Bilmem yapı meselesi konu açmak bu kadar komplike değil benim için 3 saniyede karar veriyorum:)Ya ben gerçek dertlerimi bile konu açsam mı diye 50 kere düşünüp sonra vazgeçiyorum. Senin bu rahatlık seviyesine tahmini ne zaman gelirim?
Ihlamurlar çiçek açtığı zaman, beyaz kurt dolunayda uluduğunda, bembeyaz bir kız bebek dünyaya gelecek. işte onun saçından bir tutam alırsan o zaman bu seviyenin kilidi açılırYa ben gerçek dertlerimi bile konu açsam mı diye 50 kere düşünüp sonra vazgeçiyorum. Senin bu rahatlık seviyesine tahmini ne zaman gelirim?
Ama Londra’da yaşıyor. Senin için anlam ifade etmese de bazıları için her şeyin önünde olabilirEleman hem cimri, hem kel ufff hic cekilmez. ben de genc, yakisikli bir sey sanmistim pinti olmasi o zaman belki bir nebze cekilirdi
Yok alan o kadar büyük değilKaç greft kök gider o kadar boş alana haberin var mı piyasadan? Zaten cimriydi adam yüreğine iner artık
Ama Londra’da yaşıyor. Senin için anlam ifade etmese de bazıları için her şeyin önünde olabilir
Niye miKel , ortyaşlı herif için kalkıp niye Londraya gideyim yaf deli miyim ben de konu sahibesiyle yaşıt 30-32 yaşlarında genç, yakışıklıca bir şey sanııyordum. Kelmiş bşr de yaf hem kart, hem kel, hem cimri tuuuu yazıklar olsun rachel boşuna yaşıyorsun
Yalnız 33 yaşında birş için 38 yaş normal bence. Yaşlı sayılır mıKel , ortyaşlı herif için kalkıp niye Londraya gideyim yaf deli miyim ben de konu sahibesiyle yaşıt 30-32 yaşlarında genç, yakışıklıca bir şey sanııyordum. Kelmiş bşr de yaf hem kart, hem kel, hem cimri tuuuu yazıklar olsun rachel boşuna yaşıyorsun
Eğer göğüslerim bana da küçük gelirse büyütürüm ben estetik seviyorum dudaklarım dolgulu:)Sevgilinin annesi de dese ki söyle memelerini büyütsün, o da gelse sana söylese naparsın?
Bence de normalYalnız 33 yaşında birş için 38 yaş normal bence. Yaşlı sayılır mı
Ben 33 o 38 yaşında.Anne o parasına kıyıp çektirmez seversen elimizdeki malzeme bu diyeceksin :)
Ya bu arada sen kaç yaşındasın adam baya büyükmüş. Cidden kariyeri bu kadar iyi mi ki sen bu adamın peşindesin hala sevdiğine ikna olamıyorum çünkü.
Olabilir tabiki herşey olabilir bilemeyiz Allah korusunSizin veya kendisinin başında saçının ölene kadar aynı kalacağının garantisi varmiymis? Malum bir sürü hastalık var saç kaybı yaşatan.
Yalnız 33 yaşında birş için 38 yaş normal bence. Yaşlı sayılır mı
Anne o parasına kıyıp çektirmez seversen elimizdeki malzeme bu diyeceksin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?