Annemin sevgilime çirkin demesi

Raiden

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
3.261
3.773
198
Sorunum önümüzdeki hafta sözleneceğim sevgilime annemin sürekli olarak çirkin demesi.

Beni caydirmaya çalışıyor, abisi ablasi güzel ama o çirkin diyor. Bunları söyleyip çocuğun yüzüne nasıl bakacak bilmiyorum ki. Evlerine gideceğiz bi de bugün.

Benim öyle sorumluluk sahibi bi babam da olmadı. Kendisi çok doğru bi secim yapmış gibi bana laf soylemesine gelemiyorum. Millete ne diyeceğiz bula bula bunu mu bulmuş derler diyor yahu. İşinde gücünde, saygılı , efendi demiyor da sürekli olumsuz birşeyler arıyor. Ben kimseden onay beklemiyorum ama anne sözü deyip dikkate almalı mıyım bilmiyorum. Hoş, çirkin lafını nasıl dikkate alabilirim ki?

Napam anne dünyada başka kimse kalmadı bende bunu buldum de.
Dalgaya vur.
Sen beğenıyorsan geriisinden kime ne ?

Sen bakalım güzelmisin . Anne ne göre dünya güzelisindir o ayrı birde kv sormak lazım .

Güzellik göreceli bir kavramdır..

Güzellik göreceli bir kavram. Annenize çirkin gelebilir, siz beğenmiş sevmişsiniz.

Hayatı siz paylaşacaksınız, kimsenin ne dediğine kulak asmayın.

Ayrıca insanları dış görünüşlerine göre yargılamak hiçbir kitapta yazmaz.

Annenize vicdan size de mutluluklar diliyorum, sevginizden vazgeçmeyin

Aklında başka aday mı var size düşündüğü?

Anneniz bence sizi paylaşmak istemiyor.
Çirkinlik haricinde bir kusur bulamadıysa, ben başka neden göremiyorum.

Siz tabii annenizi kırmayın, kolay değildir ele kız vermek, o da bunun psikolojisini yaşıyor muhtemelen.
Annenize sadece "benim gözümle göremediğin için annecim sana öyle geliyor" dersin geçiştirirsin.

Hakkınızda hayırlısı olsun, bir şekilde ara bulmayı öğrenmeniz gerek.
Malesef kadınların kaçılmaz kaderi, orta yolu bulmak ve idare.

Ya bu anneler kızları evleneceği zaman kafayı yiyorlar resmen. Benimki de neler söylemişti halâ içimde söyledikleri. Sinir oluyorum düşündükçe. Ben adamla anlaşıyorum, seviyorum niye kulp bulmaya çalışıyorsun da huzursuz ediyorsun. Ailesini beğenmedi diye eşime de kulp bulup duruyordu o zamanlar. Az üzmedi beni yani. Amaan hiç ailelerle tanışmadan kendi kendimize evlenseydik keşke diyoruz eşimle. Resmen zehir ettiler evlilik öncesini.

Sen bakalım güzelmisin . Anne ne göre dünya güzelisindir o ayrı birde kv sormak lazım .

Güzellik göreceli bir kavramdır..

Ahım şahım bı guzelligim yok açıkçasi. Cevremi bilemem de, ortalamadan fazla degilim. yasimin verdiği bı parilti var, genclik pariltisi.

Aklında başka aday mı var size düşündüğü?
Hayır evlenmemi istemiyordu. 2yillik memurum ben. Esasında ben de geç evlenmek istiyordum ama hayat planladigin gibi gitmiyor, kararlar degisebiliyor. benim de değişti.

O zaman anneniz kızı evlendiriyorum sendromuna yakalanmış. Takılmayın siz.

Çok güzelseniz şayet bazen bakış açısı bu olabiliyor.
Annenin yaptığı kesin yanlış, sevmişsin sonuçta...
Söylemek istediğim bazen dışarıda bir çift görüyoruz, çocuk Kıvanç Tatlıtuğ yanındaki bir şeye benzemiyor, yada tam tersi, kız bir içim su, adam eciş bücüş.
Dikkat çekiyor, elalem yakıştırmıyor.
He bence kimseyi ilgilendirmez.
Ama böyle bir fark var da annen bunu mu kastediyor?

Saçmalayın yahu bir insan çirkin diye bırakılır mı sevgiliymişsiniz zaten size güzel gelmiştir ki gönlünüz o insana kaymıştır boşverin o lafları kimsenin güzelliği de yakışıklılığı da baki değil

Back
X