Evet kolay kolay değişmez. Ramazanda fln çok içerledi.komşuların çocukları iftara geliyormuş onlarda korona yokmusmuAnlatmaya çalışmayın artık bence. Zaten o keskin yargılarını oluşturmuş ve oradan da çıkmaya niyeti var gibi durmuyor.
Doğru olduğunu bildiğim halde dediklerinden kendimi suçlu hissettim.birde dikkat etmiyorlar bu konuya.defalarca uyarıyorum. Kendi sağlığı içinde.kronik hasta bir sürü rahatsızlığı varSiz ne anlatsanız boş anneniz anlayacak gibi değil.Varsın laf etsin küssün siz doğru olanı yapıyorsunuz.
Belki de gitseydiniz Allah korusun da hastalanıp ölecekti. İçerlemeye fırsatı olmazdı o zaman. Canları sağ olsun ama içerlesinler ne yapalım. Diğer ihtimal riske bile atılmaz çünkü.Evet kolay kolay değişmez. Ramazanda fln çok içerledi.komşuların çocukları iftara geliyormuş onlarda korona yokmusmu
Ne çok abarttınız fln diye çıkıştı. İşinize öyle yarıyor dedi.kapıdan kaçıp gidiyon uz sanki bizde korona var dedi.çok üzüldüm dediklerine yüzüme kapattı teliBelki de gitseydiniz Allah korusun da hastalanıp ölecekti. İçerlemeye fırsatı olmazdı o zaman. Canları sağ olsun ama içerlesinler ne yapalım. Diğer ihtimal riske bile atılmaz çünkü.
Bir sefer de onlarda korona olduğu için değil sizden onlara bulaşırsa ciddi sorunlara yol açmasından korktuğunuzu, asıl onları korumak için gelemediğinizi anlatın madem. Hala ısrar ederse olmayınca olmuyor demektir. Ayrıca annenizin amacı zaten size kendinizi kötü hissettirip onlara gitmenizi sağlamak. Ondan özellikle o sözler seçildi.Ne çok abarttınız fln diye çıkıştı. İşinize öyle yarıyor dedi.kapıdan kaçıp gidiyon uz sanki bizde korona var dedi.çok üzüldüm dediklerine yüzüme kapattı teli
Aynn bu şekil anlattım. Çocukların taşıyıcı olabileceğini onları düşündüğümü anlattım ona hikaye gibi geldi.Bir sefer de onlarda korona olduğu için değil sizden onlara bulaşırsa ciddi sorunlara yol açmasından korktuğunuzu, asıl onları korumak için gelemediğinizi anlatın madem. Hala ısrar ederse olmayınca olmuyor demektir. Ayrıca annenizin amacı zaten size kendinizi kötü hissettirip onlara gitmenizi sağlamak. Ondan özellikle o sözler seçildi.
kavlidemlede telefonda görüşüyoruz. Eşimin kapıdan bırakıp döndüğünü söylüyor. Girmiyor bile eve diyor.bazen kvalidem çok özledik fln diyor eşim sabredin diyor.onlarada aynı tavırda. Bu şekilde hep anlatıyorum. Kvalide ler daha hiç evden çıkmadı lar bile.babam hep dışarı çıkıyor kardeşim dışarı çıkıyor. Anlat anlat tuy kalmadı dilimde.enson geçen dedim inşallah kendinize bişey bulaştırmadan bu hastalik geçer dedimvakaları kimlerin arttırdığını görmüş olduk..
bıkmadan usanmadan anlatın bence. sağlık mevzusu. şaka değil.
uğraşmayayım diyorsan eşinin kendi ailesine karşı tutumunu anlatıp eşim çok net onunla kavga edip yatakları ayırıp geleyim istersen? dersen daha gel demez bence. evini yuvanı boz demeyeceğine göre.
Birde bir sürü rahatsızlığı var.bütün moralim altüst oldu şuan dediklerindenKorona yüzünden olenlerin nasil defnedildiğini, entübe hastalarin nasil oldugunu fotoğraflarıyla gosterin. Entübe denince sanıyoruz ki oksijen maskesine bağlılar. Anestezi altinda yüzü koyun altlarinda bez bagli sekilde cigerlerine kadar takili bir tuple en az 3 hafta yasamaya calisiyorlarmis. Sonra seslerini kaybedenler oluyormus. Bunlari gorselleriyle anlatın.
Açin bakin entube neymiş diye. O da görünce korkar herhalde. Bozmayin moralinizi. Biraz daha dikkat edicez bitecek insallah.Birde bir sürü rahatsızlığı var.bütün moralim altüst oldu şuan dediklerinden
Mesela ben marketten aldığımız şeyleri yıkıyorum. İzin gününde çıktığımızda uğradık babam sevindi etti gitti hemen marketten çocuklara abur çubuk aldı direk ellerine verdi.dün yine izin günüydü. Sadece bahçeye çıkardım babaları gelincede arabayla gezdirdik.dün izin günüydü getirmedin bile çocukları bizden kaçırdın dediAnnenize anlatmak için çabalamayın. Anlayacak olsaydı bu kadar insan hayatını kaybettiği zaman anlardı. Kendinizi ve çocuklarınızın hayatını riske atmayın. Bu kadar dayandık. Bundan sonra kendimizi salmayalim
Annenizi değil evlatlarınızı düşünün derim.Mesela ben marketten aldığımız şeyleri yıkıyorum. İzin gününde çıktığımızda uğradık babam sevindi etti gitti hemen marketten çocuklara abur çubuk aldı direk ellerine verdi.dün yine izin günüydü. Sadece bahçeye çıkardım babaları gelincede arabayla gezdirdik.dün izin günüydü getirmedin bile çocukları bizden kaçırdın dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?