Siz o eve gitmişsiniz,yanlış ta olsa onların evi onların düzeni21 yaşında olan bir erkek kardeşim var bilgisayar bağımlısı odasından hiç çıkmaz. sadece yemekten yemeğe çıkar birde sigarası bitince. biz eşimle 1 aydır annemgilde kalıyoruz eşim iş buldu şehirde 2 ay deneme süreci var para verip yanlarında lalmayı teklif ettik zaten para yönünden dardalardı. annem oturur ben ev işi görerim çocuğuma bakarım onalarayük olmamaya çalışırız. benim derdim kardeşim işe vermek istesek çalışmaz hep bir bahanesi var annem hep onu savunuyor eşim 12 saat çalışıyor neden çöpü erkek kardeşim dökmeliymiş eşime neden demiyormuşum bir bardağını bile kaldırma ortalığı dağıtır topla diyince annem yine bana bağırır durmadan sigara alıyor eve katkın yok diyorum alma sigara annem yine bana bağırıyor bugün geberiğin kalksın öl geber diye bana bağırıyor neden çöpü dök demişim kardeşime. geçen ay askeriye sınavına girdi geçti ama alacaklarmı o bile belli değil deprem oldu alımlar durduruldu şimdi kardeşime ne desek ben ölecem ben şehit olacam diyor. annem durmadan eşime laf ediyor bulundukları şehirde başka kalacak yerimiz yok iş kesinleşsin evimizi göçümüzü alır geliriz dedik annemin evinde iyice sığınç hissetmeye başladım bana tavsiye verirmisiniz
Hiç çekemezdim gerekirse otelde kalırdım. Siz de onları rahatsız ediyorsnz onlarda sizi kırılmaya darılmaya gerek yok21 yaşında olan bir erkek kardeşim var bilgisayar bağımlısı odasından hiç çıkmaz. sadece yemekten yemeğe çıkar birde sigarası bitince. biz eşimle 1 aydır annemgilde kalıyoruz eşim iş buldu şehirde 2 ay deneme süreci var para verip yanlarında lalmayı teklif ettik zaten para yönünden dardalardı. annem oturur ben ev işi görerim çocuğuma bakarım onalarayük olmamaya çalışırız. benim derdim kardeşim işe vermek istesek çalışmaz hep bir bahanesi var annem hep onu savunuyor eşim 12 saat çalışıyor neden çöpü erkek kardeşim dökmeliymiş eşime neden demiyormuşum bir bardağını bile kaldırma ortalığı dağıtır topla diyince annem yine bana bağırır durmadan sigara alıyor eve katkın yok diyorum alma sigara annem yine bana bağırıyor bugün geberiğin kalksın öl geber diye bana bağırıyor neden çöpü dök demişim kardeşime. geçen ay askeriye sınavına girdi geçti ama alacaklarmı o bile belli değil deprem oldu alımlar durduruldu şimdi kardeşime ne desek ben ölecem ben şehit olacam diyor. annem durmadan eşime laf ediyor bulundukları şehirde başka kalacak yerimiz yok iş kesinleşsin evimizi göçümüzü alır geliriz dedik annemin evinde iyice sığınç hissetmeye başladım bana tavsiye verirmisiniz
eşim işten çıkartıp bizi köye götürdü köyde kaynanam çocuğumu ve beni evden attı yani kalacak bir yerim yurdum yokSana ol geber diyen, kocanı sevmeyen annenin evine yerleşmek akıl karı mi?
