• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annemin sorun edilecek nesi var :(

Eşin nankör ötesi ikiyüzlü. Annen varken başka, o yokken başka konuşuyor.

Kusura bakma ama en nefret edilen, en korkulan insan tipidir, ikiyüzlüler. Annen varken surat assa, laf söylese dürüst ama huysuz falan dersin avunursun, bu çok feci.

Ne diyeyim Allah kolaylık versin.

Belli ki erkeklik damarları(!) kabarmış. Bir de onun kazandığından fazlasını kazanırsanız yandınız. Egosunu iyice ezmiş olacaksınız.

Annenizin sizdeyken eşinizin para bırakmaması gibi bir mesajı iyi algılamalısınız. Annenizin evinizle ilgili hiçbir şey almasına izin vermeyin yoksa annenize karşı onu iyice kışkırtacaksınız.

Annenizden olabildiğince az söz edin çünkü eşiniz ona fena halde gıcık olmuş.

valla seninki kadar şiddetli olmasada aynı sorun bendede var arasalar suç aramasalar suç hemen eleştirir bizimkinleri.
bende savunmaya geçerim bu sefer kıskanır. ben olsam savunmazsın diye. ben derim bizimkinler seni seviyor kötü şeler demezler, sonra döner ben ne diyomda der. beni sinir kirizlerine sokar ama kesinlikle aileme laf söyletmem ben derim ama o diyemez nokta. baktım anlamıyor bende eleştirmeye başladım kardeşlerini babasını (ben susurdum üzülmesin die söylenmem sonuçta ailesi die) bu sefer bana inat yapıyon demi sen böyle değildin demeye başladı eee olcak dedim körle yatan şaşı kalkarmış. anneni ezdirme beni bu yaşıma o getirdi nasıl konuşursun çok üzülüuorum de. sende onun ailesini eleştir. anlasın. maaş konusuna gelince bende eşime veriyorum maaşımı ihtiaçlarımızı alırız sıkmaz beni. borçları ödedik şimdedi araba alcaz die biriktiriyoruz sorun olmadı vermem yani sen bilin tabi.

Son düzenleme:
Tatlım bilmiyorum soran oldu mu da,onun ailesi napıyor?Geliyorlar mı?Geliyorlarsa suyu ne kadar kullanıyorlar?Ya da dolabınızı tıkabasa dolduruyorlar mı?Giderken cebinize para sıkıştırıyorlar mı?
Ne terbiyesizce bi tavrı var eşinizin..Kırk yılda bir gelen bir misafire,hele de bu kadar düşünceli bir kadın hakkında böyle düşünmek..:47: Allah sabır versin..

arkadaşlar ben 5 aylık evliyim ve ne eşimin ailesiyle ne de kendi ailemle aynı şehirde değiliz
5 aylık evliliğim süresince annem 2 defa evime geldi birinde 2 gece bir diğerinde ise 3 gece kaldı. Geldiğinde de sağ olsun evimizde ne eksik varsa hepsini alır satar asla yük olmaz yük olmadığı gibi de dolabı etinden sütünden tıka basa doldurur evin eksiği varsa alır.
Eşimde hep Allah razı olsun annem der ya da öyleymiş gibi davranır
öyleymiş gibi davranır diyorum çünkü annelerden söz açıldığında işte yeni evli insanların evinde 3 gün kalınır mı? İşte annen ne kadar seviyor bizde kalmayı. Annen suyu çok kullanıyor çok müsrif davranıyor diye konuşur sürekli. Annem bizdeyken eve para bırakmaz neden bırakmadın diye aradığımda nasıl olsa annen var der. Bütün bunlar beni çok üzüyor :( kardeşim üni. okuyor babam yurtdışında çalışıyor bende evlenince annem tek kaldı eee gün içerisinde bende evde sürekli yalnız olduğum için gün içinde 2-3 kez arar.

