul etmeyecek anneniz.
bir an önce kızı yuva kursun istiyor sözde amahah işte böyle yapıyorlar sonrada kızım kaçtı diyip dövünüyorlar annenizin acelesi ne acaba
evet hiç dinlemiyor sürekli kardesime kzııyorHe o zaman baska
Annen dogru yapmiyor ama dominant bi kadin oldugu icin seni de dinlemez ne soylesek bos
bizce de haklı ama anneme dinletemıyoruz sanki kzıı bırakılmış gibi hergun ağlıyorGorende kizini cok yasi buyuk sanir o nasil bisey ya valla onun gonlu olsun diye evlenmezdm sevmedgm biriyle hakkinida helal etmesin bir el oglu icin evladina boyle diyosa kiz kardesiniz sonuna kadar hakliiii
çok üstüne gelmesi bunaltmış kardesımı anladıığım kadarıyla anneme bunu anlatmaya çalıştık ama annem seviyor ki bunaltmış hiç ilgilenmese daha mı ıyı dıyorYani onu soğutan birşey illa olmuştur annenize bunu anlatmanız lazım. Ama anlarsa tabi
evet çok değişikmiş annenizTek değişik olan benim annem sanırdım. Bekarken sevgilim olduğunda bin tane kusur bulup ayrılmamı ister ben ayrıldıktan sonra da o çocuk seni çok sevdi şimdi onu üzmenin bedelini ödüyorsn derdi. Eşimle 5 sene çıktık o 5 sene içinde yapmadığını bırakmadı bizi ayırmak için. Nişanlıyken eşimi arayıp beni kötülüyordu falan..
Kardeşiniz kalbinin sesini dinlesin başka hiç kimseyi değil!!
evet kızkardesimde bunu istemediği için içine sinmeyen biriyle devam etmek istemedi ama annem hergün ağlıyor ayrıldığı için
bir an önce kızı yuva kursun istiyor sözde ama
evet hiç dinlemiyor sürekli kardesime kzııyor
evet doktor çocuk temelde ondan bence deCocuk kesin varliklidir anne o yuzden tantana yapmistir. Saygisizliga bak ya kardesine cok uzuldum.
bizim kız bıraktı dıye suçlu oldubenim annem saçlarımızı yolmalı o zaman kızlarım evde kaldı diye
tövbe ya bu nasıl iş
zorla mı adamın kapısının önüne koyacak kardeşini annen ne yapacak
arkadasında kalacakmış bizde istemıyoruz tabı gıtmesınıYazık gerçekten annen haksız evlenip mutsuz olup ayrılsa dahamı iyi. Evlense ve böyle bir şey olsa kendin ettin diye kafasına kakar. Kardeşin icinden geleni yapsın. Ama evi terkedip nereye gidecek orasıda var
bunu gel de anneme anlat işte günlerdir dilimde tüy bittianneniz gereğinden fazla tepki göstermiş kardeşiniz mutlu değilse ne yapsın yani zorla güzellik olmaz
işi var eğitimi var senin yaşında doktor kalmadı artık bu yastan sonra kımı tanıyacaksın da seveceksın gıt gönlünü al vs vs devamlıTabii ki hiç kimse "annesinin gönlü olsun" diye yuva kurmaz.
Annenize hayretler içerisinde kaldım.
Evlensin diye evlenir mi bir insan ya?
İşte söylemiş kardeşiniz "içine sinmemiş" daha ne?
Sünepe, evde kalacak, seni kim alsın... Bu benzetmelerde hiç hoş değil.
Bence annenizin psikolojik problemleri var derim...
Yazık kardeşinize, üzüldüm gerçekten.
Kimse annesinden böyle bir muamele görmek istemez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?