- 19 Mayıs 2020
- 47.316
- 212.539
- 548
Eski konuları oku, manyarsın gece gece. Ne zaman kendince erkeklik yapsa elinde patlamış herifin jsjsjdjd ya cinnetlik.Ay yazarken yanlışlıkla gondermeye bastim daha mesaj bitmeden. Devami da var mesajimin. Tanimiyorum uyeyi ama, ben kim naparsa yapsın cocuk tarafinda oldugm icin çıldırıyorum artık bu lafları duydukca... Tahammul edemiyorum..
Yeengeeenç, kısır döngümüzü bozdun, ceekiil, bunu düşünüp düşünüp son sayfada bulacaktıkSana ol geber diyen, kocanı sevmeyen annenin evine yerleşmek akıl karı mi?
Şu kk kadınları kendi edip kendi buluyor. Sen şehrinde kalsaydın, eşin de çalışan erkeklere / öğrencilere yönelik bir pansiyonda kalsaydı. Ne olurdu yani, alt tarafı iki ay
Allah rızkını verir. Veya kazayla oldu. Veya konu bu mu.Peki yer yok yurt yok neden 2.çocuk?
spiralle kaldım evet hiç istediğim bir çocuk değildi aldırmayı bile düşündüm zorla durdurdular yoksa keyfi yere niyw kalayımki'Eşim beni isten cikartti'
'esim bir duzen kurmadi ki'
'evimiz duzenimiz yok bakcaz deniycez olcak inşallah ama ikinciye hamileyim'
Düşünsenize, size madem bir duzeniniz, güvenceniz yok ne diye 2. Cocugu yaptin dese kardeşin... İste onun gibi düşün.
Valla biz salagiz herhalde, ev kur, duzen kur, birikim yap, çalış çalış çalış, 7 yil gecsin acaba hazir mıyız diye düşünüp anca 1 tane çocuk yap.
Bilmiyorum ya... Cidden algilayamiyorum artık...
spiralle hamie kaldım istediğim bir çocuk değildiPeki yer yok yurt yok neden 2.çocuk?
E 1.çocuğun bile vermemiş işte ev yok bark yokAllah rızkını verir. Veya kazayla oldu. Veya konu bu mu.
kirada otururken ilk çocuğa hamile kaldım işi vardı düzen vardı ikincisinde preverzatif kullanıyorduk 6 aydırda spiral vardı spiral korur dedi doktor güvendik bizde üremek kendi tercihim değildiValla ben anlamiyorum ya. Hayret ediyorum su fütursuzca üreyenlere. Yillardir evin yok. Bi kaynananda bir ananda kaliyorsun birinden kovulup digerine gidiyorsun. Ama cocuk ustune cocuk yapiyorsun. Valla bravo.
ilk çocuğumda ev düzen vardı ama o düzeni yıktı ikincisi kazayla olduE 1.çocuğun bile vermemiş işte ev yok bark yok
Hayatınız bu kadar unstabil bir andayken %1lik bir şansı bile göze alamayıp zahmet olacak ama çift önlem alıp korunacaktınız.Ya kondom ya yumurtlama günlerinde ilişkiye girmeyecektiniz.spiralle hamie kaldım istediğim bir çocuk değildi
konuyu ablamla babamla konuştum benim haklı olduğumu dile getirdiler ablam annemle konuşacakŞu an yapacağınız tek şey onların düzenine karışmadan kendi halinizde takılmak. Siz eşiniz ve çocuklarınız bir ailesiniz anneniz ve kardeşinize karışmaya bu şartlarda hakkınız yok. Size evlerini açmışlar
Sen atamıyorsan kocan atar.ben hamileyim koca çöpü ben çıkartamam. ailem bem öz ailem birsürü para harcatıp odasından çıkmıyor ordan burdan borç bulup yaşamaya çalışıyorlar ablam öğretmen ve aileme para veriyor oda kızıyor çalışmamasına babamda kızıyor geçinemiyorlar çünkü bizede gelin diyen onlardı bize para verin eve geçmeyin diye
Off hayata bak. Bu kadarı nasıl gerçek olabilir?Sen atamıyorsan kocan atar.
