- 27 Ağustos 2018
- 131
- 22
- 13
- 43
- Konu Sahibi zalimhayat_82
-
Çok uzun ama annem şu an patlamaları yaşıyor,haklı daboşanma sebepleri nedir?
Ben büyütmesem ne olucak,bir telefon ediyorum sesi kötü hop bütün enerjim düşüyor keyfim kaçıyorAnnen depresyonda galiba yetişkin bir insan siz de destek olmaya çalışmışsınız yol göstermişsiniz daha ne yapacaksınız. Kendinizi koy vermeyin ailenizin, çocuğunuzun hakkına girmeyin. Allah başka dert vermesin ayrılmak istiyorlarmış ayrılıyorlar fazla büyütmeyin gözünüzde.
saçmalamayın sizde bir aile oldunuz,çocuklarınızda sizin için böyle düşünsün istermiydiniz,kendi sorunlarını kendileri çözsün sizde evinizle ailenizle ilgilenin,Çok uzun ama annem şu an patlamaları yaşıyor,haklı da
Ama şu an beklemesi gerekiyor,aynı konuları konuş konuş sıkıldım artık.kendini boşanmaya kurdu boşanınca şöyle yapıcam böyle yapıcam diyor
O mutsuz olduğunda kardeşimde bende etkileniyoruz biliyor hatta benim çoçuğum bile etkileniyor ama bildiği halde mutsuzum kokum kalmıyor kendimi iyi hissetmiyorum diyor güçlü bir kadın değil
Tamam çekti çok ama şu an dayanılmayacak durumda değil bana göre
Valla hayattan sıkıldım ya ailem yüzünden bazen keşke ölsem de kurtulsam diyorum
Söylüyorum söylemez miyim,Allah başka dert vermesin bak torunun sağlıklı biz yanındayız elin ayağın tutuyor senden ben zor durumda olanlar var diyorum evet öyle diyor ama hiç bir düzelme yokAile sorunları gerçekten bizi çok etkiliyor çok iyi anlıyorum. Bence annenize "Anne çok şükür sağlıklısin, bizler de öyle, allah daha buyuk imtihanlar verir biraz hayatına iyi tarafından bakmaya ve sukretmeye çalış" deyin. Gerçekten sağlıkla ve evladının sağlığıyla imtihan olmak kocadan boşanmaktan falan bin kat daha zor bir durum. Allah kimseye vermesin
Biz daha genç insanlar olarak boşanma konusunda empati yaptığımızda belki anneniz kadar yıkılmak ne yapacağını bilmemek gibi daha ağır duygulara girmiyoruz sanırım. Yani senelerin evliliği bitiyor, her ne kadar bitirmeyi kendisi istese de sudan çıkmış balığa dönecek kolay bir süreç değil ve ayni olaylari yasayan her insan aynı tepkileri verip aynı şekilde yaşamıyor uzuntusunu. Belki boşanma gerçekleştikten sonra yani bu durumu kabullenip uyum sağlamaktan hayatını devam ettirmekten başka çaresi olmadığını görünce zamanla normale döner diye düşünüyorum. Şimdi henüz yaşamadıgi için o süreci gözünde aşırı büyütüyor daha fazla stres yaşıyor bence.Söylüyorum söylemez miyim,Allah başka dert vermesin bak torunun sağlıklı biz yanındayız elin ayağın tutuyor senden ben zor durumda olanlar var diyorum evet öyle diyor ama hiç bir düzelme yok
Bilmiyorum ki başka ne yapıcam hep mutsuz hep mutsuz
Ben ebeveynlerin kendi kararlarının sonucu oluşan her olumsuzluğun bedelini çocuklarına ödetmelerine sinir oluyorum
Hani çocuk bizdik
Onların Bizim her sorunumuzu çözmesi gerekirken boyumuzdan büyük dertlerin içinde bizi boğmanın anlamı ne yani
Debelendikçe batıyoruz,battıkça yaralanıyoruz ama farkında bile değiller
Hala hayatta en çok çeken kendileriymiş gibi davranıyorlar
Bizim gözümüzden görebilseler keşke yaşattıklarını
annem babamla boşanma aşamasında daha doğrusu bir yerden birşey bekliyor o olduğunda boşanıcakmış
İlk zamanlarda boşanmalarını hiç istemedim hala istemiyorum ama annem nasıl mutlu olucaksa öyle olsun diyorum artık,ama annem bir mutlu bir gün mutsuz
Bazen çok özgüvenli kendinden emin bir durumda oluyor,bazen yatak döşek yatıyor hep mutsuz oluyor
3 Aydan beri hep aynı mevzuları konuşuyoruz artık bende sıkıldım
Psikoloğa git diyorum boşanınca gidicem diyor öyle yap diyorum anlamıyor böyle yap diyorum anlamıyor
Benimde bir ailem var çocuğum var ama annem mutsuz olduğunda kendi evimde kolumu kaldıracak yanım olmuyor beni çok etkiliyor
Ben böyle hep mutsuz olucam galiba diyor ama biraz da insanın kendi elinde yani mutlu olmak,tamam babam da çok ev adamı değil ama şu anda annem de dayak içinde kavga içinde değil öyle evde kimse kimseyi görmüyor
Telefon etmeye korkar oldum artık,ne yapıcam nasıl davranıcam şaşırdım kaldım artık
Ben olur bana akıl verin,çok ihtiyacım var
Çocukken ki sorunlardan bahsediyorum bendeEbeveyn beklentileri konusunda katılıyorum,
Ama onlar bizim her sorunumuzu çözmeli kısmına hiç katılmıyorum...
Yetiştir, büyüt, okut, evlensin hatta anne olsun koca kadın olsun hala sorunlarını çözmeye çalış... e bir zahmet kocaman kadın/adam da kendi sorununu kendi çözsün...
Çocukken ki sorunlardan bahsediyorum bende
Taa o zaman onlardan bize sıra gelmedi ki şimdi gelsin :)
Hatta benim babam hayatımın hiçbir evresinde ki derdimi bilmez
Annemde çok az kısmını bilir
Bipolar o duymuştum ama hiç araştırmadımAnneniz %90 bipolar. Onu zorla yada ikna yöntemiyle bir psikiyatriye götürün. Bilolari araştırın sonra hak vericeksiniz. Boşanmadan önce götürün hemde acil. Eğer yok gayet saglikliysa ozaman terapi eşliğinde bosansin. Size tavsiyem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?