- 10 Ocak 2012
- 1.514
- 1.102
- 198
- Konu Sahibi bayanmutlu
Aaa ben de bir evin bir ogluyla evliyim :) İki görümcem var :)Çok şükür çok mutluyum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar büyük konusmayacaksın derler ya benim annem yıllardır "bir evin bir oğluna kız vermem " deyip dururdu,bende gittim bir evin bir oğlunu buldum:)annemle tanıstırdım,sevdi ama hala kafasına takılıyormus.1 evin 1 oğluna kız verilirmiymiş,sorumluluğu fazlaymış falan filan...kadınlar kulübüne sor bi bakim benle aynı düşünen varmı dedi bana:)sanki 1 evin 1 oğlanları evde kalacak haa:)![]()
Bende bir evin bir oğlu ile evliyim kayınpeder kayınvalide kalacak vs bunlar güzel düşüneceler değil annenizin bunu düşündüğünü sanmıyorum oğlu ile evlenmişim annem babam olmuşlar ömrümün sonuna kadar başımın üstünde yerleri var annenizin demek istediği paylaşmayı bilmez şımarık olur gibi birşey sanıyorum.
Gerçekten bu konularda haklı ama zamanla öğreniyorlar kardeşiniz kardeşi oluveriyor hiç canını sıkmasın anneniz 10 kardeş olsada hayırlı kardeşleri olmadıktan sonra onların sıkıntısını da çekmek var mutluluk için bu değil nasıl bir insan olduğu önemli iyice tanısın içi rahatlar annenizin sevgiler...
Çok doğru. Önemli olan kişiliği. Benim oğlumun da kardeşi yok. Ama çok efendi, saygılı, sevecen bir insan. Gerçi henüz 17 yaşında, ama insan 7'sinde neyse, 70'inde de aynı olur derler :)
Geleceğin kayınvalide adayısınız inşaallah.
Oğlunuz böyle, peki siz nasıl davranmayı düşünüyorsunuz gelininize ?
Sorunlar çünkü genelde anneden çıkıyor. :)
Geleceğin kayınvalide adayısınız inşaallah.
Oğlunuz böyle, peki siz nasıl davranmayı düşünüyorsunuz gelininize ?
Sorunlar çünkü genelde anneden çıkıyor. :)
Böyle önyargılı bir gelinim olmaz, 'kızım' olur inşallah :)
Böyle önyargılı bir gelinim olmaz, 'kızım' olur inşallah :)
birsen ön yargılı değildir.olaylara gayet objektif bakan biridir![]()
Uvv fena taş geldi.. :)
İnşaallah aileyi ayıran değil birleştiren bir kızınız olur, karşılıklı bol huzurlar nasip olsun.
İnşallah :) Hep bir kızım olsun isterdim, oğlum oldu.
Umarım oğlum ilerde, iyi niyetli, ön yargısız, güleryüzlü, sıcak bir kızla evlenir mutlu olur. Ben de hayalimdeki kızıma kavuşmuş olurum.
Bu da benim gelecekle ilgili hayallerimden biri :)
doğru diyorsun valla canım,bende hep anneme ben eşimin ailesine yanaşmazsam eşim sana nasıl yanaşsın derim,o herseye karışırlar falan diye korkuyo sanırım ama sonuçta insandan insana değişir.Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın.Valla ben annenizin buna neden takıldığını anlamadım..Öncelikle mutluluğu yada mutsuzluğu bu tarz kriterler belirlemiyor bence..Sorumlulukların daha fazla olabilir ama şunu bilmeni isterim 5 kardeşte olsa tek kardeşte olsa evlendiğin insanın ailesiyle yakın olman sana kat be kat güzellikler kazandırır.Senden bişi götürmez.Zeki bir insansan eşinin ailesiyle iyi geçinmen gerektiğini biliyorsundur zaten..
Ayrıca geçen 52 yıldır evli olan bir çifti dinledim.Kadının ilk dediği şuydu eşinizin ailesini kendi ailenizden asla ayrı görmeyin.Mutluluğun ilk anahtarı bu..
Benim bir tanıdığım evin tek oğluna evli.Ama kızı öyle seviyorlar ki anlatamam.Çünkü kızın o evin gelini olduğuna inanamazsınız.O kadar yakın ki onlara.Kendi anne babasına 2 kez gidiyorsa misal oraya 5 kez gidiyor.Hergün arıyor nasılsınız diye.Hiç kaynanamlarla aramda mesafe olsun gibi dertleri yok.O kadar el üstünde tutuluyorki kocası tarafından.Çünkü ailesine davranışlarını görüyor eşinin kocası..O aileninde tek lafı şu allah herkese x gibi gelin nasip etsin..
Nolur azcık mantıklı olun kızlar yok siz ilgilenmek zorunda kalırsınız her işlerine siz koşarsınız gibi lafları anlamıyorum ben.Bu kafada olanlar nasıl bir evlilik yürütecek onuda bilmiyorum..
Biraz empati yapın lütfen aynı durumda sizin aileniz olsa ne hissederdiniz??Misal ailenizin size ihtiyacı olsa ve eşiniz ona bakmayı reddetse ne yapardınız???
doğru diyorsun valla canım,bende hep anneme ben eşimin ailesine yanaşmazsam eşim sana nasıl yanaşsın derim,o herseye karışırlar falan diye korkuyo sanırım ama sonuçta insandan insana değişir.Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın.
Bir evin bir ''oğluna'' bağlı bu durum.
Eğer sevdiğiniz kişi akıllıysa, kendini eğitmişse, sorumluluğunu biliyorsa bu durumun zorluğunu yaşamazsınız, aksi ise gerçekten sıkıntılar yaşanıyor.