Buna mı takıldınız? Ne diyeyim çilekli hanım, çilekli bey, çilekli sultan, çilekli kardeş, çilekli bacı. Seçin beğenin alın, buyrun hanımefendiciğim.
Evet onu bende doğru bulmuyorum.. Ama sen el değmemiş numarası yap falan deyince buda bana yanlış geldi. İnsan bi anlık cahillikle hata yapabiliyo keşke olmasa keşke yapmasak ama oluyo işte Rabbim hatalarımızı çoğaltmasın affetsin bizi.Yaşadığında bencede bişe yok fakat yorumlar zar var mı yok mu boyutunda olunca bi kadın nasıl kendini bu kadar değersiz görüp hemcinsine de o bakışaçısıyla yaklaşabilir diye sorguladım.. erkekler yaşayınca çok normal ya hani sanki karşısımdaki bi kadın değilmiş gibi
Anneler de gunahkar olabilir,Bir çok kişiyle olmayıp sadece bir kişiyle olunca kutsal anne mi oluyor? Neye göre kutsallık nişanı veriyoruz annelere?
Yahu ne alakası var? Konuşuruz biz annemle zaten bunları, gençliğinde yaşadıklarını, çocukluk aşkını anlatır ne var bunda. Ayrıca annem kendini kullandırtma gibi saçma ve gereksiz bir öğüt vermez bana. O öğüdü vermek isteyen biri ağzının payını aldı, anneciğim öyle bir hataya düşmez.annen sana öğüt verecek kendini kullandırma diyecek sende. dur hele valide sultan sen kimlerle düştün kalktın bi anlat bakalım mı diyeceksin..
Yahu ne alakası var? Konuşuruz biz annemle zaten bunları, gençliğinde yaşadıklarını, çocukluk aşkını anlatır ne var bunda. Ayrıca annem kendini kullandırtma gibi saçma ve gereksiz bir öğüt vermez bana. O öğüdü vermek isteyen biri ağzının payını aldı, anneciğim öyle bir hataya düşmez.
Sizin gibinize geliyor. Anne annedir. Annelik sadece çocuğuna kattıklarıyla kıyaslanır. Geçmişte yaşadığı ilişkilerle değil.Anneler de gunahkar olabilir,
Bircok kisiyle birlikte olunca tabiki kutsallik olmaz gibime geliyor,
Sizin anneniz size
" ben sana.hamile.kalana kadar 15, 20 kisi ile iliskim oldu
dese,"
annecim ne kadar kutsalsin " diycek misiniz ?
Annedir tmm da her anne sutten cikma ak kasik degildir.
Herkes anne oluyor, herkes kutsal olamiyor
Kimse beni kullanamaz çünkü. Yaşanan şeyler ben istediğim için yaşanmıştır. Bu herkes için böyledir. Cinsellik karşılıklı yaşanan bir eylemdir tek taraflı değil. O yüzdn kullanmak, kullanılmak söz konusu değildir. Söz konusu olmayan bir şey için öğüt vermek de saçmadır.neden gereksiz bir öğüt ki ?
Benim annemde 5 yıllık sevgilimden ayrılınca öyle demisti :) kv dem de biliyodu herseyi anlatırsın arkadaşımın annesş oluyor çünkü. Görümcem yakın arkafaşım. Ben ayrılınca ilk gidip kv ye söylemiştim. Oda hemen eşime gitmiş kızı kaçırma bak diye:) onunda gözü varmış zaten. Annem hala arada der iyi aldı seni diye :)))kızlar anneme sevgilimden ayrılacağımı söyledim. ilişki yaşamama kızmıştı. birlikte fotomuzu gördüğünde de kızmıştı. niye işler ciddiye binmeden böyle şeyler yapıyosun diye. diğer yaptıklarımı bilmiyo tabi bunlara bile tepki verdi.
şimdi de diyo ben erkek olsam senin gibi birini istemem. başkasıyla el ele tutuşmuş etmiş. oğlan annesi olsam öyle bi gelinim olsun istemezdim diyo.
resmen beni kötü kız olarak görüyor. çok moralim bozuldu kendi annem bile böyle derse ne yapıyıim ben(
Ebru Gündeş'in bir şarkısı vardı. "Ah bu kafam ahhh..."diye.O aklıma geldi.
İnsanın değerleri olmalı kendini değerli hissetmesi için.
Anneler evlatlarını kendilerinden daha çok düşünürler. Anneler RABBİM mükemmel bir his vermiştir.Bundan sonra dikkate alın ve annenizi üzmeyin.
Günahlarınıza tövbe edin. Bu günahınızı da insanlara anlatmayın. Çünkü şahit olacakları için dinimizde bu konu da uyarıda bulunmuştur. Zaten bilgece arkadaşımızda Hz. Ömer(r.anh)'ın kıssasını anlatarak özetlemiş.
Benim annemde 5 yıllık sevgilimden ayrılınca öyle demisti :) kv dem de biliyodu herseyi anlatırsın arkadaşımın annesş oluyor çünkü. Görümcem yakın arkafaşım. Ben ayrılınca ilk gidip kv ye söylemiştim. Oda hemen eşime gitmiş kızı kaçırma bak diye:) onunda gözü varmış zaten. Annem hala arada der iyi aldı seni diye :)))
Aynı lafları ben de yedim canım merak etme..kızlar anneme sevgilimden ayrılacağımı söyledim. ilişki yaşamama kızmıştı. birlikte fotomuzu gördüğünde de kızmıştı. niye işler ciddiye binmeden böyle şeyler yapıyosun diye. diğer yaptıklarımı bilmiyo tabi bunlara bile tepki verdi.
şimdi de diyo ben erkek olsam senin gibi birini istemem. başkasıyla el ele tutuşmuş etmiş. oğlan annesi olsam öyle bi gelinim olsun istemezdim diyo.
resmen beni kötü kız olarak görüyor. çok moralim bozuldu kendi annem bile böyle derse ne yapıyıim ben(
Aynı lafları ben de yedim canım merak etme..
Bendr 18 yaşındayım sadece biriyle el ele tutuştum diye ilerde kocanın yüzüne nasl bakacaksın dediyaa. bi yerde haklılar kendileriyle kıyaslıyorlar..
Bendr 18 yaşındayım sadece biriyle el ele tutuştum diye ilerde kocanın yüzüne nasl bakacaksın dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?