Bunlar tuhaf şeyler mi? Çünkü eşim bunları sürekli problem ediyor. Bugün eşimin biraz geç geleceğini söylemiştim anneme o da akşamüstü merak etmiş aradı eşimde üstünü değiştirmek için gelmiş o arada annem aradı telefonu açtırmadı üstüne üstlük ileri geri konuştu sonra çıktı gitti :( ne yapacağımı bilemiyorum annem duysa çok üzülür çünkü her fırsatta o benim damadım değil oğlum evletlarımdan farkı yok der :(

sen ona deki 10 koca boşarım bir anam için.... annen konusunda taviz verme ve ileri geri konuşmasına müsade etme.... tabiki gelecek o senin annen ötesi var mı..... annen hayattayken öp elini ayağını..... kocalar bırakır analar bırakmaz... kocanda el herkez el...

ha bir de daha çalışmıyorum ama kpss ye hazırlanıyorum sürekli işe başlayınca maaş kartın bende olacak eğer kart sende olursa sen çok harcama yaparsın hesabını bilmezsin annenin babanı takmadığı gibi sende beni takmazsın diyor :( ki böyle bir şey yok babam yurt dışında çalıştığı işin para idaresi evin alınacağı satılacağı annemdedir ama her şeyi ay ay yazar ve gelince babama gösterir harcamaları ama eşim öyle bir kanıya nerden vardı bilmiyorum.

Öyle harcaması olan bir insan değilim haftanın 1 günü birlikte dışarı çıkarız birlikte ne harcarsak o ama ben hesabımı bilmezmişim kart elimde olmazmış :( offf offfff

seni baskı altına almaya çalışıyor... niye sen kazancanda kartını ona vericen... senin özel bir ihtiyacın olamaz mı... sen bir şey özencen onun izniyle mi alıcan ne saçma... hadi bunu yapçan diyelim yaranabilcen mi... yaranamıcaksın... kaptırma kartını... olur molurda deme bence... o bi hükümdarlık kurmaya çalışıyo gibi geldi bana da hiç hoş değil bunlar... daha yeni evlisiniz tadını çıkaracağınıza gezip tozcağınıza ne çabuk dalmışınız bu mevzulara....

Herşeyi gectim;
Adam gibi bi ADAM!
Eşinin ailesini bas taci yapmali el üstünde tutmali bence...
Kendi hür iradesiyle kendine eş olarak seçtiği bir kadını böylesine saçma sapan nedenlerden dolayı zor durumda birakmamali...!
Bence numarada yapiyor olabilir,sizi ailenizden bi sekilde bu psikolojik baskılarla uzak tutup kendi safına çekecek....
Böylelikle siz ona maddi manevi köle olacak muhtaç olacaksiniz.
Erkek egomanyası(hatta direk manyak)
Sizi çünkü leylekler getirdi çöpsüz üzümsünüz...

Son düzenleme:
Annenin sorun edilecek biseyi yokta.esinin sorun edilecek cok seyi var.annen elinden geleni yapiyor.esin neden bu kadar nankor oluyorki.bazi insanlar iyilikten anlamiyorlar iste.kadin dolabina kadar dolduruyor.oldu olacak annen 3gun kaldigi icin,elektrik su faturasinida ona odetsin.anneniz musrifmis ya.cok gelebilir sonra fatura.

arkadaşlar eşimin ailesi 14 saatlik mesafede annem 3 saatlik mesafede
evimize hiç gelmediler daha
ayrıca eşim annemin alıp satmasını hiç sorun etmez hoşuna bile gider
eşimin ailesi nişanımıza 1gün kala geldiler bir de düğüne 2 gün kala o kadar yani
her şeye benim annem koşturdu annem yaptı
evlendik hala her konuda yardımcı ama eşim neden böyle yapıyor anlamıyorum
eşim bir şey söylediğinde bende susmuyorum zaten kavgaya tutuşuyoruz resmen ama adam vazgeçmiyor yine aynı yine aynı

Son düzenleme:
ben bu fılmı daha once ızledım sanırım:(arkadasım kusura bakma ama aynı anlattıgın seyler kız kardesımın kocası kardesımın bı deıgını ıkı etmez evde yalnızlarken cok sever o da der bız cok ıyız yuzumuze de gelıp bır sey solemez ama ne hıkmetse bızı de ıstemez kız kardesımı kıskanırmıs guya cok sevıyor ya ınsan anasından ablasından kıskanır mı bole sacmalık olurmu benım yıllardır cocugum olmadı annemın ılk torunlarını kardesım dogurdu annemın dokmedıgı goz yası kalmadı hem malını verıyor hem emek verıyor ama kapı dısarı cocukları kose bucak kacırdılar en sonunda cocugum oldu sımdıde kız kardesım ıse gırdı cocukları getırıpn basımıza attılar bakın dıye .sırf bız mutlu olmayalım dıye ellerınden gelenı yaptılar.hala da devam edıyor.cocuklar vede ac susuz kız kardesım para ıster bızden damat annesıne cıft kısılık yatak alır.sonunun bole olmasını ıstemem ama kanma kocana aılene saygısı olmayanın sana sevgısı olmaz laf soletme annene her zaman koca gelır ama anne gelmez haberın olsun.benım kardesım cok pasıftı umarım sız olmazsınız.burda anlatamayacagım cok olaylar yasadık bız yedı yıllık evlıyım esımden kaynanamam dan hıc cekmedım bu kızkardesım ve kocası cektırdı bana ve anneme :(((((((((annenıze cok uzuldum ıcım acıdı

