- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
- Konu Sahibi Aysegullls
O zaman sizin bir de ikiz kardeşiniz var nerede olduğunu bilmediğiniz :/ Aman Allahım. Dizi yapsalar hadi ordan derizanneannem zavallı kadın bütün çocukları engelli annem ise en ileri derecesiydi zaptetmek imkansızdı mezarlarda gezer elin şerefsizleri de tecavüz ederdi sürekli döverdiler söverdiler anneme babam uzun süre köyde yaşadı anneannemlere sordu anneanem ilk başta kabul etmedi baş edemezsin dedi evet babama bir süre ailesi küstü ölen eşinin çocukları falan konuşmadı onunla ben olunca abim(babamın ilk eşinden) barıştı babamla beni almak istedi sonra babam öldükten sonra yuvaya verildim abim ölünce beni diğer ablam aldı yuvadan yani babamın diğer tüm akrabaları beni sever görüşürüz tabki ilk başta annemin hamile olmasına kızdılar bunun için ben bile babama kızdım ama sonra düşündüm Allah beni vermeseydi annemin hali ne olurdu kim benim gibi bakardı?babam olmasaydı annemin kaç yüz tane çocuğu olurdu o şerefsizler yüzünden 18 yaşında hamile kalmıştı ikiz bebekleri oldu ama hastanede bıraktılar cahildiler o şerefsizi bulmak akıllarına gelmedi