- 7 Ocak 2018
- 1.074
- 1.377
- 48
- Konu Sahibi HarleyyQuinn
-
Önceden de az çok böyleydi ama şimdi aşırı derecede arttı birileriyle biyere gidelim mesela kadının yaptığı yemeği küçümsüyor sanki herşeyin en iyisini o yapıyor biliyor gibi davranıyorÖnceden de mi böyleydi? Eğer böyle idiyse değişmesi pek mümkün değil, karakteri öyle demek ki
Yoksa da, tetikleyecek bir şey mi oldu? Normal değil çünkü
Bazen yaş aldıkça huylar değişebiliyor ya da var olan huylar su yüzüne çıkabiliyor...Önceden de az çok böyleydi ama şimdi aşırı derecede arttı birileriyle biyere gidelim mesela kadının yaptığı yemeği küçümsüyor sanki herşeyin en iyisini o yapıyor biliyor gibi davranıyor
Bana bence de bu tavrı takınıyor ama babama . Sürekli insanların içinde giyimini kuşamını konuşmasını babam köyde büyümüş mesela bu huyunu küçümsüyor her gün bu sebeplerden kavga ediyoruzBana biraz " dul " baskısı gibi geldi .
Hani bir kadın boşanınca aman öyle yapma sen dulsun , aman şuraya gitme sen dulsun , onu giyme sen dulsun, konuştuklarına dikkat et yanlış anlaşılır sen dulsun , diye saçmalarlar ya annenizin tavrı bana öyle geldi sanki alttan alttan
Bana bence de bu tavrı takınıyor ama babama . Sürekli insanların içinde giyimini kuşamını konuşmasını babam köyde büyümüş mesela bu huyunu küçümsüyor her gün bu sebeplerden kavga ediyoruz
Ben de artık insanlar içinde bozmaya başladım o beni ya da babamı erdiğinde aşağıladığında susmuyorum. Çok geçimsiz olduk çok can sıkıcıAşağılık kompleksi oluşturmuş olabilir .
Kesinlikle öyle.Kendini baskalarin üstün gören insanlarin aslinda ya kocaman egolari var veya tam tersi aslinda cok konpleksliler de,kendilerinden zayif görenleri asagliyorlar. Anneniz kendinde sorun görmüyorsa pek yapabileceginiz birsey yok. Baskalarin yaninda yinede annenizle kavga etmeyin. Bence kendi evinize cikmaya bakin. Biri benim babami böyle kücümsep dursa sanirim annem dahi olsa "dikkat et sonunda sende benim gibi ojene dikkat etmek zorunda kalirsin". O mesaj ona giderdi sanirim. Ailesine hayati zindan eden insanlardan nefret ediyorum yemin ederim
Hani cahil cühela fitne fücur toplum içinde bir anlayış vardır ya işte dul kadınla çok sıkı fıkı olmayacaksın, boşanmış kadınlara da işte çok dikkat çekme adın çıkar bilmem ne muhabbetine anneniz direkt kendisi girmiş geliyor bana. Annenizin psikolojik sorunları var bence. Yardım almalı.Biliyorsunuz boşanıyorum. Babamın evine geleli 3 ay oldu. Geldiğim günden beri annemin bitmek bilmeyen saçma sapan tavırlarına maruz kalıyorum.
Oje sürüyorum mesela hiç cırtlak bir renk değil ten rengi sil onu diyor. Geçen gün heves ettim mavi bi oje sürdüm çok dikkat çekiyor aynı o***lar gibi olmuş çıkar dedi ojemi çıkarttı. Dün eve misafirler geldi. Aile dostumuz çok samimi olduğumuz insanlar. X abinin telefonunda bi sorun varmış babamla yaşıt zaten adam da. Onun telefonunu düzeltmek için yanına oturdum annem herkesin içinde el işareti yaptı kalk yanından diye. Adam da bunu görünce bozuldu doğal olarak neyse ben yarın telefoncuya yaptırırım dedi elimden aldı telefonu. Sürekli evin içinde Hakimiyet kurma derdinde. Babama sürekli karışıyor ve aşağılama çalışıyor. Dün misafirlerin yanında babama cahilsin sen diye aşağılıyor. Telefonda bişeyi beceremedi babamda. Yani çok çekilmez birisi oldu. Annem olmasa iğrenç birisi oldu diyeceğim o derece. Bu hareketlerinin önüne nasıl geçebiliriz
Maalesef acı ama gerçek.Hani cahil cühela fitne fücur toplum içinde bir anlayış vardır ya işte dul kadınla çok sıkı fıkı olmayacaksın, boşanmış kadınlara da işte çok dikkat çekme adın çıkar bilmem ne muhabbetine anneniz direkt kendisi girmiş geliyor bana. Annenizin psikolojik sorunları var bence. Yardım almalı.
Bizim toplum olarak çok mutsuz bir yapımız var. Bu toplum çocuklarından yaşlılarına mutsuz nokta. O nedenle annenizin bu tavırlarını da normal karşılıyorum ben. yani bu toplum içinde olağan şeyler şaşırtmıyor. Annenizi değiştirmeye çalışmayın değişmez. Çalışmıyorsanız iş aramalısınız bana kalırsa.Maalesef acı ama gerçek.
Sürekli zaten bunu yüzüme vuruyor.
Ona tepki gösterdiğimde iyice dul karı ağızlı oldun dedi bana.
Konuşmuyoruz 2 gündür.
Üniversite sınavına hazırlanıyorum.Bizim toplum olarak çok mutsuz bir yapımız var. Bu toplum çocuklarından yaşlılarına mutsuz nokta. O nedenle annenizin bu tavırlarını da normal karşılıyorum ben. yani bu toplum içinde olağan şeyler şaşırtmıyor. Annenizi değiştirmeye çalışmayın değişmez. Çalışmıyorsanız iş aramalısınız bana kalırsa.
Evet çok mantıklıÜniversite sınavına hazırlanıyorum.
Üniversiteye devam edicem :)
Yine de o koca ve ailesinden iyidir fiona, buna emin ol..Biliyorsunuz boşanıyorum. Babamın evine geleli 3 ay oldu. Geldiğim günden beri annemin bitmek bilmeyen saçma sapan tavırlarına maruz kalıyorum.
Oje sürüyorum mesela hiç cırtlak bir renk değil ten rengi sil onu diyor. Geçen gün heves ettim mavi bi oje sürdüm çok dikkat çekiyor aynı o***lar gibi olmuş çıkar dedi ojemi çıkarttı. Dün eve misafirler geldi. Aile dostumuz çok samimi olduğumuz insanlar. X abinin telefonunda bi sorun varmış babamla yaşıt zaten adam da. Onun telefonunu düzeltmek için yanına oturdum annem herkesin içinde el işareti yaptı kalk yanından diye. Adam da bunu görünce bozuldu doğal olarak neyse ben yarın telefoncuya yaptırırım dedi elimden aldı telefonu. Sürekli evin içinde Hakimiyet kurma derdinde. Babama sürekli karışıyor ve aşağılama çalışıyor. Dün misafirlerin yanında babama cahilsin sen diye aşağılıyor. Telefonda bişeyi beceremedi babamda. Yani çok çekilmez birisi oldu. Annem olmasa iğrenç birisi oldu diyeceğim o derece. Bu hareketlerinin önüne nasıl geçebiliriz
Kesinlikle öyle.Yine de o koca ve ailesinden iyidir fiona, buna emin ol..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?