Annemin kardeşime ve bana olan davranışları arasındaki fark

banada öyle söylüyor fakat niye insan kızına daha az kızım der
oğluna daha çok oğlum der bunu anlamıyorum

banada öyle söylüyor fakat niye insan kızına daha az kızım der
oğluna daha çok oğlum der bunu anlamıyorum

Canım ya sen ne kadar içlenmişsin böyle sarılasım geldi.
Ağız alışkanlığı olmuştur rica ede ede düşünme öyle şeyler, herkesin mizacı farklı sevgi sözle olmuyor. Ne kadar şanslısın sizi ayırmamış davranış olarak.

oooooo böyle anneler çok hiç kafana takma takınca bişey olmuyor tecrübe yazıyor ))

Sen kac yasindaisin? Kardesin?

ANNEM OLSAYDIDA BÖYLE SORUNUM OLSAYDI
KIYMATİNİ BİLİR SIKI SIKI SARILIRDIM

sorsamda kabul etmez başka konuda ayrımcılık yapmıyor hatt kardeşime söylemeyip bana söylediği çok sırrı vardır fakat ona daha yumuşak davranıyor
sorduğumdada o çok fevri o yüzden diyor
bence haklı. fevri olduğu için ılımlı davranıyordur.

Anneni biraz kıskanıyorsun sanırım :)
Ama bence gayet ilgisi güzel, sorun yok gibi boşuna kendine dert etme derim.

davranış olarak yapmıyor evet
insan kaç yaşında olursa olsun güzel bir söz istiyor işte
fevri olamıyorum ben annem üzülünce ben çok üzülüyorum ama kardeşim benim kadar düşünceli değil

Anneni biraz kıskanıyorsun sanırım :)
Ama bence gayet ilgisi güzel, sorun yok gibi boşuna kendine dert etme derim.
evet sanırım kıskanıyorum ne kadar kötü hissettim kendimi kardeşim böyle düşündüğümü bilse kızardı

Yani başka türlü kardeşinle başedemediği içindir pes edip susup dahada negatif havayı positife indirmek içindir yoksa ayrımcılık demek değildir

Bazı anneler sevgisini hissettiremez ama ayrım yapmadığı çok belli benim annemde sevgisini hissettirmez ben çok sakalasrm mesela ablam soğuktr annem gibi oda ayrmclk yapıldığını düşünüo ama öyle değil iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…