- 16 Ekim 2015
- 142
- 104
- 53
- Konu Sahibi karamelize bulut
-
böyleleri yuva yıkarEvet sürekli neden bahsetsem,yada gelip kaldığı zaman zaten kocan beceriksiz, şöyle böyle eline bişey yakışmaz cimri ,çirkin elbisesini düzeltemiyor zaten anasına çok düşkün bu bi susturamıyorum yeter karışma artık bana da söyleme rahatsız oluyorum diyorum aynı devam ediyor; kaç yıllık evliyim, 2 çocuğum oldu hala eşimi kötülüyor sürekli bıktım artık"
Yani eşinizi çok ta sevmiyorsunuz bu yorumu yaptiginiza göreBoşansam biliyorum hayatta istemez rahatı kaçacak çünkü böylede huzur vermiyor
Çok saçma hediye getirdiği zamanlar mı iyiydi eşin getirmeyince kötü damat mı olduYok tam tersi ilk zamanlar iyiydi sonradan döndü birden nolduysa galiba çok hediyeler falan bekliyor onuda ondan göremeyince işte
Benim babam da esimi sevmesine ragmen cok elestirir surekli bi kulp takar. Damat kendini rahat hissedip sana istedigi gibi davranamasin diye gozunu korkutmak lazim benle icli disli olmasin haddini asip der. Onun anasi sana kaynanalik yapiyosa ben de kocana yapiyorum her sey karsilikli vs Duymazdan gelin ben oyle yapiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?