Annemin sevgilimden isteği:)

Ya ben gerçek dertlerimi bile konu açsam mı diye 50 kere düşünüp sonra vazgeçiyorum. Senin bu rahatlık seviyesine tahmini ne zaman gelirim?
Ihlamurlar çiçek açtığı zaman, beyaz kurt dolunayda uluduğunda, bembeyaz bir kız bebek dünyaya gelecek. işte onun saçından bir tutam alırsan o zaman bu seviyenin kilidi açılır

Ya insan tabi ki yorum yapabilir kendi aranızda bunda bisey yokta adama gidip saç ektir de denmez belki memnun kel olmaktan tarzı olabilir öyle

Eleman hem cimri, hem kel ufff hic cekilmez. ben de genc, yakisikli bir sey sanmistim pinti olmasi o zaman belki bir nebze cekilirdi
Ama Londra’da yaşıyor. Senin için anlam ifade etmese de bazıları için her şeyin önünde olabilir

Ama Londra’da yaşıyor. Senin için anlam ifade etmese de bazıları için her şeyin önünde olabilir

Kel , ortyaşlı herif için kalkıp niye Londraya gideyim yaf deli miyim ben de konu sahibesiyle yaşıt 30-32 yaşlarında genç, yakışıklıca bir şey sanııyordum. Kelmiş bşr de yaf hem kart, hem kel, hem cimri tuuuu yazıklar olsun rachel boşuna yaşıyorsun

Niye mi

Yalnız 33 yaşında birş için 38 yaş normal bence. Yaşlı sayılır mı

Söylenmez tabii bu bir soru mu? Siz beğendiyseniz annenize susmak düşer. Beğenmediği bir davranışını değiştirmesini isteyebilir ama fiziksel özelliğini değiştirmek istemek ne kadar ayıp? Yarın bir gün kendisinin saçkıran olmayacağı ne malum? Adam istese zaten yaptırırdı.

Bu arada günümüzde besinlerin gdolu olması, genetik faktörler, stres derken 25 yaşında erkekler saç dökmeye başlıyor. 38 yaşında hafif kellik olması gayet normal.

Yalnız 33 yaşında birş için 38 yaş normal bence. Yaşlı sayılır mı
Bence de normal
Erkek cinsi geç olgunlaşıyor
Hatta bazen hiç olgunlaşamıyor
Beyinleri falan tek hücrede kalanlar ve hayret hala yaşayabiliyorlar
Neyse konu bu değil
Yaş farkı normal canım

Anne o parasına kıyıp çektirmez seversen elimizdeki malzeme bu diyeceksin :)
Ya bu arada sen kaç yaşındasın adam baya büyükmüş. Cidden kariyeri bu kadar iyi mi ki sen bu adamın peşindesin hala sevdiğine ikna olamıyorum çünkü.

Sizin veya kendisinin başında saçının ölene kadar aynı kalacağının garantisi varmiymis? Malum bir sürü hastalık var saç kaybı yaşatan.

Ben 33 o 38 yaşında.
Kariyer iyiliğinden değil fikirleri güzel akıllı beni ileriye götürebilecek biri uyumluyuz ama aşığım diyemiyorum. Ama ayrılsam da çok üzülürüm seviyorum eğleniyorum onunlayken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…