- Konu Sahibi Fotosentez
-
yani adam aldı desek annenizin bileğindeymiş oradan asılıps alamaz... düştü desek o kadar aramışlar.. sama böyle olunca göz görmüyo onu da düşünmelisiniz. altın olmadığı için şanslıymışsınız bazı şeyleri önlemek pek mümkün olmuyor hadi o arkadaşlardan uzarklaştı insan bu herzaman başına gelebilir.
Adam annemin bileiğinden aldı değilde, benim aklıma gelen, annem arabadan o masalara kadar olan yere yürüken adam arkadan gelirken almış olabilir, o yüzden annem geri dönüp baktığında, bulamamıştır. Aklıma tek gelen bu ayrıca bileklik neden beyazlaşır ki acaba?
Ben şöyle düşündüm.Birisi aldı , altın olmadığını anladı.Tabi bunu geri bir yere attı , beş parçaya ayrılmış rengi solmuş filan.Sonra adam bunu buldu , bulduğu yerden kimin almış olabileceğini tahmin ettiğinden nerede bulduğunu söylemek istemedi.Sonra da altın diye düşünüp annesine geri getirdi.
Çok mu abarttım bilmiyorum , hikaye yazmış olabilirim
Ben sabahtan beri bunun gibi kaç tane üretiyorum dediğiniz aynen benimde aklıma geldi ama beyazlamasından altın olmadığını anlaması gerekmez mi? Yani verirken hala altın gibi yansıtmış anneme :S
Arkadaşlar bir arkadaşınızın altın bilekliği kaybolsa, siz onu o gün bulsanız aynı gün akşam onu arayıp .... hanım altın bileklik kaybetmişsiniz deyip haber vermezmisiniz ben buldum diye ? Yani 1 hafta beklenir mi, altın olduğu düşünülen birşey için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?