Annemin Ömrünü yiyenler...

Gereğinden fazla merhamet, insanın kendine zulmü oluyor maalesef...
İnsan önce kendine merhamet etmeli, bakın eşi bile zerre merhamet göstermiyor annenize, Allah yardımcısı olsun, basiret versin annenize ne diyeyim.

Yani bazen diyorum ki bunlar kime ne yapmış? Hani yapsa ben yaptım bana da yapsınlar deseler tamam. Kendi annelerine bile bakmamışlar

İnsan önce kendine merhamet etmeli, bakın eşi bile zerre merhamet göstermiyor annenize, Allah yardımcısı olsun, basiret versin annenize ne diyeyim.

Evet gerçekten öyle. Geçen annem rahatsızlandı. Telâşlarını bir görseniz babamda dahil. Bize kim bakacak telaşı...

O kadar zoruma gitti ki...

Bazen diyorum ben bunların yaptığı zulmün binde birini yapsam başımdan bela eksik olmaz.

Maalesef...Kimselere istemiyor kendilerini. Kendilerini kabul edenleri de hanımlar kabul etmiyor. Yemek beğenmedikleri için
ufff.. Bi de ikisi arasında çekişme kıskanç lik varsa anneniz daha da zor durumda kalir Allah yardımcısı olsun

Babanız ve 2 kadın kelimenin tam anlamıyla asalak yaşam formları.Eğer bir Tanrı'ya inanıyorlarsa öbür dünyada ettiklerini çekmelerini diliyorum.Benim babaannem de çok kötü bir insandı ama en azından babam annemi korurdu.Sizin babanızda o da yokmuş.Yazık , annenize söyleyin hakkını helal etmesin.

Asalak ne kelime.

Zaten hakkını helal etmiyor. O etse bile biz etmiyoruz. İnanın inşaAllah çekerler. Hiç acımıyorum...

İnanamıyorum bunu da mı duyacaktım

Merhamet yok işte...

Çocukları nefret ediyor. Ama inanın bunlara rağmen yine iyiler. Yine de arayıp soruyorlar. Bir halam hasta. Psikolojik. Babannem ha bire ona beddua ediyor. Neymiş? Neden onu rahat ettirmiyormuş. Şaka gibi değil mı?

Zulmü kadına hele de bir anneye konduramıyorum. Azıcık evlatlarıma sesimi yükseltsem uyuyamıyorum. Evlatlarının hayatlarını mahvetmişler. Hiç biri iyi.değil.

Öbür tarafta rahat eder merak etme nefret ediyorum böyle insanlardan

Göndersinler yaşlılar evine bari.Annenizde çok genç sayılmaz zaten hala nasıl uğraşacak onlarla bir de değil iki tane aynısından. Sanki bir alana bir bedava kampanyası mübarek
Size diyorum yollayın diye ama benim annemde ölene kadar baktı babannem oda çok çekti,babannem anlatılmaz yaşanır o derece biriydi.))
Oda yollayamadı tabi hiçbiryere..bizim toplumda da böyle birşey var illa yaşlılara sahip cikariz.Tabiki kötü birşey değil bu ama ortada bir adaletsizlik ve eziyet varsa ben aynı ortamda bile bulunmamaktan yanayım

Kesinlikle mübalağa değildir benim annem de anneanne ne bakıyor ve zulmü görüyor anneannemin hiç bir hastalığı yok 80 yaşında ama 54 yaşındaki annem hem daha yaşlı duruyor hem iki büklüm

Geçmişte yaptıkları sizi çok yıpratmış anlıyorum ancak 90 yaşında yaptıklarını umursamayın diyeceğim sadece. Bizim de çok yaşlı aile üyeleri öyle. Hatta herkesinki öyledir. Kafaları gitmiş, muhakeme yok ki hak hukuk düşünsünler. Laf anlamaz çocuklara kızmak boşuna olduğu gibi...
Yaşlı, hasta bakmak zordur. Ama bu yaşta bu huysuzlukları çok garip değil.
Sorundan ziyade çözüm üretmeye odaklanın. Bunun çözümü de annenizin biraz dejarj olması için bir süre diğer çocuklar baksın. Bir ay bile annenize iyi gelir. Ya da annenizin yanına gelsin, yardım etsinler

Bir şey diyim mi tamam çilekeş kadınlar var. Her devirde var. Ama cocuklarını ikinci plana atmıs onları memnun etmek için demişsiniz. Sizce bu bir seçim değil mi?Nedeni ne? Zaten mutsuzsun zaten ezilmişsin neden korkup onları mutlu etmeye calısıyorsun hala?Hangi anne daha çilekeş?Ne olursa olsun cocuklarını on plana alıp herkesle kötü olan mı? Yoksa herkesle iyi olmaya calısıp cocuklarını ıkıncı plana atan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…