evet benim eşimde herkesten beni kıskandığını söylüyor
yahu o benim annem babam neyini kıskanıyorsun sen yokken onlar vardı diyorum anlamıyor
bende onun ailesine bir şey diyecek olsam biz de böyle sizin yaşantınız farklı bizimki farklı diyor
ama benim ailemi ve yaşantısını eleştirmekten geri kalmıyor

Ne kadar tanıdık bir durum! Benim eşim de benim aileme çok fena takık.Annem babam abim ve eşi...Topu topu 4 kişi var hayatımda. Her yaptıkları hata, her bakışları fena, her lafları kötü...Sabrettim, alttan aldım, uzak tutmaya çalıştım...olmadı.Neticede dün akşam sinir krizi geçirdim ve boşanmak istiyorum dedim. Bakalım ne olacak...Tek bildiğim ömür geçmez böyle.Öyle bi korku unsuru oldu ki ailemden biriyle telefonda konuşamıyorum o yanımdayken eskaza biri bir şey sormak için arasa kalbim güpgüp ediyor. Biliyorum çünkü kavga geliyor. Kendimi "böyle bitmesin"deki Zeliha gibi hissediyorum. Kaçacak delik arıyorum sinir sistemim bozuldu. Babam ilik nakli oldu 2 ay yanlarında kaldım, hastalık bi yandan can korkusu bi yandan heder olduk annemle beraber. Neticede geçen hafta evime döndüm. Bu süreçte eşimin yanında duran kayınvalidem ve kayınpederimden bomba haber evime kavuştuğum ilk gün geldi:Bu evi çok beğendik, sizin tayininiz çıkınca biz gelip oturalım( Eşimde ben de çalışıyoruz evimizi ödeyebilmek için bütün maaşlarımız krediye gidiyor) Sanki biri ciğerimi söktü aldı o anda, şok oldum.Ve her şeye rağmen bugüne kadar evimize sadece 1 günlüğüne gelebilen benim annem dünyanın en kötü insanı!
Off çok sıkıldı canım, kusura bakmayın konunuzu kendi dertlerimle boğdum ama bilerek yazdım bunları. İleride kendinize ait durumlar görebildiniz mi hayatımda? Bence dikkatli okuyun yazdıklarımı. Hayatınızın iplerini bırakmayın, kimse için değmez. Annenizin kıymetini bilin. İçinizde bi korkuyla hayat geçmez. Kendinize dikkat edin...Dün akşam benim yaşadıklarımı yaşayacak noktaya gelmeden hayatınıza sahip çıkın...

kocan cimri sanırım.

Sakın kartını ona verme.. Böyle bencillik mi olur? haftanın 5 günü köle gibi işte çalış, eve gel bütün evin ağırlığı omuzlarında olsun, evde çalış, sonra kendi maaşına muhtaç kal.
Kart mevzusu her açıldığında tatlı dille ''Memur olacak kadar zekası olan birinin, para idaresi yapıcak kadar zekası hayli hayli vardır sen hiç merak etme hayatım'' de.. Hep böyle cümleler kur.

Annenin kalma meselesi aklıma bişey getirdi; Benim abim 5 aylık değil, 1-2 haftalık evliydi, yengemin annesi ve kız kardeşi günlerce kaldılar ama ne abim, ne de biz bunun en ufak bir lafını dahi yapmadık. ''Zaten kadıncağız kilometrelerce uzakta oturuyor, memleketine gidicek aylarca ayrı kalıcaklar özleyecekler birbirlerini'' diye düşündük.. Normal insanların da böyle düşünmesi gerek, kocan gibi değil. Sen de ortada yanlış bişeyler olduğunun farkındasın zaten.
Gözünü açık tut,, ezdirme kendini. Eşin sindirme politikasına başlamış, Seni kontrolü altında tutmak, istediği gibi yönlendirmek istiyor. Sen de ağırlığını koy aman huzurum bozulmasın diye alttan alma.. Tabi kavga etmeden tatlı dille yap bunu. Nasıl başlarsa öyle gider.. Allah yardımcın olsun.

