- 11 Şubat 2021
- 1.480
- 2.476
- 63
kaynanam değil kendi annemKendini sevmeyen kaynanayi kudurtmak icin onun evinde üremek mi? Tam bir queen hareketi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaynanam değil kendi annemKendini sevmeyen kaynanayi kudurtmak icin onun evinde üremek mi? Tam bir queen hareketi![]()
Oturup bin şükür etmeleri lazım karı koca, böylesine dönüp bakılmaz, o damat müsveddesi desen görüldüğü yerde dalınır ama onlar kucak açmış. Şansını fazla zorluyor konu sahibi, bence ablasının gazına çok gelmesin, iş seçim yapmaya kadar giderse zararlı çıkarlar.Sen atamıyorsan kocan atar.
Bizde de babam çalışıyor ama her sabah işe giderken balkondan çöpü alır, sokağın girişindeki konteynira atar. Çöp yani bu, eline mi yapışır adam atsa?
Bir de iki yaşında çocuğunuz var, iki yıldır evsizsiniz. Bir orada bir burada, istenmediğiniz, devamlı kovulduğunuz evlerde sığıntı gibi yaşıyorsunuz. Yani nasıl hamile kaldınız ki?
Koca çocuğun yanında mi giriştiniz bu işe? Hadi yaptınız neden korunmadiniz? Suriyeli sığınmacılar gibisi hem yurtsuzsunuz hem peşpeşe çocuk doğuruyorsunuz.
Neresinden tutsanız elinde kalıyor. hala daha kardeşinize 'bir işe yara, git calis' diyecek Motivasyona sahipsiniz.
Üstelik diğer konularda yanlış okumadıysam kaçarak evlenmissiniz. Yani ailenizin sizi evinde istememeye biraz hakkı var . Eşinizle jandarmalik olmuşsunuz,adamın sülalesi sizinkileri arayıp bir torba küfür tehdit falan etmiş. Yani eşinizi de istememeye hakkı var.
Barıştığıniz yetmemiş bir de yeni bebek getirmişsiniz. Ne denir ki, bari susun kimseye laf etmeyin, kimseden de laf duymayin
gerçek değil zaten kafasına göre yazmışOff hayata bak. Bu kadarı nasıl gerçek olabilir?
Gerçek olan kısmı da korkunç be yasemin.gerçek değil zaten kafasına göre yazmış
valla yaşadıklarım hoş şeyler hiiç değildi bu ay sonu inşallah evime çıkıyorum maaşı alıp gidiyoruz yorum için teşekkürlerGerçek olan kısmı da korkunç be yasemin.
Bakın, öncelikle şunu bir degistirmeniz lazim, sizin hayatınıza surekli birileri bu kadar müdahale edemez. Isten cikartti, duzen kurmadi, zorla durdurdular vs hep birileri size bsy yapmis veya yapmamis. Peki siz tam olarak ne yapmakla yükümlüsnz mesela? Hic istemiyorduysaniz mesela, gozunuzu seveyim gerekirse cift, gerekirse 3-5 koruma yapacaksınız. Doktor korur dedi biz guvendik nedir yahu, oncelikle her doktor hicbir korunma yöntemi için full korur demez su kadar pay vardir der ama velev ki doktor hata etti, siz hic istemediginiz halde neden ve nasil arastirmaz veya daha dikkatli davranmazsiniz ben asla anlayamıyorum. Gerekirse prezervatif+ geri cekilme + spiral+ yumurtlama dongusune gore hareket edeceksiniz.spiralle kaldım evet hiç istediğim bir çocuk değildi aldırmayı bile düşündüm zorla durdurdular yoksa keyfi yere niyw kalayımki
Yengecin yazdiklarina yalan dedin ama doğruymuş şimdi okudum.
valla yaşadıklarım hoş şeyler hiiç değildi bu ay sonu inşallah evime çıkıyorum maaşı alıp gidiyoruz yorum için teşekkürler
Allahım sana geliyorum. Okurken bile hayat kalitem düştü. Bir de yaşıyorlar bunu…Sen atamıyorsan kocan atar.
Bizde de babam çalışıyor ama her sabah işe giderken balkondan çöpü alır, sokağın girişindeki konteynira atar. Çöp yani bu, eline mi yapışır adam atsa?
