Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen böyle sevmiş beğenmişsin annene ne oluyor? Ha sen de istiyorsan uygun bi şekilde söylenebilir ya düşünebilirsin yakışır falan diye. Onun dışında çok saçma ve saygısızcaArkadaşlar annem sevgilimle tanıştı. Sevgilimin başının üst ve arka kısmı kel. Annem direkt söyle saç ektirsin diyor. Sizce bu söylenir mi?
Cok rencide edici olur dusunmek bile istemiyorumArkadaşlar annem sevgilimle tanıştı. Sevgilimin başının üst ve arka kısmı kel. Annem direkt söyle saç ektirsin diyor. Sizce bu söylenir mi?
38 yaşındaSevgilinin yaşı kaç? Eğer yaşı büyükse kel olması da normal. Annen karışmamalı.
Anneme göre saç ektirmek çok basit bu devirde böylesi mi kaldı diyor:)Sen niye annene lafını verip susturmuyorsun anlamıyorum sence söylenir mi? Tersini düşün hadi bakalım
Bilmiyorum söylemem muhtemelen yada uygun bir dille söylerim annen ne dedi diye sorup duruyorSevgilinin bunu duyduktan sonra tepkisi ne olacak sen ona bak![]()
Anlaşılan sende rahatsız sin kel olmasından ya bu adamın başını yakmayın ana kız siz benceBilmiyorum söylemem muhtemelen yada uygun bir dille söylerim annen ne dedi diye sorup duruyor
Bilemedim çok kafaya takmazdım sanki eleştiriyr açığım benimde var problemli yerlerim annem bana da yaptır diyorSiz onun ailesiyle tanıştıktan sonra sizin güzellik standartlarına uymayan bir tarafınız ailesi tarafindan değiştirilmek istenirse ne hissederdiniz?
Ahahah:))Eleman hem cimri, hem kel ufff hic cekilmez. ben de genc, yakisikli bir sey sanmistim pinti olmasi o zaman belki bir nebze cekilirdi