İlk iki konusunda var sebebi...Çok özel olmayacaksa anneniz ve eşiniz arasındaki sorun nedir yoksa anneler yüzünden mi eşiniz annenize konuşmuyor.
E bakıyormuş ya çocuğunuza daha ne yapacak kadın?Ztn ben de onun annesiyle çok gorusmuyorum.Mesafeliyiz.Ben faturayı toruna kesmesine kirildim.Sadece onun oğlu mu benim hiç mi hatrim yok yani?Damatla gorusmezsin adam yerine koymazsin olur biter Ama bebegin suçu ne?
Bizim toplumumuz maalesef böyle. Anneanneler bazenAnneniz haklı. Kayınvalideyi kayınpederi selam verecek kadar tınlamayan damat bir zahmet çocuğuna bakıcı tutacak. Ya eve bakıcı gelse günaydın, nasılsın der insan sonra çıkar. Allah’ın selamını esirgediği kayınvalidesine bebeğini emanet ettiğine göre eşinizin tek saygı duyduğu şey para.
Eşiniz ayıp etmiş öncelikle. Ama annenizde ayıp etmiş. Maalesef bizim toplumda böyle bir algı var damadın çocuğu diye. Sanki oğlunun çocukları Hatta bazı anneler bile öz evlatlarına bu muameleyi yapıyor. Annenize kırıldığınızı söyleyin. Öz torununa bakmak zoruna gidiyor ise bakıcı bulun.Kızlar merhaba.Buraya çok uzun zamandır yazmiyordum. Şimdi fikirlerinize ihtiyacım var.
Geçende bebeğimin doğum günü oldu.Dogum gününde esim anneme slm vermemiş.Giderken de annemle babama iyi akşamlar dememiş.Annemler de buna bozuldu.Ben de eşime söyledim bunu.Işte biseyler söyledi. Annengil de dediki evlendiginiz günden beri hep bi bahanelerle geliyor slm vermemek için.Karekteri bu fln dedi annem.Ben de dedim ki anne o zmn gorusmeyin ne diyeyim yani.Annem de dedi ki madem slm vermiyor adam yerine koymuyor oğluna da bakıcı tutsun o baksın.Baktırmaya bana getirmeyin o zmn dedi.Çok zoruma gitti.Torunuyla ilgili böyle bir laf etmesi.Bir kez de kaynanam hastaneye goturulmesi gerekti.Esim goturecekti.Normalde o gun esim izinli oldugu icin bebege o bakacakti.Ama hastane isi cikinca olmadi tabi.Bu arada annem ve kaynanam nisanliyken biz kavga etmişlerdi ve birbirlerini sevmiyorlar.Ben de anne bakarmisin dedim bebeğe.Annem de ben o kadın için bakmam dedi.Çocuk ortada kaldı bi anda.Ben de tmm ben izin alayım dedim.Bana izin alma dedi annem.Ben de anne napayım cocuk ortada mi kalsin dedim.babam getir ben bakarım dedi.Babam öyle demeseydi çocuk kaldi oyle.Annemin torununu konu etmesi cok zoruma gidiyor.Napayim sizce kizlar?Bebegim 1 yasinda bu arada.
Bence biraz hakkı var. Bugün bir bakıcı 2 000 liradan aşağı bakmıyor. Torun hatri beklemen doğal haklisin. Peki kocanın evladına baktığı icin annene böyle davranması dogalmiKızlar merhaba.Buraya çok uzun zamandır yazmiyordum. Şimdi fikirlerinize ihtiyacım var.
Geçende bebeğimin doğum günü oldu.Dogum gününde esim anneme slm vermemiş.Giderken de annemle babama iyi akşamlar dememiş.Annemler de buna bozuldu.Ben de eşime söyledim bunu.Işte biseyler söyledi. Annengil de dediki evlendiginiz günden beri hep bi bahanelerle geliyor slm vermemek için.Karekteri bu fln dedi annem.Ben de dedim ki anne o zmn gorusmeyin ne diyeyim yani.Annem de dedi ki madem slm vermiyor adam yerine koymuyor oğluna da bakıcı tutsun o baksın.Baktırmaya bana getirmeyin o zmn dedi.Çok zoruma gitti.Torunuyla ilgili böyle bir laf etmesi.Bir kez de kaynanam hastaneye goturulmesi gerekti.Esim goturecekti.Normalde o gun esim izinli oldugu icin bebege o bakacakti.Ama hastane isi cikinca olmadi tabi.Bu arada annem ve kaynanam nisanliyken biz kavga etmişlerdi ve birbirlerini sevmiyorlar.Ben de anne bakarmisin dedim bebeğe.Annem de ben o kadın için bakmam dedi.Çocuk ortada kaldı bi anda.Ben de tmm ben izin alayım dedim.Bana izin alma dedi annem.Ben de anne napayım cocuk ortada mi kalsin dedim.babam getir ben bakarım dedi.Babam öyle demeseydi çocuk kaldi oyle.Annemin torununu konu etmesi cok zoruma gidiyor.Napayim sizce kizlar?Bebegim 1 yasinda bu arada.
