Ayran mevzusu ?
Çok üzüldümo insanların bu kadar vebale yatacak yerleri yok. Annenizi yanınıza alamaz mısınız?
Babanız annenizin cektiği sıkıntıların neresinde?İki kardeşim var. 20 gün inşaAllah yanıma getireceğim zorla da olsa. Ama babannem ben ne olacağım kafasında.
Malesef bu yaşına kadar anneniz yeter artık diyememişse sizin yapabileceğiniz bir şey yok.Belli bir yerden sonra annesine bile dur demeliydi.Bu insanlardan çok uzaklara götürürseniz belki biraz düzelir ama yılların birikimi içine işlemiştir.
Babanız annenizin cektiği sıkıntıların neresinde?
Oğlumun benim kaderim yüzünden birilerini affetmemesini,böyle bir yükü ve negatif enerjiyi taşımasını istemezdim ben mesela.lütfen siz de böyle bir yükü taşımayın.affetme ile ilgili bir çok çalışma var onları deneyin.sonuçta anneniz de sizin affetmeme negatifliği nedeniyle hayatınızda olumsuzluklar olmasını asla istemez bence.geçmişi de değiştiremeyeceğinize göre çok boş ve lüzumsuz bir yük bu.bir an önce kurtulmanızı dilerim tüm pozitif enerjimle.sevgiler
İnsanın kendisine yaptığını tüm dünya bir araya gelse yapamazmış diye bir söz var, tamda annenize uygun malesef. Kendi çocuklarının bile başlarda öfkesine sebep olacak kadar , insanlara kendisini ezdirmemek onun elinde, siz bir yerden sonra müdahale edemezsiniz ki.Ah ah... Geçen sene vs artık konuştum. Hem de çok. Anneme birşey olursa suçlu sensin. Hiç birimiz dönüp bakmayız dedim.
Ama fayda etti mı hayır. Yanında bile oturmuyor annesinin
Ovv. İş annen de bitiyor. Önce annenin kendine sahip cıkmasi gerekiyor.Emzirmemiş. Beslememiş. Sadece ayran içirmiş. Çocuklarına...
Ne yapıyorlar tam olarak annenize anlamadım ?
Benim annem gibi desenize...
Anneanne kısmı bendeki gibi değil şükür ama annemde babaannem ve yengemler tarafından yıllarca ezilmiş..
Çocuklar bu olaylardan nasıl etkileniyorlar keşke bi gorebilseler...
Bazı geceler annemin ağlama seslerine uyandığımi hatırlarım.
insan kendine acımıyorsa kim acırsa acısın fark etmez
4 yaşındaki çocuk değilki zulümden kurtaracaksınız en az 50 yaşında kadın
babane annene 90 yaşında insanlar ve iyiler anneniz 50 yaşında kötü
bunlardaki olmayan romatizma annenizde var!
yapmayın allah aşkına bu haliyle bile mübalağa ettiğiniz kesin
İnsanın kendisine yaptığını tüm dünya bir araya gelse yapamazmış diye bir söz var, tamda annenize uygun malesef. Kendi çocuklarının bile başlarda öfkesine sebep olacak kadar , insanlara kendisini ezdirmemek onun elinde, siz bir yerden sonra müdahale edemezsiniz ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?