Annemin sözü..

Çok özel olmayacaksa anneniz ve eşiniz arasındaki sorun nedir yoksa anneler yüzünden mi eşiniz annenize konuşmuyor.

Ztn ben de onun annesiyle çok gorusmuyorum.Mesafeliyiz.Ben faturayı toruna kesmesine kirildim.Sadece onun oğlu mu benim hiç mi hatrim yok yani?Damatla gorusmezsin adam yerine koymazsin olur biter Ama bebegin suçu ne?
E bakıyormuş ya çocuğunuza daha ne yapacak kadın?
Ben olsam bakmam

Siz annenizin.neye bozuldugunu goremiyorsunuz. Anneniz muhtemelen sizin ona hak vermeyisinize, esinizi savunarak konusmaniza bozuluyor. Evet esinizin yaptigi ayip ama bunu duzeltemiyorsaniz tabiri caizse annenizin gazini alan onu yatiatiracak olan sizsiniz. Boyle bir adam torununun babasi idare et annecim sen benim ve torunum icin yapiyorsun sende ona selam verme yoksay gibi seyler derseniz anneniz durumu buyutmez.

Annen de haksız sayılmaz
Eşin anneni babanı hoş tutmuyor slm sabah yok annen de koşmakta biraz haklı gibi
Bakıcı tütün bence, anneniz çocuğunuza bakmakla yükümlü degil

Kusura bakma da eşin terbiyesiz biri
Ne demek selam vermemek ya
Bide onu koruyorsun
İnsan yerine koymuyor aileni bu adam
Çocuğuna baktırıyor ama
Ayıp be
Bakıcı parası verin madem
Kocacı olmayın bu kadar
Ailene saygı duymayan adamı koruyorsun farkında değilsin heralde
Ben olsam bende bakmam
Hizmetçi mi bu insanlar kaç yaşındalar

Bizim toplumumuz maalesef böyle. Anneanneler bazen
Eşiniz ayıp etmiş öncelikle. Ama annenizde ayıp etmiş. Maalesef bizim toplumda böyle bir algı var damadın çocuğu diye. Sanki oğlunun çocukları Hatta bazı anneler bile öz evlatlarına bu muameleyi yapıyor. Annenize kırıldığınızı söyleyin. Öz torununa bakmak zoruna gidiyor ise bakıcı bulun.

kadın gayet haklı...o çocuk sadece kızının değil damadının da çocuğu...maksimum özen gösterilecek torun bakan kişilere...gençlere bile bakmak zor geliyor...beyimiz bir selamı esirgiyor...yatıp kalkıp dua etmesi lazım...torun çok tatlı...canımızın içi...ama sevmesi güzel... bakması çok zor...

Kadın nasıl görmezden gelsin ya düşman olsa selam verilir kaç yaşında insanlar bunlar
Aynı şeyi sen onun anasına yapsan seni kapıya koyar sen hala ne konuşuyorsun
Bu kadar ezik olmayın ya bu adamların önünde
Yarın anana babana birşey olsa ne yapıcan?
Ölümlü dünya ya bu insanlar ne yaptı senin eşine de bu kadar terbiyesiz davranıyor?
Valla sende kötü bir evlatsın .hala konuşuyorsun burda bide yanlış anlıyormuşuz.torununu tabiki sever özler ama bu çok yanlış.
Gösterme demiş bide birileri
Yazık ya
Yazıklar olsun sizin gibilere
Ben anneme babama birşey olucak diye ödüm kopuyor bir hasta olsalar aklım çıkıyor
Siz ne rahatsınız ya

Annen sonuna kadar haklı sen çok hatalısın her konuda. Niye anneni eşine ve ailesine kullandırmaya çalışıyorsun ki, üstelik eşin ailene slm dahi vermeye tenezzül etmiyormuş. Ben olsam anneme değil eşime çatarım hemde çok feci bir şekilde. Kv nin konusunda da annen haklı , kadın onun için çocuk bakmak zorunda değil torunu dahi olsa. Ben de olsam bakmazdım. Bana slm vermeyen adamın çocuğuna bakmam annen çok karakterli bir kadın bence, sen de örnek almalısın.

Eşinizle anneniz arasındaki sorun ayrı torunu ağzına sakız etmesi ayrı.eşiniz birinci konuda hatalı.arka planını bilmiyorum olayın ama ne olursa olsun merhaba demek insanlıktır.tanımadığına bile asgari bir saygıdır.
Bakıcı ücretlerini duysun o zaman annene tapar diyenler olmuş.şaşkınım.Öyle olacak saygı olmaz olsun.
Demek siz boşansanız veya kocanız size de kötülük yapan çirkin karakterli birisi olsa torunu hepten çöpe atacak annane.evet kimse çocuk bakmak zorunda değil.ama komşu da olsa anane de olsa bir iyiliği karşılık için yapıyorsa ve koz gibi kullanıyorsa olmaz olsun öyle iyilik.size böyle hissettirmesi çok yanlış.eşiniz çocuğa baktırmak için yalandan saygı yapsa sorun yok yani?

