5 yıllık bi sevgilim vardı onunla ayrıldım kocamla evlendim :)nasıl yani canım. anlamadım tam. sevgilinden aryılıp mı başkasıyla oldun
Annen sert bir dille sana toplumun gerçeklerini anlatmış
Allah CC'nin affettiğini affetmeyecek kadar yobazlıkta ileri gitmiş bir toplumda yaşıyoruz
Görüşlerini onaylamasam da gerçek bu, annende sana bunları hatırlatmış
Onu dinle, çünkü yaşadığımız ortamda yaşadığının arkasında durmanın sağlam bedelleri var
Hayatımda kimseye laf ettirmedim, dil uzatan ağzının payını en ağır şekilde aldı hep
Ancaaakkk şimdi diyorum ki ; annemi dinleseydim de o kadar savaş vermeden rahat rahat dizinin dibinde otursaydım
Uslubu yanlış olabilir ama kötü niyetle konuşmuyor annen, herkesi bırak onu dinle, hayatta kayıtsız şartsız seni düşünen tek insandır çünkü
5 yıllık bi sevgilim vardı onunla ayrıldım kocamla evlendim :)
Pelin bazen senin 6 sene tip okumus belki ileride tus'a hazirlanacak bir uzman doktor adayi oldugundan supheliyim.
çıkmışsın ve ayrılma kararı almışsın... annen ne yaşadığını düşünüyorda işler ciddiye binmeden niye böyle şeyler yaşıyorsun diyor anlamadım....kızlar anneme sevgilimden ayrılacağımı söyledim. ilişki yaşamama kızmıştı. birlikte fotomuzu gördüğünde de kızmıştı. niye işler ciddiye binmeden böyle şeyler yapıyosun diye.
çıkmışsın ve ayrılma kararı almışsın... annen ne yaşadığını düşünüyorda işler ciddiye binmeden niye böyle şeyler yaşıyorsun diyor anlamadım....
Sorun yapacağı birşey yoktu ki niye yapsın. Evet elimi tutmuştu ama o kadar. O yuzden Vicdanım da rahattı. Görümcem en yakın arkadaşım olduğundan ve abisiyle evleneceğiöi hiç düşünmediğinden herşeyimi bilirdi. Neye nasip neye kısmet iste :) kv de de biliyodu o sevgilimi. Çok gidip ağlamısımdır ona kavga ettiğimizde. Rezalet :) sonra ayrılınca biz o eskiyle kv eşimi sıkıştırmış sakın kaçırma diye. Eşimde hiç kaçırır mıyım bende o göz var mı demiş :) meğer yıllarca aşıkmış bana. Sonra beni bi şekilde ikna etti. Iyiki de etmiş canım kocam 4.5 senedir hayatımda <3gercekten mi. iste insan bilemiyor ne olucagini. bende evlencegim adam dedim. sonra birsuru seyi cikti piyasaya. o yuzden temkinli olmak lazimmiss.
ne guzel esiniz sorun yapnamis..
böyle bir ailen var... sendekide iyi cesaret yani...anneme kalsa el ele tutusmuycam. gezip dolasmiycam. goruscem bi kac kez ve isler ciddiye bincek. hele opustugumu filan duysa kimbilir ne der
Heee sen onlardansin... Tamam o zaman... Anlatmana gerek yok...gece nasıl anlıycak ki. öpüşüp öpüşmediğimi yada ne yaşadığımı anlayabilir mi? birlikteliği diyorsanız onu yaşamadım.
anneme kalsa el ele tutusmuycam. gezip dolasmiycam. goruscem bi kac kez ve isler ciddiye bincek. hele opustugumu filan duysa kimbilir ne der
Kötü olmuş.. üzüldüm. Ama iş işten geçti.evet sadece el ele tutuştum zannediyor ama birşeyler yaşadık maalesef
anne bu bir evladının asla kötü olmasnı istemez. ayrıca farklı bir başlıkta doktor olduğunuzu söylemişsiniz gerci böyle şeyler eğitimle kıyaslanamaz ama az çok bu konular üzerine bilginiz olması lazım hani ne yapmanız konusun da
Duysa mı? Kimden duyacak? Ben kimseye anlatmam ki, kimse derken buna annem de dahil oluyor, arkadaşım da hayatıma yeni giren birisi de, soranı da sepetledim, 7 yaş civarında sır tutmayı öğreniyor çocuklar, yapamıyorsa da o yaşta kalmışlar demek, öyle kendim hakkındaki her şeyi söyleyen insan olsaydım zaten karakterim oturmazdı.
Lafa gelince bıy bıy özelim değil bunlar, özelseler kimseye anlatılmadıkları için özel, senin izin verdiğin kadar bilir bir başkası. Annem ne arkadaşımla aramın bozulma sebebini bilirdi, ne de bana kendilerine dair anlattıkları şeyleri veya attığım her adımı. Başka insanlarla güvene dayalı bir şey kuramazsın zaten kendi içinde hepsini saklayacak gücün yoksa, tamamen şeffaflık, temelsiz karakterden başka bir şey değil, öyle herşeyini annesiyle, samimi gördüğüyle paylaşan insanla da dost falan olmazsın zaten. Dürüstlük/güven tanımını yeniden yap, aile, arkadaşlar veya sevgili aramızdaki "herşeyi" bir başkasına anlatmadığım için güveniyorlar bana, ben de onlara o yüzden güvendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?