annemin tepkisi mahvetti beni :(

açtığın konulara biraz göz gezdirdim. belalı bir tipten (kendi tabirinle) yeni ayrılıp bir ilişkiye başlamışsın bundada saçma sapan davranmışsın. biraz anneni dinle bence. acı sözler sonra bal gelir bal...

açtığın konulara biraz göz gezdirdim. belalı bir tipten (kendi tabirinle) yeni ayrılıp bir ilişkiye başlamışsın bundada saçma sapan davranmışsın. biraz anneni dinle bence. acı sözler sonra bal gelir bal...

zaten annemi dinlemediğim için pişmanım diyorum farkındaysann :/

Bende bir annezede olarak sunu soylemeliyim ki, hic kafana takma. Keske bunlari duymayi engelleyebilsen ama ayni evde oldukca zor oluyor. Kendileri zamaninda neler yapmislar acaba(?). Herkesin hayati kendine. Sen kendinden eminsen boyle seylere uzulme

Anne herkesin gözünde saftır temizdir. Anne bi kere ya anne. kendileri zamanında neler yapmışlar acaba ! ne demek

Niye insan değiller mi? Yanşış şeyler yapmış olamazlar mı? Ya da biz anne olunca yaptığımız hatalar sıfırlanacak mı?

Anne annedir bikere seni dünyaya getiren kutsal insan. acaba sen ne fındıklar kırdın diye suç yarıştırabileceğin arkadaşın değil.

Anne annedir bikere seni dünyaya getiren kutsal insan. acaba sen ne fındıklar kırdın diye suç yarıştırabileceğin arkadaşın değil.
Yahu anne olmakla gençlikte bişeyler yaşamanın ne alakası var. Yaşadıysa da yaşamıştır ne var bunda, neden bu kadar korumacılık. Anneler de insan aynı bizim gibi. Suçla ne alakası var hem???

Yahu anne olmakla gençlikte bişeyler yaşamanın ne alakası var. Yaşadıysa da yaşamıştır ne var bunda, neden bu kadar korumacılık. Anneler de insan aynı bizim gibi. Suçla ne alakası var hem???

İyide öğüdü ya dinlersin ya dinlemezsin kendi bileceğin şey. ama gençliğinde sen neler yaptın acaba demek ne kadar doğru.

Çoğu zaman toplumca bazı kavramlara ''aşırı'' anlam yüklediğimizi düşünüyorum.Sevgi anlamında demiyorum bunu.Annemizi çok sevmek çok güzel bir şey ama her söylediğini kayıtsız şartsız ilke edinmek yanlış.Siz bir bireysiniz sizin kendi doğrularınız olmalı.Annenizin hata yapıp,sizin doğru yapabileceğiniz çok konu vardır adım kadar da eminim.
Konu sahibi anneniz biraz sert çıkmış.Ama siz de bu konuda ona katılıyormuşsunuz galiba.Öyleyse bize bir söz düşmüyor,hata olarak görüyorsanız bir daha böyle bir pişmanlık yaşamamak için daha dikkatli olmanız gerek.

ne kadar yanlış bir düşünce... ne kadar kırıcı... bu tarz düşünceleri normalleştirmeyin gözünüzü seveyim ya..

Biz annelerimizin cocuklariyiz, birer minik kopyasi degiliz, her anne her zaman olgun ve dogru dusunmez, en basit ornegi 2 cocuklu dul ogluna el degmemis kiz isteyen kendi oz annem :KK51:

Yasadiklariniz sizi baglar, annenizi ya da ilerde kayinvalideniz olacak sahsi degil. Siz kendi ic hesaplasmanizi yapin, kendi dogrularinizi bulup ona gore yasayin.

Ayrica annenizin degerlerine gore yasayin diyen arkadaslar, annesi tam tersi degerlere sahip olsaydi da konu sahibi muhafazakar olsaydi yine annenizin degerlerine gore yasayin, kim annesinin sozunden ciksa basina kotu seyler gelir falan filan der miydiniz? Malum oz kizini satan anneler bile var...

Anneniz hakli haksiz bisey diyemiycem, sonucta herkesin kendi düsüncesi ama yeni ve ciddi bi iliskide bunu söylemeniz gerekiyor bence, aksi taktirde kandirmis oluyorsunuz... Hadi söylemediniz evlendiniz ve o gece anlarsa ne olacak? Yalan üstüne kurulmus bi evlilik ne kadar saglikli olur? Ilerde ciddi oldugunuz kisiyle paylasmalisiniz ki, sizi her halinizle kabul ederse mutlu olabilesiniz...:ssz:

Anneniz hakli haksiz bisey diyemiycem, sonucta herkesin kendi düsüncesi ama yeni ve ciddi bi iliskide bunu söylemeniz gerekiyor bence, aksi taktirde kandirmis oluyorsunuz... Hadi söylemediniz evlendiniz ve o gece anlarsa ne olacak? Yalan üstüne kurulmus bi evlilik ne kadar saglikli olur? Ilerde ciddi oldugunuz kisiyle paylasmalisiniz ki, sizi her halinizle kabul ederse mutlu olabilesiniz...:KK14:

gece nasıl anlıycak ki. öpüşüp öpüşmediğimi yada ne yaşadığımı anlayabilir mi? birlikteliği diyorsanız onu yaşamadım.

gece nasıl anlıycak ki. öpüşüp öpüşmediğimi yada ne yaşadığımı anlayabilir mi? birlikteliği diyorsanız onu yaşamadım.
He zar yernde yani. Bişey olmaz o zaman, burda yüzlerce var senin gibi. Şurda aldığın bütün tepkiler bakire olmadığını sandıkları içindi. Bakireysen sorun yok.

Back
X