- 14 Ağustos 2018
- 20.661
- En iyi cevaplar
- 2
- 77.839
- 598
Heeeee salla boş kesedenEğer göğüslerim bana da küçük gelirse büyütürüm ben estetik seviyorum dudaklarım dolgulu:)
Yok yok estetik severim ben mesela deselerki burnunu yaptır yaptırırım ben de memnun değilimHeeeee salla boş kesedenKoşa koşa gelir burda konuları dizersin cimri sevgilimin anası benim vücuduma karıştıı, kaynana var yetişiinnnn diye
Sevgilinizin yerinde olsam "annen de botoks yaptırsın ben buruşuk kaynana istemiyorum" derdim.Arkadaşlar annem sevgilimle tanıştı. Sevgilimin başının üst ve arka kısmı kel. Annem direkt söyle saç ektirsin diyor. Sizce bu söylenir mi?
Niye mi
HahaSevgilinizin yerinde olsam "annen de botoks yaptırsın ben buruşuk kaynana istemiyorum" derdim.
evi geniş baya kira veriyor tabi geniş Avrupaya göre:)Para verseler gitmem Londraya soğuk, nemli, evler küflü, ev bulmak zor, cücük kadar tek odanın kirası en az 1.000 sterlin... bu abimiz de para-yemez ya hele ki hiç çekilmez, tek göz odada çoluk çocuk 4 nufus yaşatır vallayaşamak isteyen Isviçre erkeği bulur nokta
Aslında kendi de hayıflanmıştı ben de kolay ektirilir dedim böyle bir konuşmada geçti.bu meseleden rahatsız olan kendin isen o zaman tavsiye verebilirsin.
Biri gelip bana anam şurandan hoşlanmıyor dese çok kibar şekilde küfür içermeden küfür ederimbence çok cringe çünkü.
evi geniş baya kira veriyor tabi geniş Avrupaya göre:)
Konforuna önem veriyor demişti psikoloğum cimri değil önem verdiği metalar farklı diye. Ve benim hayıflandığım cimriliğide yok artık hakkını yemiyim herşeyi ödemeye atlıyor sen ödersin demiyor.Beklenmeyen bir performans şaştım kaldım
Konforuna önem veriyor demişti psikoloğum cimri değil önem verdiği metalar farklı diye. Ve benim hayıflandığım cimriliğide yok artık hakkını yemiyim herşeyi ödemeye atlıyor sen ödersin demiyor.
Sen çok farklı bir kadınsın ?Arkadaşlar annem sevgilimle tanıştı. Sevgilimin başının üst ve arka kısmı kel. Annem direkt söyle saç ektirsin diyor. Sizce bu söylenir mi?
Ayıp yahuuArkadaşlar annem sevgilimle tanıştı. Sevgilimin başının üst ve arka kısmı kel. Annem direkt söyle saç ektirsin diyor. Sizce bu söylenir mi?
Çok komik ama.Arkadaşlar annem sevgilimle tanıştı. Sevgilimin başının üst ve arka kısmı kel. Annem direkt söyle saç ektirsin diyor. Sizce bu söylenir mi?
Bunu duyan sevgilin saçlarını kazıtsın. Annene kel damat şoku mxmxmxkArkadaşlar annem sevgilimle tanıştı. Sevgilimin başının üst ve arka kısmı kel. Annem direkt söyle saç ektirsin diyor. Sizce bu söylenir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?