Bizde de babam çalışıyor ama her sabah işe giderken balkondan çöpü alır, sokağın girişindeki konteynira atar. Çöp yani bu, eline mi yapışır adam atsa?
Bir de iki yaşında çocuğunuz var, iki yıldır evsizsiniz. Bir orada bir burada, istenmediğiniz, devamlı kovulduğunuz evlerde sığıntı gibi yaşıyorsunuz. Yani nasıl hamile kaldınız ki?
Koca çocuğun yanında mi giriştiniz bu işe? Hadi yaptınız neden korunmadiniz? Suriyeli sığınmacılar gibisi hem yurtsuzsunuz hem peşpeşe çocuk doğuruyorsunuz.
Neresinden tutsanız elinde kalıyor. hala daha kardeşinize 'bir işe yara, git calis' diyecek Motivasyona sahipsiniz.
Üstelik diğer konularda yanlış okumadıysam kaçarak evlenmissiniz. Yani ailenizin sizi evinde istememeye biraz hakkı var . Eşinizle jandarmalik olmuşsunuz,adamın sülalesi sizinkileri arayıp bir torba küfür tehdit falan etmiş. Yani eşinizi de istememeye hakkı var.
Barıştığıniz yetmemiş bir de yeni bebek getirmişsiniz. Ne denir ki, bari susun kimseye laf etmeyin, kimseden de laf duymayin
Maalesef öyle. Ya erkeğe muhtaç olmayı tercih ediyorlar ya da kendilerine saygısı olmayan anne babaya. Ve hep bir bahaneleri var.Sana ol geber diyen, kocanı sevmeyen annenin evine yerleşmek akıl karı mi?
Şu kk kadınları kendi edip kendi buluyor. Sen şehrinde kalsaydın, eşin de çalışan erkeklere / öğrencilere yönelik bir pansiyonda kalsaydı. Ne olurdu yani, alt tarafı iki ay
Eski konulara bir göz gezdireyim dedim. Şöyle bir yorum yapmışım.kirada otururken ilk çocuğa hamile kaldım işi vardı düzen vardı ikincisinde preverzatif kullanıyorduk 6 aydırda spiral vardı spiral korur dedi doktor güvendik bizde üremek kendi tercihim değildi
preverzatif ve spiral vardı zaten korur diye düşündükHayatınız bu kadar unstabil bir andayken %1lik bir şansı bile göze alamayıp zahmet olacak ama çift önlem alıp korunacaktınız.Ya kondom ya yumurtlama günlerinde ilişkiye girmeyecektiniz.
Zorunda mı bu çocuk bu ailede istenmeden doğmaya yazık değil mi
ailem eve gelmemi kendileri istedi iş kalıcı hale gelince çıkarsınız parayı bize verin dediler kendilerininde borçları varmış dardalarmış.Sen atamıyorsan kocan atar.
Bizde de babam çalışıyor ama her sabah işe giderken balkondan çöpü alır, sokağın girişindeki konteynira atar. Çöp yani bu, eline mi yapışır adam atsa?
Bir de iki yaşında çocuğunuz var, iki yıldır evsizsiniz. Bir orada bir burada, istenmediğiniz, devamlı kovulduğunuz evlerde sığıntı gibi yaşıyorsunuz. Yani nasıl hamile kaldınız ki?
Koca çocuğun yanında mi giriştiniz bu işe? Hadi yaptınız neden korunmadiniz? Suriyeli sığınmacılar gibisi hem yurtsuzsunuz hem peşpeşe çocuk doğuruyorsunuz.
Neresinden tutsanız elinde kalıyor. hala daha kardeşinize 'bir işe yara, git calis' diyecek Motivasyona sahipsiniz.
Üstelik diğer konularda yanlış okumadıysam kaçarak evlenmissiniz. Yani ailenizin sizi evinde istememeye biraz hakkı var . Eşinizle jandarmalik olmuşsunuz,adamın sülalesi sizinkileri arayıp bir torba küfür tehdit falan etmiş. Yani eşinizi de istememeye hakkı var.
Barıştığıniz yetmemiş bir de yeni bebek getirmişsiniz. Ne denir ki, bari susun kimseye laf etmeyin, kimseden de laf duymayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?