• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin sevgilimden isteği:)

Anneniz ileri derecede hadsiz. Kusura bakmayın. Kayınvalide adayınız şu kıza söyle kilo alsin/versin dese koyamet kopar . Sakin sevgilinize söyleyip kalbini incitmeyin böyle bir eleştiri veya istek asla unutulmaz adamı kinlendirir . Şahsen ben olsam aklımın bir köşesine yazar kafaya söyleyen kişiyi takarim
Neden ki eleştiriye açık olmak gerek bana da ilk tanıştığkm biri burnunu yaptıralım dedi evet dedim haklısınız dedim geçtim :)
Kindar olmaya gerek yok

Bu yaşa gelip hiç mi bir şey görmediniz hayatta gerçekten. Ne denir ne denmez, ne annemin haddine ne değil diye bir süzgeçten geçirilir. Adamın sağını solunu her tarafını kurcaladiniz eleştirdiniz bir bu kalmıştı gerçekten. O kimbilir neler düşünüyor da susuyor ona sormak lazım. Diyor mudur acaba cimriligimden saçıma her şeyimi elestiren bu kadın, 30 yasini geçip bekar olduğu ve yurtdisina kapak atmak için benle beraber diye. Bence çevresinde anneniz gibi bunu diyen bir sürü insan vardır ama size demiyordur emin olun.

Neden ki eleştiriye açık olmak gerek bana da ilk tanıştığkm biri burnunu yaptıralım dedi evet dedim haklısınız dedim geçtim :)
Kindar olmaya gerek yok
Bu eleştiri değil bu sınır aşmak ve patavatsizlik. Sizce sizi yeni tanıyan birinin burnunu yaptıralım demesi normal mi ?:) normalse soyledigim sözü geri alıyorum zira süreç sizin için çok normal.

Bu eleştiri değil bu sınır aşmak ve patavatsizlik. Sizce sizi yeni tanıyan birinin burnunu yaptıralım demesi normal mi ?:) normalse soyledigim sözü geri alıyorum zira süreç sizin için çok normal.
Normal değil ben söylemem ama kimine göre de normal gelebilir bu kadar büyütmem ben daha önemli şeyler var kafama takıcam
Ve burnum kötü gerçekten diyebilirler

Bu yaşa gelip hiç mi bir şey görmediniz hayatta gerçekten. Ne denir ne denmez, ne annemin haddine ne değil diye bir süzgeçten geçirilir. Adamın sağını solunu her tarafını kurcaladiniz eleştirdiniz bir bu kalmıştı gerçekten. O kimbilir neler düşünüyor da susuyor ona sormak lazım. Diyor mudur acaba cimriligimden saçıma her şeyimi elestiren bu kadın, 30 yasini geçip bekar olduğu ve yurtdisina kapak atmak için benle beraber diye. Bence çevresinde anneniz gibi bunu diyen bir sürü insan vardır ama size demiyordur emin olun.
Yani çok büyük bir olay değil bence niyete bakmak gerek kötü bir niyet yok
Onun ailesi de kimbilir ne diyecek bana olabilir
Benim sevdiğimi biliyor öyle bişey düşünmüyor zateb şu an hemen gel diyor ama ben eğitimimi bitirip iş bulup gitmek istiyorum eş durumuyla gitmek istesem çoktan gitmiştim bu kadar çabalamadan. Hatta hala gitme kararım da net değil.
Avrupa kollarını açmış bizi beklemiyor buradan çok daha zor olan bir sürü şartı şurtu var.

Back
X