Bir de iki yaşında çocuğunuz var, iki yıldır evsizsiniz. Bir orada bir burada, istenmediğiniz, devamlı kovulduğunuz evlerde sığıntı gibi yaşıyorsunuz. Yani nasıl hamile kaldınız ki?
Koca çocuğun yanında mi giriştiniz bu işe? Hadi yaptınız neden korunmadiniz? Suriyeli sığınmacılar gibisi hem yurtsuzsunuz hem peşpeşe çocuk doğuruyorsunuz.
Neresinden tutsanız elinde kalıyor. hala daha kardeşinize 'bir işe yara, git calis' diyecek Motivasyona sahipsiniz.
Üstelik diğer konularda yanlış okumadıysam kaçarak evlenmissiniz. Yani ailenizin sizi evinde istememeye biraz hakkı var . Eşinizle jandarmalik olmuşsunuz,adamın sülalesi sizinkileri arayıp bir torba küfür tehdit falan etmiş. Yani eşinizi de istememeye hakkı var.
Barıştığıniz yetmemiş bir de yeni bebek getirmişsiniz. Ne denir ki, bari susun kimseye laf etmeyin, kimseden de laf duymayin
ben kaçmadım kocaya falan nerde yazıyor? keyfi yerede üremiyorumYengecin yazdiklarina yalan dedin ama doğruymuş şimdi okudum.![]()
Zaten 'yanlis okumadiysam' diye başladım cümleye. Siz "altinsiz, düğünsüz evlendik,bana para bile takılmadı, kaynanam eşimle evlenmeden yakınlık yaşadığımı yüzüme vuruyor, düğünsüz evlendin diyor" demişsiniz. Ben de parçaları birleştirdim, demek ki kaçmış dedim..onda da zaten cümleye 'yanlis hatırlamıyorsam' diye girdim. Kacmamissiniz demek ki,köy yerinde düğünsüz altinsiz ve bahşişsiz evlenmissiniz. Olabilirben kaçmadım kocaya falan nerde yazıyor? keyfi yerede üremiyorum
Kocaya kaçmamışsınız, ben orasına korkunç demedim. Jandarmalık olmalar, ailelerin birbirine hakaretleri, jandarma eşliginde ailenize dönmeniz, sizi bebekle kapiya atmaları çok korkunç. Bundan daha korkuncu kapıya atilip geri dönmeniz... sahi bu olaydan sonra nasil affettiniz?ben kaçmadım kocaya falan nerde yazıyor? keyfi yerede üremiyorum
Kendine ve çocuklarına bu hayatı nasıl reva görüyorOff hayata bak. Bu kadarı nasıl gerçek olabilir?
puahajjajzjxkx yengeç yaZaten 'yanlis okumadiysam' diye başladım cümleye. Siz "altinsiz, düğünsüz evlendik,bana para bile takılmadı, kaynanam eşimle evlenmeden yakınlık yaşadığımı yüzüme vuruyor, düğünsüz evlendin diyor" demişsiniz. Ben de parçaları birleştirdim, demek ki kaçmış dedim..onda da zaten cümleye 'yanlis hatırlamıyorsam' diye girdim. Kacmamissiniz demek ki,köy yerinde düğünsüz altinsiz ve bahşişsiz evlenmissiniz. Olabilir
Çocuğu da hem spiral hem kondomla yaptık demişsiniz. dünyada en korktuğum şey istenmeyen gebelik. O yüzden büyük konuşmak istemiyorum ama hem spiral, hem kondom, hem başkasının odasında ve yanında cinngibi cocuk olduğu için sayıca az birleşmeden hamile kaldıysaniz o çocuk mesih bile olabilir . Ben olsam ben de dogururdum
İşsiz güçsüz çocuğu olan bir gelini, en kötü kaynana bile evden öyle torunuyla beraber yakapaça atmaz.eşim işten çıkartıp bizi köye götürdü köyde kaynanam çocuğumu ve beni evden attı yani kalacak bir yerim yurdum yok
ben hamileyim koca çöpü ben çıkartamam. ailem bem öz ailem birsürü para harcatıp odasından çıkmıyor ordan burdan borç bulup yaşamaya çalışıyorlar ablam öğretmen ve aileme para veriyor oda kızıyor çalışmamasına babamda kızıyor geçinemiyorlar çünkü bizede gelin diyen onlardı bize para verin eve geçmeyin diye