Annemin sevgilimden isteği:)

Heeeee salla boş keseden Koşa koşa gelir burda konuları dizersin cimri sevgilimin anası benim vücuduma karıştıı, kaynana var yetişiinnnn diye
Yok yok estetik severim ben mesela deselerki burnunu yaptır yaptırırım ben de memnun değilim

Para verseler gitmem Londraya soğuk, nemli, evler küflü, ev bulmak zor, cücük kadar tek odanın kirası en az 1.000 sterlin... bu abimiz de para-yemez ya hele ki hiç çekilmez, tek göz odada çoluk çocuk 4 nufus yaşatır valla yaşamak isteyen Isviçre erkeği bulur nokta

bu meseleden rahatsız olan kendin isen o zaman tavsiye verebilirsin.
Biri gelip bana anam şurandan hoşlanmıyor dese çok kibar şekilde küfür içermeden küfür ederim bence çok cringe çünkü.

evi geniş baya kira veriyor tabi geniş Avrupaya göre:)

bu meseleden rahatsız olan kendin isen o zaman tavsiye verebilirsin.
Biri gelip bana anam şurandan hoşlanmıyor dese çok kibar şekilde küfür içermeden küfür ederim bence çok cringe çünkü.
Aslında kendi de hayıflanmıştı ben de kolay ektirilir dedim böyle bir konuşmada geçti.

Konforuna önem veriyor demişti psikoloğum cimri değil önem verdiği metalar farklı diye. Ve benim hayıflandığım cimriliğide yok artık hakkını yemiyim herşeyi ödemeye atlıyor sen ödersin demiyor.

İyi, cimriliği gitti diyorsan biraz da saç ektirirse istediğin kıvama gelebilir ha gayret Rachel az kaldı başaracaksın biliyorum

Ya benim kafamda canlanan, senden birkaç yaş küçük, biraz hayat tecrübesi az, yakışıklı bir delikanlı idi. Açıkçası 38 yaşında kel birini beklemiyordum Londrada büyük bir dairesi olduğunu duymad da aşırı şaşırttı, merkezden epey uzak falan mi ya 2binden aşağı değildir geniş daireler merkezde

Arkadaşlar annem sevgilimle tanıştı. Sevgilimin başının üst ve arka kısmı kel. Annem direkt söyle saç ektirsin diyor. Sizce bu söylenir mi?
Ayıp yahuu
Ben olsam asla böyle birsey söylemezdim hele hele annem söyledi demezdim. Aynısını siz kendiniz için düşünün annesi sizin fiziksel görünüşünüze müdahale etmek istese?? Hoş değil

Adam isterse zaten ektirir söylenir mi bu adama bu yaşa kadar sorun etmemiş ki ektirmemiş. Bundan sonra senin annen istedi diye ektirmek zorunda mı şahsen ben adamın yerinde olsam ben memnunum halimden der geçerim.

Arkadaşlar annem sevgilimle tanıştı. Sevgilimin başının üst ve arka kısmı kel. Annem direkt söyle saç ektirsin diyor. Sizce bu söylenir mi?
Bunu duyan sevgilin saçlarını kazıtsın. Annene kel damat şoku mxmxmxk

Eşim kelleşse saç ektir derdim. Sevgiliyken olsa o zaman da derdim.

Ama annem istiyor kafana saç eklet demezdim yani, çok saçma. Derdiniz varsa kendiniz soyleyin, yoksa annenizin böyle istekleri olmamali bence. Adam sonradan kelleşmediyse şimdi takmakta ne kadar dogru tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…