Ne kadar tanıdık bir durum! Benim eşim de benim aileme çok fena takık.Annem babam abim ve eşi...Topu topu 4 kişi var hayatımda. Her yaptıkları hata, her bakışları fena, her lafları kötü...Sabrettim, alttan aldım, uzak tutmaya çalıştım...olmadı.Neticede dün akşam sinir krizi geçirdim ve boşanmak istiyorum dedim. Bakalım ne olacak...Tek bildiğim ömür geçmez böyle.Öyle bi korku unsuru oldu ki ailemden biriyle telefonda konuşamıyorum o yanımdayken eskaza biri bir şey sormak için arasa kalbim güpgüp ediyor. Biliyorum çünkü kavga geliyor. Kendimi "böyle bitmesin"deki Zeliha gibi hissediyorum. Kaçacak delik arıyorum sinir sistemim bozuldu. Babam ilik nakli oldu 2 ay yanlarında kaldım, hastalık bi yandan can korkusu bi yandan heder olduk annemle beraber. Neticede geçen hafta evime döndüm. Bu süreçte eşimin yanında duran kayınvalidem ve kayınpederimden bomba haber evime kavuştuğum ilk gün geldi:Bu evi çok beğendik, sizin tayininiz çıkınca biz gelip oturalım( Eşimde ben de çalışıyoruz evimizi ödeyebilmek için bütün maaşlarımız krediye gidiyor) Sanki biri ciğerimi söktü aldı o anda, şok oldum.Ve her şeye rağmen bugüne kadar evimize sadece 1 günlüğüne gelebilen benim annem dünyanın en kötü insanı!
Off çok sıkıldı canım, kusura bakmayın konunuzu kendi dertlerimle boğdum ama bilerek yazdım bunları. İleride kendinize ait durumlar görebildiniz mi hayatımda? Bence dikkatli okuyun yazdıklarımı. Hayatınızın iplerini bırakmayın, kimse için değmez. Annenizin kıymetini bilin. İçinizde bi korkuyla hayat geçmez. Kendinize dikkat edin...Dün akşam benim yaşadıklarımı yaşayacak noktaya gelmeden hayatınıza sahip çıkın...

Nasıl bir bencilliktir bu böyle :50: Allah yardımcın olsun arkadaşım. Babana da acil şifalar dilerim.

kocan cimri sanırım.

Sakın kartını ona verme.. Böyle bencillik mi olur? haftanın 5 günü köle gibi işte çalış, eve gel bütün evin ağırlığı omuzlarında olsun, evde çalış, sonra kendi maaşına muhtaç kal.
Kart mevzusu her açıldığında tatlı dille ''Memur olacak kadar zekası olan birinin, para idaresi yapıcak kadar zekası hayli hayli vardır sen hiç merak etme hayatım'' de.. Hep böyle cümleler kur.

Annenin kalma meselesi aklıma bişey getirdi; Benim abim 5 aylık değil, 1-2 haftalık evliydi, yengemin annesi ve kız kardeşi günlerce kaldılar ama ne abim, ne de biz bunun en ufak bir lafını dahi yapmadık. ''Zaten kadıncağız kilometrelerce uzakta oturuyor, memleketine gidicek aylarca ayrı kalıcaklar özleyecekler birbirlerini'' diye düşündük.. Normal insanların da böyle düşünmesi gerek, kocan gibi değil. Sen de ortada yanlış bişeyler olduğunun farkındasın zaten.
Gözünü açık tut,, ezdirme kendini. Eşin sindirme politikasına başlamış, Seni kontrolü altında tutmak, istediği gibi yönlendirmek istiyor. Sen de ağırlığını koy aman huzurum bozulmasın diye alttan alma.. Tabi kavga etmeden tatlı dille yap bunu. Nasıl başlarsa öyle gider.. Allah yardımcın olsun.
ne yazık ki tutumluluğun dozunu ayarlayamıyor :(
gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum sabah hiç bir şey olmamış gibi davrandı bende yüz vermedim
ben evin direğiyim diyor her fırsatta ne yazık ki egosu tavan yapmış bir eşe sahibim :(