Esiniz ayda 2000 lira bakiciya para versin , o zaman görürüz anneniz hakli mi haksiz mi ?Kızlar merhaba.Buraya çok uzun zamandır yazmiyordum. Şimdi fikirlerinize ihtiyacım var.
Pek bir ise yaramamış o yaptırımlar. Eşinize bakıcı buldum bu sorun çözüldü deyin. Çıkın işin içindenYazdıklarımi olamıyorsunuz galiba.Ben eşime gerekeni yaptım.ztn kaç gündür kusuz bosanmalara kadar gitti olay.Ama ben annemi bu kadar savunurken ve annem bunu biliyorken yuvami bozacak kadar tartıştığımızi torunuyla ceza vermesine kirildim.Ben ztn yaptırım uyguluyorum.
Senin ağzına sağlık. Sevgili konu sahibi sorunun sevabı bu yorum işte.Anneniz haklı. Kayınvalideyi kayınpederi selam verecek kadar tınlamayan damat bir zahmet çocuğuna bakıcı tutacak. Ya eve bakıcı gelse günaydın, nasılsın der insan sonra çıkar. Allah’ın selamını esirgediği kayınvalidesine bebeğini emanet ettiğine göre eşinizin tek saygı duyduğu şey para.
Evet sorunu tek kelime ile özetleyebilmek.. çağımızın tırmanan ve bulaşıcı hastalığı.. kocacilik. Allah evlerden ırak eylesin.Ya siz, eşinizin annenize köpek kadar değer vermemesine yakmazsiniz da, buna mı icerlediniz? Bir de anneniz size dert yanınca, görüşmeyin o zaman diyip çıkmışsınız işin içinden. Ya bu kadar kocacı olmayın Allah aşkına.
İkincisi, kadın torununu tabii ki seviyor, belki de sizin annenize olan sevginizden daha çok seviyordur ama hem selam güle güle yok hem de iş düşünce ona gidilirse kadın da böyle söyler. Kadın sonuna kadar haklı.
O sizin annenize böyle yaparken, siz eminim kaynananizi el üstünde tutuyorsunuzdur. Anneniz kaynana için torununa bakmıyorsa demek ki çok kırmıslar kadını. Kaynananiz yılanın başı, oğlunu dolduran da o. Ben olsam, anneme nasıl davraniliyorsa kaynanaya öyle davranırim.
Anne bu ya. Annem yaşasaydı da ayaklarını opseydim. Kadını anlayın biraz. Arkadaş olun. Kocaci olmayın bu kadar ya.
Kocaya uygulanamayan yaptırım daima hemcinslere uygulanır. Bunu unutmayın. Şu an da bize yapıldığı gibi.konuyu tam yazmadan ne millet fırçalıyorsunuz? müneccim miyiz biz sizin evde kocanızla ettiğiniz kavgayı bilelim?
hayret bir şey ya kocası annesine selam vermeyince ses etmemiş de burda kendi yarım anlattığı konuya istediği yorumlar gelmeyince kaplan kesildi. güncelleyin konunuzu madem.
Benim anneeeem evime gelecekk kocamda selam vermeyecek iyi geceler bile demeyecekk .. ben o esi gebertirim . Benim anneme babama saygi duymayan kocayi ne yapayim ben .. senin kocann sonuna kadar haksiz .. saygisizlik yaptigi . Ben asil size sasirdim bu durumda kocaniza kizmaniz gerekenn yerde annenizin lafina kiriliyosunuz cok ilginc .. anneniz cok hakli bence siz .. anne baba olacaksnz o evladinizin kocasi yada karisi onlara gittiginizde size selam vermeyecek iyi geceler de demeyecek . O zaman anneni anlayacaksn ..Bu dunyada ne ekersen onu bicersin .. cok uzgunumKızlar merhaba.Buraya çok uzun zamandır yazmiyordum. Şimdi fikirlerinize ihtiyacım var.
Benim de anne babama bi şey olursa diye aklım çıkıyor. Sırtıma alıp taşısam sırtımda rahat edemediler diye üzülüyorum. Insanlardaki rahatlığa bak.Kadın nasıl görmezden gelsin ya düşman olsa selam verilir kaç yaşında insanlar bunlar
Aynı şeyi sen onun anasına yapsan seni kapıya koyar sen hala ne konuşuyorsun
Bu kadar ezik olmayın ya bu adamların önünde
Yarın anana babana birşey olsa ne yapıcan?
Ölümlü dünya ya bu insanlar ne yaptı senin eşine de bu kadar terbiyesiz davranıyor?
Valla sende kötü bir evlatsın .hala konuşuyorsun burda bide yanlış anlıyormuşuz.torununu tabiki sever özler ama bu çok yanlış.
Gösterme demiş bide birileri
Yazık ya
Yazıklar olsun sizin gibilere
Ben anneme babama birşey olucak diye ödüm kopuyor bir hasta olsalar aklım çıkıyor
Siz ne rahatsınız ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?