Ovv. İş annen de bitiyor. Önce annenin kendine sahip cıkmasi gerekiyor.
Ksn emici bunlar.Anneme zaten sürekli destek oluyoruz. Daha bu sene evden dışarı çıkıyor. Önceden wc ye gitse evde fellik fellik annemi arıyorlardı.
Ksn emici bunlar.
İnsan önce kendine merhamet etmeli, bakın eşi bile zerre merhamet göstermiyor annenize, Allah yardımcısı olsun, basiret versin annenize ne diyeyim.Gereğinden fazla merhamet, insanın kendine zulmü oluyor maalesef...
İnsan önce kendine merhamet etmeli, bakın eşi bile zerre merhamet göstermiyor annenize, Allah yardımcısı olsun, basiret versin annenize ne diyeyim.
Peki anneniz babaanne ve anneanne ile aynı evde mi yaşıyor?
ufff.. Bi de ikisi arasında çekişme kıskanç lik varsa anneniz daha da zor durumda kalir Allah yardımcısı olsunMaalesef...Kimselere istemiyor kendilerini. Kendilerini kabul edenleri de hanımlar kabul etmiyor. Yemek beğenmedikleri için
ufff.. Bi de ikisi arasında çekişme kıskanç lik varsa anneniz daha da zor durumda kalir Allah yardımcısı olsun
Babanız ve 2 kadın kelimenin tam anlamıyla asalak yaşam formları.Eğer bir Tanrı'ya inanıyorlarsa öbür dünyada ettiklerini çekmelerini diliyorum.Benim babaannem de çok kötü bir insandı ama en azından babam annemi korurdu.Sizin babanızda o da yokmuş.Yazık , annenize söyleyin hakkını helal etmesin.
İnanamıyorum bunu da mı duyacaktımEmzirmemiş. Beslememiş. Sadece ayran içirmiş. Çocuklarına...
İnanamıyorum bunu da mı duyacaktım
Öbür tarafta rahat eder merak etme nefret ediyorum böyle insanlardanMerhamet yok işte...
Çocukları nefret ediyor. Ama inanın bunlara rağmen yine iyiler. Yine de arayıp soruyorlar. Bir halam hasta. Psikolojik. Babannem ha bire ona beddua ediyor. Neymiş? Neden onu rahat ettirmiyormuş. Şaka gibi değil mı?
Kesinlikle mübalağa değildir benim annem de anneanne ne bakıyor ve zulmü görüyor anneannemin hiç bir hastalığı yok 80 yaşında ama 54 yaşındaki annem hem daha yaşlı duruyor hem iki büklüminsan kendine acımıyorsa kim acırsa acısın fark etmez
4 yaşındaki çocuk değilki zulümden kurtaracaksınız en az 50 yaşında kadın
babane annene 90 yaşında insanlar ve iyiler anneniz 50 yaşında kötü
bunlardaki olmayan romatizma annenizde var!
yapmayın allah aşkına bu haliyle bile mübalağa ettiğiniz kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?