annemin tepkisi mahvetti beni :(

Sen farklı kuşak annen farklı kuşak .ki çoğu üniversiteye gidiyor veya en az liseye gitmiş oluyor kuşak çatışması , ilk aşk genelde yanlış olandır ve çoğunluk ayrılıkla sonuçlanır

Buna mı takıldınız? Ne diyeyim çilekli hanım, çilekli bey, çilekli sultan, çilekli kardeş, çilekli bacı. Seçin beğenin alın, buyrun hanımefendiciğim.

annen sana öğüt verecek kendini kullandırma diyecek sende. dur hele valide sultan sen kimlerle düştün kalktın bi anlat bakalım mı diyeceksin..

Evet onu bende doğru bulmuyorum.. Ama sen el değmemiş numarası yap falan deyince buda bana yanlış geldi. İnsan bi anlık cahillikle hata yapabiliyo keşke olmasa keşke yapmasak ama oluyo işte Rabbim hatalarımızı çoğaltmasın affetsin bizi.

Bir çok kişiyle olmayıp sadece bir kişiyle olunca kutsal anne mi oluyor? Neye göre kutsallık nişanı veriyoruz annelere?
Anneler de gunahkar olabilir,
Bircok kisiyle birlikte olunca tabiki kutsallik olmaz gibime geliyor,
Sizin anneniz size
" ben sana.hamile.kalana kadar 15, 20 kisi ile iliskim oldu
dese,"
annecim ne kadar kutsalsin " diycek misiniz ?
Annedir tmm da her anne sutten cikma ak kasik degildir.
Herkes anne oluyor, herkes kutsal olamiyor

annen sana öğüt verecek kendini kullandırma diyecek sende. dur hele valide sultan sen kimlerle düştün kalktın bi anlat bakalım mı diyeceksin..
Yahu ne alakası var? Konuşuruz biz annemle zaten bunları, gençliğinde yaşadıklarını, çocukluk aşkını anlatır ne var bunda. Ayrıca annem kendini kullandırtma gibi saçma ve gereksiz bir öğüt vermez bana. O öğüdü vermek isteyen biri ağzının payını aldı, anneciğim öyle bir hataya düşmez.

neden gereksiz bir öğüt ki ?

Sizin gibinize geliyor. Anne annedir. Annelik sadece çocuğuna kattıklarıyla kıyaslanır. Geçmişte yaşadığı ilişkilerle değil.

Şöyle bir örnek verelim sadece evlilik içinde cinsellik yaşamış, sadece eşiyle olmuş ama çocuğu saldım çayıra mevlam katüyıra mentalitesiyle büyüten bir kadın mı daha kutsal annedir yoksa çocuğunun her şeyiyle ilgilenen, eğiten, öğreten, seven, mutlu eden ama bir çok kişiyle birlikte olmuş bir anne mi kutsal annedir?

neden gereksiz bir öğüt ki ?
Kimse beni kullanamaz çünkü. Yaşanan şeyler ben istediğim için yaşanmıştır. Bu herkes için böyledir. Cinsellik karşılıklı yaşanan bir eylemdir tek taraflı değil. O yüzdn kullanmak, kullanılmak söz konusu değildir. Söz konusu olmayan bir şey için öğüt vermek de saçmadır.

Ebru Gündeş'in bir şarkısı vardı. "Ah bu kafam ahhh..."diye.O aklıma geldi.
İnsanın değerleri olmalı kendini değerli hissetmesi için.
Anneler evlatlarını kendilerinden daha çok düşünürler. Anneler RABBİM mükemmel bir his vermiştir.Bundan sonra dikkate alın ve annenizi üzmeyin.
Günahlarınıza tövbe edin. Bu günahınızı da insanlara anlatmayın. Çünkü şahit olacakları için dinimizde bu konu da uyarıda bulunmuştur. Zaten bilgece arkadaşımızda Hz. Ömer(r.anh)'ın kıssasını anlatarak özetlemiş.

Benim annemde 5 yıllık sevgilimden ayrılınca öyle demisti :) kv dem de biliyodu herseyi anlatırsın arkadaşımın annesş oluyor çünkü. Görümcem yakın arkafaşım. Ben ayrılınca ilk gidip kv ye söylemiştim. Oda hemen eşime gitmiş kızı kaçırma bak diye:) onunda gözü varmış zaten. Annem hala arada der iyi aldı seni diye :)))

teşekkürler herşeyi özetlemişsin vesselamm.

nasıl yani canım. anlamadım tam. sevgilinden aryılıp mı başkasıyla oldun

Aynı lafları ben de yedim canım merak etme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…