arkadaşlar ben 5 aylık evliyim ve ne eşimin ailesiyle ne de kendi ailemle aynı şehirde değiliz
5 aylık evliliğim süresince annem 2 defa evime geldi birinde 2 gece bir diğerinde ise 3 gece kaldı. Geldiğinde de sağ olsun evimizde ne eksik varsa hepsini alır satar asla yük olmaz yük olmadığı gibi de dolabı etinden sütünden tıka basa doldurur evin eksiği varsa alır.
öyleymiş gibi davranır diyorum çünkü annelerden söz açıldığında işte yeni evli insanların evinde 3 gün kalınır mı? İşte annen ne kadar seviyor bizde kalmayı. Annen suyu çok kullanıyor çok müsrif davranıyor diye konuşur sürekli. Annem bizdeyken eve para bırakmaz neden bırakmadın diye aradığımda nasıl olsa annen var der. Bütün bunlar beni çok üzüyor :( kardeşim üni. okuyor babam yurtdışında çalışıyor bende evlenince annem tek kaldı eee gün içerisinde bende evde sürekli yalnız olduğum için gün içinde 2-3 kez arar.

Bunlar tuhaf şeyler mi? Çünkü eşim bunları sürekli problem ediyor. Bugün eşimin biraz geç geleceğini söylemiştim anneme o da akşamüstü merak etmiş aradı eşimde üstünü değiştirmek için gelmiş o arada annem aradı telefonu açtırmadı üstüne üstlük ileri geri konuştu sonra çıktı gitti :( ne yapacağımı bilemiyorum annem duysa çok üzülür çünkü her fırsatta o benim damadım değil oğlum evletlarımdan farkı yok der :(

Hangi erkek farkliki? Benimkside böyle, anneme gitmeme bile karsi! Yalan söyleyip onunla bunla bulusucam diyip anneme gidiyorum artik!
Erkekler cok nankör canim, bide eslerini kimsele paylasmayi sevmez! Benimksi anneme muhtac olmami hic istemez cünkü tek ona muhtac olayim ister! Bunu sevmek diyorsun, hayir bu bencilik sadece! Onun anneside gelip birgün kalir sizde, bakalim o zaman bisey diyormu? Sen dersende nasil büyük bi tartisma cikar o zaman!
Malesef gercek suki erkekler söyleyince normal, kadinlar söyleyince en adi insanlar oluyoruz!
Gün gelir devran döner onun annesinide görürüz!

Nasıl bir bencilliktir bu böyle :50: Allah yardımcın olsun arkadaşım. Babana da acil şifalar dilerim.

Çok teşekkür ederim. İnsanlar can derdindeyken ben nasıl ayrılmak istediğimi söyleyeceğim bilmiyorum. Canım ciğerim yanıyor.Bir zamanlar hayatıma ışık yaptığım kişi yüzünden sağım solum her yanım karanlık şimdi. Arkadaşların herbiri dikkatli olsun, kendilerine sahip çıksınlar, unutmasınlar tek bir hayatları var...

eşinizin 'senı kıskanıyorum' demesı annenızden kıskanması falan değil, cok gorustugunuz veya cok konustugunuz ıcın annenızle sıkıntısını sözde sizi seviyormusta kıskanıyormus gibi, kızdırmamak ıcın söyledıgı bişey.bence seni kıskanıyorum=yeter artık sureklı annenle vakit geciriosun demek.

kart meselesıne gelnce daha dur bı bakalm kpss kazanılacak atama bılmem ne olacak maas baglanacak... daha sımdıden neyın muhabetını yapıyor:53: belkıde sız hıc calısmayı dusunmeyeceksınız ozmn ne dıcek bana yük oluyosun git bu eve para getırmı dıyecek???:53:

