annemin kardeşime olan davranışları

Eski konuları oku, manyarsın gece gece. Ne zaman kendince erkeklik yapsa elinde patlamış herifin jsjsjdjd ya cinnetlik.
 
Yeengeeenç, kısır döngümüzü bozdun, ceekiil, bunu düşünüp düşünüp son sayfada bulacaktık
 
spiralle kaldım evet hiç istediğim bir çocuk değildi aldırmayı bile düşündüm zorla durdurdular yoksa keyfi yere niyw kalayımki
 
Valla ben anlamiyorum ya. Hayret ediyorum su fütursuzca üreyenlere. Yillardir evin yok. Bi kaynananda bir ananda kaliyorsun birinden kovulup digerine gidiyorsun. Ama cocuk ustune cocuk yapiyorsun. Valla bravo.
kirada otururken ilk çocuğa hamile kaldım işi vardı düzen vardı ikincisinde preverzatif kullanıyorduk 6 aydırda spiral vardı spiral korur dedi doktor güvendik bizde üremek kendi tercihim değildi
 
Şu an yapacağınız tek şey onların düzenine karışmadan kendi halinizde takılmak. Siz eşiniz ve çocuklarınız bir ailesiniz anneniz ve kardeşinize karışmaya bu şartlarda hakkınız yok. Size evlerini açmışlar
 
spiralle hamie kaldım istediğim bir çocuk değildi
Hayatınız bu kadar unstabil bir andayken %1lik bir şansı bile göze alamayıp zahmet olacak ama çift önlem alıp korunacaktınız.Ya kondom ya yumurtlama günlerinde ilişkiye girmeyecektiniz.

Zorunda mı bu çocuk bu ailede istenmeden doğmaya yazık değil mi
 
konuyu ablamla babamla konuştum benim haklı olduğumu dile getirdiler ablam annemle konuşacak
 
Sen atamıyorsan kocan atar.
Bizde de babam çalışıyor ama her sabah işe giderken balkondan çöpü alır, sokağın girişindeki konteynira atar. Çöp yani bu, eline mi yapışır adam atsa?
Bir de iki yaşında çocuğunuz var, iki yıldır evsizsiniz. Bir orada bir burada, istenmediğiniz, devamlı kovulduğunuz evlerde sığıntı gibi yaşıyorsunuz. Yani nasıl hamile kaldınız ki?
Koca çocuğun yanında mi giriştiniz bu işe? Hadi yaptınız neden korunmadiniz? Suriyeli sığınmacılar gibisi hem yurtsuzsunuz hem peşpeşe çocuk doğuruyorsunuz.
Neresinden tutsanız elinde kalıyor. hala daha kardeşinize 'bir işe yara, git calis' diyecek Motivasyona sahipsiniz.
Üstelik diğer konularda yanlış okumadıysam kaçarak evlenmissiniz. Yani ailenizin sizi evinde istememeye biraz hakkı var . Eşinizle jandarmalik olmuşsunuz,adamın sülalesi sizinkileri arayıp bir torba küfür tehdit falan etmiş. Yani eşinizi de istememeye hakkı var.
Barıştığıniz yetmemiş bir de yeni bebek getirmişsiniz. Ne denir ki, bari susun kimseye laf etmeyin, kimseden de laf duymayin
 
Hayatınız, Elm Sokağı Kabusu'dan daha kabus...

O adama kul kölesiniz bir de ikinciye gebesiniz diye aileniz eşinizden nefret ediyor ve size saygı duymuyor gibi görünüyor.

Eşinin isteğiyle işten çıkmış, çanta gibi oraya buraya atılan, evden kovulan biri kendine saygı duymuyor ki başkaları duysun.
 
Off hayata bak. Bu kadarı nasıl gerçek olabilir?
 
Maalesef öyle. Ya erkeğe muhtaç olmayı tercih ediyorlar ya da kendilerine saygısı olmayan anne babaya. Ve hep bir bahaneleri var.
 
kirada otururken ilk çocuğa hamile kaldım işi vardı düzen vardı ikincisinde preverzatif kullanıyorduk 6 aydırda spiral vardı spiral korur dedi doktor güvendik bizde üremek kendi tercihim değildi
Eski konulara bir göz gezdireyim dedim. Şöyle bir yorum yapmışım.
 
preverzatif ve spiral vardı zaten korur diye düşündük
ailem eve gelmemi kendileri istedi iş kalıcı hale gelince çıkarsınız parayı bize verin dediler kendilerininde borçları varmış dardalarmış.

spiralle hamile kaldım korunuyordum istediğim bir gebelik değildi

cinsellik konusunda size hesap verecek değilim

yanlış okumuşsunuz kaçarak evlenmedim nişanlandım gelinliğimle evden çıktım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…