Annemin saçları çok erken beyazlıyor

Nazot

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2012
136
0
116
İstanbul
Annem saçlarını ayda birkez koleston 9.3 ile boyuyor ama daha 2. haftada beyazlar çıkmaya başlıyor. Ve kötü gözüküyor annem de bu durumdan çok rahatsız. Saçlarını koyu renk yapmak istiyor ama koyu renkte beyazlar daha çok belli olduğu için cesaret edemiyor. Siz hangi boyayı tercih ediyorsunuz beyazları kapatmak için? Uygulama da sorun mu var acaba

zaten saç boyaları saçtaki beyazları arttırıyor doğal olarak eğer saçlar çabuk uzayan bi yapıya sahipse ,boyanın akma etkisi de eklenince beyazları dipten belirginleştiriyor.
bence sorun koleston veya diğer boyalar değil 2 haftada hangi boya kullanılırsa kullanılsın dipler zaten çıkacaktır,sürekli dip boyası yapmak lazım

Malesef bir çözümü yok gibi dipboya dışında. Ben 22,5 61:) yaşındayım bende bile nekadar çok beyaz var, bu konuda babama çekmişim sanırım
Benim saçlarım koyu renk mecburen boyuyorum beyazlar çıktıkça, çünkü sağolsunlar kahkül gibi görünür yerden kendilerini gösteriyorlar
Tek derdimiz bu olsun napalım, dipboya yapar, otururuz

Benim bile var su genc yasimda...Takmiyorum beyaz saci..Yakistiriyom ben kendime 6-7 tane vardir benim :-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…