Benim 3 aylik bebegim var hastalanma disinda doktora goturmesem olur mu yani genel muayene icin?Keyfi bir şeyi böyle bir durumda ertelemek en mantıklısı.
Annem birkaç gün sonra biyopsi olacak, aciliyeti yok ise onun bile ameliyatını doktorlar ocağa erteledi, kesinlikle alınması gereken bir nodülü var.
Eğer ki kötü bir sonuç gelirse derhal alınacak.
Ayrıca, bu süreçte çok hastanede yatan tanıdığım oldu, birkaç özel hariç bırakın refakatçiyi, hasta değilseniz hastaneye girişiniz yok.
Bahçede öylece bekliyorsunuz.
Değer mi?
Aile hekimine asi icin gitmiyor musunuz? Gayet guzel takip ediyorlar bence. Boy, kilo, bas çevresi, kol, vucut tek tek olcuyorlar. Gelisimiyle ilgili sorular soruyorlar. Vitamin, kan ilaci, ne gerekiyorsa veriyorlar. Anne sutunu tesvik ediyorlar. Hasta olmadigi surece baska bir doktora götürme ihtiyaci hissetmedim iki oglumu da.Benim 3 aylik bebegim var hastalanma disinda doktora goturmesem olur mu yani genel muayene icin?
Aşı icin gidiyorum,kilo boy olcuyorlar okadar ,oyle pek soru sormuyorlar ben soruyorumAile hekimine asi icin gitmiyor musunuz? Gayet guzel takip ediyorlar bence. Boy, kilo, bas çevresi, kol, vucut tek tek olcuyorlar. Gelisimiyle ilgili sorular soruyorlar. Vitamin, kan ilaci, ne gerekiyorsa veriyorlar. Anne sutunu tesvik ediyorlar. Hasta olmadigi surece baska bir doktora götürme ihtiyaci hissetmedim iki oglumu da.
Biz sansliyiz o zaman. Kafama takilan bir sey olunca telefonla bile ulasabiliyorum.Aşı icin gidiyorum,kilo boy olcuyorlar okadar ,oyle pek soru sormuyorlar ben soruyorum
Ek gidaya gecerken kime danışıyorsunuz kendi kendinizemi basladinizBiz sansliyiz o zaman. Kafama takilan bir sey olunca telefonla bile ulasabiliyorum.
Olur mu pandemi sürecinde olan kişileri takip ediyorum refakatciye izin veriliyor. Sonuçta bazı ameliyatlarda gerekli refakatçi.Keyfi bir şeyi böyle bir durumda ertelemek en mantıklısı.
Annem birkaç gün sonra biyopsi olacak, aciliyeti yok ise onun bile ameliyatını doktorlar ocağa erteledi, kesinlikle alınması gereken bir nodülü var.
Eğer ki kötü bir sonuç gelirse derhal alınacak.
Ayrıca, bu süreçte çok hastanede yatan tanıdığım oldu, birkaç özel hariç bırakın refakatçiyi, hasta değilseniz hastaneye girişiniz yok.
Bahçede öylece bekliyorsunuz.
Değer mi?
Bebegimin kilosu iyiydi. Ben de emzirmeye devam ettim. 6 aylik olunca tadımlık vermeye basladim. Alerjisi olabilir diye 3 Gun kuralıyla gittim. Cok sukur sorun olmadi. Biraz blw biraz klasik yontem, basladim. Simdi hem emzirme hem ek gida devam ediyoruz. Suan 10 aylik. Alt iki disiyle eline verdigim seyleri kemirerek yiyor. Ama ilk oglumda ek gida biraz zor olmustu cunku bagirsaklari cok hassasti. Onda doktor kontrollerine gidiyordum.Ek gidaya gecerken kime danışıyorsunuz kendi kendinizemi basladiniz
Bu arada konu dışı konuşmasaniz veya özelden konussaniz daha iyi olur. Lütfen :)Bebegimin kilosu iyiydi. Ben de emzirmeye devam ettim. 6 aylik olunca tadımlık vermeye basladim. Alerjisi olabilir diye 3 Gun kuralıyla gittim. Cok sukur sorun olmadi. Biraz blw biraz klasik yontem, basladim. Simdi hem emzirme hem ek gida devam ediyoruz. Suan 10 aylik. Alt iki disiyle eline verdigim seyleri kemirerek yiyor. Ama ilk oglumda ek gida biraz zor olmustu cunku bagirsaklari cok hassasti. Onda doktor kontrollerine gidiyordum.
Geçmiş olsun. Korona konusunda hastanelerde ne gibi önlemler alındı? Nasılsınız şu an?Ben ayin 17 sinde özel bir hastanede oldum sorun yok refakatcim yanımda kaldı önlemini alırsan sorun olacağını sanmıyorum.
Çok geçmiş olsunBenm 2 aylk bebem amelyat oldu, koron da 20 gün küvezdi kaldı .. Önlem alnca brşey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?