annenızle ılgılı mevzuya gelınce esınız buyuk bı ıkıyuzluluk ve nankörluk yapıyo ama ben annenınızın cıddı anlamda içinze girdiğini dusunuyorum.sizin annenız oldugu ıcın tabıkı rahatsızlık duymassınız, hepımzn annesının basımzn ustunde yerı var ama, dolabı doldurması alısverısler yapması, bunlar nası diyim nası olsa herseyımızı alıyo yapıo o yuzden ısterse hergun gelır kalır mantıgı yaratmamalı. burda kayınvalıde konusu acıpta daha 5aylık evlıyım kv 2kere geldı kaldı,hergun oglunu 2 3 kere arıyo dıye konu acsaydınız eminim kayınvalıdenız topa tutulurdu. annelerımız baş tacı ama bıraz kendını gerı cekmelı bence..daha 5aylık evlısınız bırbırınızle kalmalı basbasa vakıt gecırmelısınz..ben anne olsam bu kdr sık aramam ve acil bişey olmadanda bu kdr erken kalmaya gitmem kızıma. doğruya doğru...:ssz::ssz:

kusura bakmayın ama eşinize ağız dolusu terbiyesiz demek istedim
anneniz var diye eve para bırakmaması.evine misafir gelmiş insanın parasına göz dikmesi.
annenizin aldıklarıyla karnını doyurup sonra da annen cok su harcıyor diye konusması vs esinizin ne kadar karaktersiz olduğunu gösteriyor.
ahlak yoksunu bir adam belli ki..
ne eşine ne büyüğüne saygı biliyor. menfaatçi ki annenizin harcama yapmasını bekliyor..
ayy daha fazla yazmayayım en iyisi
net bir şekilde annenize saygı göstermesi gerektiğini söyleyin.
onun eşi oldunuz diye annenizin evlatlığından çıkmadığınızı kafasına sokun

Son düzenleme:
eşinizin 'senı kıskanıyorum' demesı annenızden kıskanması falan değil, cok gorustugunuz veya cok konustugunuz ıcın annenızle sıkıntısını sözde sizi seviyormusta kıskanıyormus gibi, kızdırmamak ıcın söyledıgı bişey.bence seni kıskanıyorum=yeter artık sureklı annenle vakit geciriosun demek.

kart meselesıne gelnce daha dur bı bakalm kpss kazanılacak atama bılmem ne olacak maas baglanacak... daha sımdıden neyın muhabetını yapıyor:53: belkıde sız hıc calısmayı dusunmeyeceksınız ozmn ne dıcek bana yük oluyosun git bu eve para getırmı dıyecek???:53:

annenızle ılgılı mevzuya gelınce esınız buyuk bı ıkıyuzluluk ve nankörluk yapıyo ama ben annenınızın cıddı anlamda içinze girdiğini dusunuyorum.sizin annenız oldugu ıcın tabıkı rahatsızlık duymassınız, hepımzn annesının basımzn ustunde yerı var ama, dolabı doldurması alısverısler yapması, bunlar nası diyim nası olsa herseyımızı alıyo yapıo o yuzden ısterse hergun gelır kalır mantıgı yaratmamalı. burda kayınvalıde konusu acıpta daha 5aylık evlıyım kv 2kere geldı kaldı,hergun oglunu 2 3 kere arıyo dıye konu acsaydınız eminim kayınvalıdenız topa tutulurdu. annelerımız baş tacı ama bıraz kendını gerı cekmelı bence..daha 5aylık evlısınız bırbırınızle kalmalı basbasa vakıt gecırmelısınz..ben anne olsam bu kdr sık aramam ve acil bişey olmadanda bu kdr erken kalmaya gitmem kızıma. doğruya doğru...:ssz::ssz:

daha önce de söyledim annem eşim evdeyken aramıyor ben evde tekken arıyor
eşimde hergün annesiyle konuşuyor ben ona neden konuşuyorsun diyor muyum?
ayrıca eşim annemin alıp satmasından rahatsız değil hoşuna gidiyor diyorum
5 ayda 2 kez gelmesi size çok geliyor olabilir ama bence öyle değil ben görüyorum etrafımda millet kızının evinden çıkmıyor ayrıca eli de cebine gitmiyor ama öyle yapanlar daha kıymetli oluyor

Esin kadar nankor ve saygisiz esim olsa iki dkkada suyunu sikarim ne demekkk yaaa maas karti onda durcak yok annen musriff erkek erkekk gibi durmali her ise karismamalu annene guvenerek para birakmamasida bencil bi insan oldunu gosterirr yazikk cokk uzuldumm basinn cok agriycakkkk o kocayla annemde gelir kalir alir eve yiycek iccekk ama esim hep saygilidirr bende onun annesine saygiliyimki da napsin kadin herseyini aliyooo yuhhh yaniiii bisilerr yapp annenii ezdirmeeee

Back
X