Şu kk kadınları kendi edip kendi buluyor. Sen şehrinde kalsaydın, eşin de çalışan erkeklere / öğrencilere yönelik bir pansiyonda kalsaydı. Ne olurdu yani, alt tarafı iki ay
Bunlar nasıl aile ya, Kemalettin tuğcu romanı gibi. Peki onun da öncesinde nerede kalıyordunuz? Hiç mi yoktu kendi eviniz,işte o evde kalsaydıniz anne kizeşim işten çıkartıp bizi köye götürdü köyde kaynanam çocuğumu ve beni evden attı yani kalacak bir yerim yurdum yok
Gidecek yeriniz yoktu haydi mecburiyetten gittiniz diyelim.Kardeşinizin,annenizin hali tavrı bir günde değişmemiştir diye düşünüyorum.Gittiniz,gitmek zorunda kaldınız madem çöpü dök,eve katkın yok deyince alacağınız cevabı da annenizin savunmalarını da biliyor olmalısınız.21 yaşında olan bir erkek kardeşim var bilgisayar bağımlısı odasından hiç çıkmaz. sadece yemekten yemeğe çıkar birde sigarası bitince. biz eşimle 1 aydır annemgilde kalıyoruz eşim iş buldu şehirde 2 ay deneme süreci var para verip yanlarında lalmayı teklif ettik zaten para yönünden dardalardı. annem oturur ben ev işi görerim çocuğuma bakarım onalarayük olmamaya çalışırız. benim derdim kardeşim işe vermek istesek çalışmaz hep bir bahanesi var annem hep onu savunuyor eşim 12 saat çalışıyor neden çöpü erkek kardeşim dökmeliymiş eşime neden demiyormuşum bir bardağını bile kaldırma ortalığı dağıtır topla diyince annem yine bana bağırır durmadan sigara alıyor eve katkın yok diyorum alma sigara annem yine bana bağırıyor bugün geberiğin kalksın öl geber diye bana bağırıyor neden çöpü dök demişim kardeşime. geçen ay askeriye sınavına girdi geçti ama alacaklarmı o bile belli değil deprem oldu alımlar durduruldu şimdi kardeşime ne desek ben ölecem ben şehit olacam diyor. annem durmadan eşime laf ediyor bulundukları şehirde başka kalacak yerimiz yok iş kesinleşsin evimizi göçümüzü alır geliriz dedik annemin evinde iyice sığınç hissetmeye başladım bana tavsiye verirmisiniz
Sizin kendi eviniz yok mu? Orda burda niye kalıyosunuz sürekli?eşim işten çıkartıp bizi köye götürdü köyde kaynanam çocuğumu ve beni evden attı yani kalacak bir yerim yurdum yok
kendi evimiz yok orda burda sürünüp duruyorumSizin kendi eviniz yok mu? Orda burda niye kalıyosunuz sürekli?
Esyali ev tutsaydinız 1+1keske. anneniz çok dizini döver ilerde de yapacak bisey yok21 yaşında olan bir erkek kardeşim var bilgisayar bağımlısı odasından hiç çıkmaz. sadece yemekten yemeğe çıkar birde sigarası bitince. biz eşimle 1 aydır annemgilde kalıyoruz eşim iş buldu şehirde 2 ay deneme süreci var para verip yanlarında lalmayı teklif ettik zaten para yönünden dardalardı. annem oturur ben ev işi görerim çocuğuma bakarım onalarayük olmamaya çalışırız. benim derdim kardeşim işe vermek istesek çalışmaz hep bir bahanesi var annem hep onu savunuyor eşim 12 saat çalışıyor neden çöpü erkek kardeşim dökmeliymiş eşime neden demiyormuşum bir bardağını bile kaldırma ortalığı dağıtır topla diyince annem yine bana bağırır durmadan sigara alıyor eve katkın yok diyorum alma sigara annem yine bana bağırıyor bugün geberiğin kalksın öl geber diye bana bağırıyor neden çöpü dök demişim kardeşime. geçen ay askeriye sınavına girdi geçti ama alacaklarmı o bile belli değil deprem oldu alımlar durduruldu şimdi kardeşime ne desek ben ölecem ben şehit olacam diyor. annem durmadan eşime laf ediyor bulundukları şehirde başka kalacak yerimiz yok iş kesinleşsin evimizi göçümüzü alır geliriz dedik annemin evinde iyice sığınç hissetmeye başladım bana tavsiye verirmisiniz
evet eşim olacak kişi bana bir düzen kuramadı herşeyi mahvetti bizi daha çok borca sürükledi herkese yük olduğumuzun bende farkındayım ama elimden birşey gelmiyor bir ayın sonuna evimi ayıracağım inşallah2021 yılından beri açtığınız konularda aynı dertten muzdaripsiniz kendinize ait eviniz yok ya eş ailesi ya kendi ailenizin yanında sığıntı gibi yaşıyorsunuz. Hiç sevmem bunu söylemeyi ama bu düzensizliğin içine bir çocuk daha iyi cesaret. Anneniz kayınvalideniz sürekli eşinizin size doğru düzgün düzen kuramayıp onların sırtına yük olduğunuz için bu kadar öfkeli olmasınlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?