Annemin sürekli mutsuz olması hayatımı etkiliyor

Bu arada başkasının konusuna yazmışsınız, böyle kimse görmez sizin mesajınızı..

Kendinize yeni bir post açın, en üstte "Konu Aç" butonuna tıkla.

Depresuon var ,başka bişi de var belli annende bi saatten sonra kendi ailenize çocuğunuza dönün ,madem dayak tehdit yok evde çok büyük bir sorunda yok demektir yılların birikimi desek daha doğru

Hayir tam aksine onun acisini yanliz cekmesini beklemiyorum. Yoksa burda careler aramazdim. Ve yillardan beri yardim etmeye calisiyorum ama degisen hicbirsey yok... Kim isterki annesi sürekli mutsuz olsun. Ben tam telefon aciyorum mutlu bi haber pylasacam, annem aglamaya basliyor ve babamla ilgili bisey diyor. Ve daha sonra rahatliyor. Ama simdi ayni duruma ben geldim. Onun verdigi her karar veya her kücücük düsüncesi beni artik cok etkiliyor: yatak odamda bicak birakcam demesi, veya bana caresizce bakmasina dayanamiyorum artik, cok zor arkadaslar hepinize tesekkür ederim ben burda yeniyim. Bir dahakine yeni bir konu olarak paylasirim. Cok sagolun

Ve bunu ilave etmek istedim, evet dayak yok ama babamda kisisel bozukluk var galiba. Mesela durub dururken sinirlenir.. bu yemek niye cok sicak der firlatir tabaklri. Eskiden hep böyleydi simdi baya uslandi. En son gecen is yerinden anneme mesaj yazmis seni bu gece öldürmemek icin kendimi zor tuttum .. bunlari yazmak bile cok gücüme gidiyor. Ve nezaman yapiyor bunlari? Annem üstüne gidib onun telefonunu kurcaladiginda vs.. o yüzden anneme dedim ya oturacaksin ömür boyu konusma karisma ona. Yada sana ayri ev düzecegim. Haa birde evleri var cok büyük oda bi sorun. Onu satarsam kendimi öldürürm diyo babam ele güne rezil olurlarmis. Peki böyle kim cekiyor acilari dedim. Hem nefret ediyolr birbirinden hem iki hafta sonra beraber izine giderler ben anlamadim nasil bir iliski

Yok bu kadarıyla karşı karşıya kalmadım açıkçası:)
Annen boşanmak için adım atmalı bence.
Baban düzelecekse de ancak öyle düzelir.
Annenin ciddi olduğunu görmesi lazım.
Annen onun gözünde yakasına yapışan bir sülük gibi.
İkisinin de psikolojisi bozuk ve ilaç kullanmaları lazım.İkna et onları doktora götür.
Bizimkiler kullanıyor ve bayağı fayda etti.

Aynen o annemi bir sülük gibi görüyor. Cok yardimci oldunuz hepiniz tesekkür ederim. Sanirim en iyisi ilac tedavisi olcak hepimiz icin. Hayirli günler diliyorum

Annem yatak dosek yatıosa bi iyi bi kötü oluosa bu kesınlıkle depresyon belırtısı canım.Doktora gıtmelı.Hatta spora fln yazdır.Mutluluk hormonu salgılanır.Eger doktora gıtmezse daha da hastalanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…