Bence biraz hakkı var. Bugün bir bakıcı 2 000 liradan aşağı bakmıyor. Torun hatri beklemen doğal haklisin. Peki kocanın evladına baktığı icin annene böyle davranması dogalmi

Esiniz ayda 2000 lira bakiciya para versin , o zaman görürüz anneniz hakli mi haksiz mi ?
Aslinda sorun o da degil. Benim annemin suratina bakmayan adami ben koca yerine koymam zaten.

Pek bir ise yaramamış o yaptırımlar. Eşinize bakıcı buldum bu sorun çözüldü deyin. Çıkın işin içinden

Valla kadın haklı.
Sonuçta bedavaya bakıcılık yapıyorsa bu yüzden teşekkür, ilgi ve minnet görmek istemesi ennn doğal hakkı.
Bugün o kadın olmasa bir asgari ücret kadar elin kadinina odeyecektiniz, yine de içiniz rahat olmayacaktı. Ya da bin liraya(bulabilirseniz) bir kreş bulacaktiniz. Ya da siz işten çıkacaktıniz...
Şu an anneniz resmen evi ekonomik olarak döndüren insan. Bugünkü refahınız da onun yüzünden.
Gel gör ki kadının gördüğü muamele.
İnsan insana neden merhaba demez ki? Bir de organizasyon sahibi adam. Yani gelen komşusunun eltisinin halasi olsa ona bile hoşgeldiniz demek zorunda.
Bence anneniz en iyisini yapmış
Kimse ömrünün son verimli çağlarında, tam da 'cocuklari büyüttüm rahat ettim' yasinda bedavaya emek sömürüsüne uğrayıp bir de nankör nankör surat çekmek istemez.
Belki de anneniz kısa bir süre bebek bakmayı bıraksa eşiniz onun ne büyük bir iyilik yaptığını farkına varır.
Resmen ' yaptigin iyilik bir süre sonra görevin olur' sözünün vücut bulmuş hali kadın.
Çok üzüldüm

Senin ağzına sağlık. Sevgili konu sahibi sorunun sevabı bu yorum işte.

Annen haklı.. hatta şu güne kadar bakması bile annenin aslinda çok iyi bir kadın olduğunu gösteriyor.

Terbiye, hürmet, kadir kiymet bilmek.... paradan çok eşine ve ailesine deger vermek önemli kavramlar vesselam..

Evet sorunu tek kelime ile özetleyebilmek.. çağımızın tırmanan ve bulaşıcı hastalığı.. kocacilik. Allah evlerden ırak eylesin.

Kocaya uygulanamayan yaptırım daima hemcinslere uygulanır. Bunu unutmayın. Şu an da bize yapıldığı gibi.

Bir Allah kulu şurda bi kere desin ki;hanımlar çoğunluğun dediğine göre ben hatalıyım. Hatami telafi yoluna gideyim dese. 1 kere dese de gözüm açık gitmesem.

Benim anneeeem evime gelecekk kocamda selam vermeyecek iyi geceler bile demeyecekk .. ben o esi gebertirim . Benim anneme babama saygi duymayan kocayi ne yapayim ben .. senin kocann sonuna kadar haksiz .. saygisizlik yaptigi . Ben asil size sasirdim bu durumda kocaniza kizmaniz gerekenn yerde annenizin lafina kiriliyosunuz cok ilginc .. anneniz cok hakli bence siz .. anne baba olacaksnz o evladinizin kocasi yada karisi onlara gittiginizde size selam vermeyecek iyi geceler de demeyecek . O zaman anneni anlayacaksn ..Bu dunyada ne ekersen onu bicersin .. cok uzgunum

Benim de anne babama bi şey olursa diye aklım çıkıyor. Sırtıma alıp taşısam sırtımda rahat edemediler diye üzülüyorum. Insanlardaki rahatlığa bak.

Allah sıralı ölüm versin. O gün geldiğinde vicdan azabi cekmekten o kadar korkuyorum ki.

Allah hepsinin ömürlerine ömür katsın. Allah başımızdan eksik etmesin.

Eşim onlara yan gözle baksa... affetmem. Affedemem. Elimden gelmez.

Allah evlatlarımızı hayırlı evlat eylesin.
Allah bizlere akıl fikir ve vicdan versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…