Annemin kardeşime ve bana olan davranışları arasındaki fark

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
323
40
Benden 1 buçuk yaş küçük bir erkek kardeşim var
Küçüklüğünden beri çok asi ve sinirli bende hep ortalığı sakinleştirmeye çalışan biriyim
Annemin hep zor günlerinde yanında olmaya çalışıyorum kardeşim benim kadar değildir
Fakat annem kardeşime daha yumuşak davranıyor,kardeşim annemi üzdüğünde annem daha çabuk affediyor
Annem çok güzel söz söyleyen birisi değil kardeşime oğlum diye hitap eder genelde bana az kızım der
Arkadaş gibiyiz çok fedakardır ve başka hiç bir ayrımcılığı yoktur ama ben onu kızdurdığımda bana günlerce surat asarken kardeşimi çabuk affediyor
Oğlum olacağına 5 tane kızım olsun der ama öyle değil işte
Siz olsanız ne yapardınız
Annenize bağımlı mısınız
Günde kaç kez konuşursunuz ve size küstüğünde ne yaparsınız

Niye kimse yorum yazmıyor

Gereksiz alinganlik yapmissin. Anneler erkek cocuklarini idare ederler. Bu seni daha az seviyor sevmiyor anlamina gelmiyor.
Erkekler bir yerde alttan aliniyor ve idare ediliyor. Nazi sana gectigi icindir.
Baskada birsey yoksa ortada kendini bosuna uzme.

Anneme iple halatla bağlıyım.

Kardeşimi kıskanma değil ama kardeşimin iyiliği için anneme kızmışlığım var.

5kez 10kez her vaktimde ararım mesajdan nefret ederim ama sırf o seviyo diye öpücüjlü möpücüklü mesajda atarım.

Aynı şeyleri alıp giyerizde çokta benziyoruz ikizim der hoşuma gidiyo.
Ama annem 5 kızım olucağına 1 oğlum moğlum demez .

İnsanın oğluda olsun ama çamurdanda olsa 1 kızı olmalı der.

Kardesin bir evlensin o zaman anlar hatasını. Yapabilecegin bir sey yok kadinlarin ogullarina olan düşkünlüğü kabul edilmis bir gercek.

Yok yanlış anlamışsın 5 kızım olacağına bir oğlum olsun değil
1 oğlum olacağına 5kızım olsun anlamında der annem
Bana her zaman destekçidir bende ona bensiz hiç bir iş yapamaz ama güzel söz çık söylemez soğuktur
Böyle olunca da kardeşime oğlum deyince tuhaf oluyorum 30 yaşımda evlat sahibi olsam da

Ah ayni durumu bende yasiyorum
Annemle benim aram daha iyidir arkadas gibi cogu seyimi paylasiyorum
ama ufak bi yanlis yaptigimda bana surat yapar naz maz yapar konusmaz
konusmadiginda bende konusmam yokmus gibi davranirim
ama erkek kardesimin bir yanlisi olsa bile annem gider alttan alir
bundan dolayi bile tartisiyorum kendisiyle ama yinede cok bagliyim anneme cünki hayattaki tek varligim o :)

Eşim arkadaşım babam annem abim bana ismimle hitap ederse asla bakmam bozulurum bile. Ama bende onlara isimleriyle hitap etmem.

Sen soğuk durduğun için o da öyle olabilir mi ?
Biraz iltifat etsen ?

Biz annemle o kadar tartismalar yasadik daha 1 gun kus kaldigini surat yaptigini bilmem. Tam tersine ben kuseriM konusmam o ancak 1 saat dayanabilir. Benimle konusur bencede her anne konusmali. Oyle gunlerce kus kalmamali!

Bence şöyle
Sizle iyi anlasiyor anneniz bu yüzden size karsi daha rahat.insanin sevdigine nazi gecer misali...
Tabi erkek kardesini seviyordur ama ona senin kadar trip atamaz nihayetinde.
Bizde de oyle ama bunu tamamen annemle aynı cinsette olmanın verdiği samimiyete bagliyorum ben.

Sana daha düşkün olduğundan sana daha çok kırılıyor bence

Anneme taparım, herşeyden daha değerlidir benim için.
Annem 'çamurdan olsun, kız olsun' der. Allah senin gibi bir kız versin sana' der.
Abimi ayrı sever, beni ayrı sever. İkimizin de başının tacıdır annem.
Evlat ayrımı yapan anne olmaz, size öyle gelmiştir.

Kız çocuklarının annesi ile olan ilişkisi erkek cocuklarinkinden daha farklı olur. Anlattıklarına göre annen yine iyi dengelemiş gibi. Yani tek ayrımcılığı buysa iyi yani. Genelde Türk anneleri oğullarının her türlü hizmetini kızlarına gordururler. Oğullar bir prens edasıyla büyürken kızlar hizmetçi gibidir. Senin annen sanırım böyle değil.

Diğer yandan sana nazinin daha fazla geçmesi muhtemelen sen buna müsaade ettiğin içindir. Kardeşin annen küsse de küsmese de çok sallamiyorsa kadın çok mücadele etmiyor olabilir. Sen ise onunla yaşadığın cekismelerde kendini suçlu hissediyor veya vicdan azabı duyuyor falan isen bundan daha uzun faydalanıyor olabilir.

Sana önerim bu durumdan çok rahatsızsan geri adım atmaman olur. Yani bir sonraki taetismanizda senle arası limoni olursa bırak öyle kalsin. Düzeltmek veya değişmek için uğraşma. Sende ki farklılığı hemen fark edecektir ve ilişkinizin bozulacagini düşünüp geri adım atabilir.

Çok teşekkür ederim duygularımı anlatmışsın sana katılıyorum

Üzüldüğün şeye bak benim annem gelinlerini sevdiği kadar beni sevip tutmadı ben hep hizmetçi oldum anam sayesinde neler yaşadım neler çektim gelinleri onun başınım tacı oldu ben yokluk çekmişim varmışım yokmuşum ölmüşüm kimene..varsa yoksa oğullları özelliklede büyük oğlu ve oğlundan olan torunları...oğulları verdi papucunu eline şimdide diyorki 3 oğlum olacağına hepsi kız olaydı..ben şimdi çoooooooookklllkk uzaklardayım ama asla kabul etmez yaptığı ayrımı herkes söyler bariz bellidir ama o kabul etmezdi...ben hep tek başınaydım yaralarıma hep kendim merhem olmaya çalıştım...daha neler neler...

Belki kardeşin sinirli asabi diye suyuna gitmeye çalışıyordur. Sana daha yakın olduğu için kızdığında alınganlığı kardeşinden fazla oluyordur? Olumlu düşün birazda hangisi daha mantıklı geliyor?

bence gereksiz kıskançlık yapıyorsun. sana soğuk davrandığını düşünüyorsan annene açıkça sor. ama eminim ki kardeşinle senin aranda ayrım yapmıyordur. anneler evlatları arasında ayrım yapabilirler mi

sorsamda kabul etmez başka konuda ayrımcılık yapmıyor hatt kardeşime söylemeyip bana söylediği çok sırrı vardır fakat ona daha yumuşak davranıyor
sorduğumdada o çok fevri o yüzden diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…