Maalesef bu yaşadıklarınızı yaşamayan yurdum genci yok, sabırla cevap vermeye devam etmek durumundasınızBabam kanser atlattı dolayısıyla sigarayı bırakmıştı
Annem onu içerken yakalamış, bana diyorki babana söyle bidaha içmesin ben dedim dinlemedi
Eskiden babama defalarca söyledim kendi sağlığı bıktım artık, herşeye beni katma dedim, tamam dedi
Sonra da üzüldüm
Acaba konuşmalı mıyım diye, annemin sürekli bana şunu yap anneaneni ara, babannene giderken hediye al, halanı aradın mı demesinden bıktım
Lütfen beni biraz rahat bırak diyorum tamam diyor ertesi gün yine aynı
Bunlar normal mi ben mi abartıyorum
60 yaşında ölüm korkusu yaşayan babam sigara hala içiyorsa ben ne yapabilirim? Annem beni çocuğu olarak mı görüyor ortağı olarak mı
Baban baba şunu dedi, baban benle kavga etti diye yıllarca başımı yedi, boşan bırak yanıma gel diyince mazeret üretiyor nereye kadar diye
E tamam o zaman bana anlatma bidaha dedim bende
Yok malesef, babam bana anlatıyor, annem bana, kardeşim bana, kendimi bildim bileli böylePaylaşacak başka kimsesi yoktur belki de dinlenmeye ihtiyacı var annenizin. Pek arkadaşı yok mudur?
Aramak istemiyorum diyince ama onlar yaşlı vs ya belki o gün bir sorunum var babannem zaten arayınca sürekli dert yanıyor annen temizliğimi yapmadı diye, annemde bunu bildiği halde gücü bana yetiyorEe insan birkaç kez uyarır da yani kaç yaşında insan sağlığını kendi düşünmeli.
Anneanneni ara babaanneni ara ise hiç sevmediğim şeyler...
Özge iki ucu şeyli değnek misali. Arama. Ara demekten vazgeç de. Aynı nane anne sıkıldım usandım de. Babaanne de yapmak zorunda değil de.Aramak istemiyorum diyince ama onlar yaşlı vs ya belki o gün bir sorunum var babannem zaten arayınca sürekli dert yanıyor annen temizliğimi yapmadı diye, annemde bunu bildiği halde gücü bana yetiyor
Babannem zaten nasılsın diyince kötüyüm kimse bana yrdum etmiyor, sağolsın kızım meyve almış ben severim bilirsin başka alan da yok, ben hep size çocukken harçlık verdim vs diye başlıyorÖzge iki ucu şeyli değnek misali. Arama. Ara demekten vazgeç de. Aynı nane anne sıkıldım usandım de. Babaanne de yapmak zorunda değil de.Ona bir ayrı sinirlendim.
Benim anneannem gibi. Vermek , isteklerini karşılamak zorunda zaten değilsin. Ama merak etme karşılasan da onları mutlu edemezsin. Hatta ettikçe beklenti yükselecek. Önce meyve ile başlayıp eve kadar gitme ihtimali var.Babannem zaten nasılsın diyince kötüyüm kimse bana yrdum etmiyor, sağolsın kızım meyve almış ben severim bilirsin başka alan da yok, ben hep size çocukken harçlık verdim vs diye başlıyor
Bu arada babannemin 5 evi 2 emekli maaşı var
Ben üni okuyan kardeşime destek oluyorum dolayısıyla benden beklediği herneyse karşılamamış oluyorum
Bakış açınız sahiden çok güzelAnnemle babam arasında kalmaktan bıktığım için evden ayrıldım, gene kurtulamadım. Bizimkiler boşandığı halde altlı üstlü oturuyorlar komşular yani =)) Ve birtakım düzenlerini devam ettiriyorlar, annemin alışverişini babam yapıyor, babamın yemeğini annem yapıyor falan filan böyle saçma sapan bir düzenleri var ama iletişim sıfır. Bilin bakalım o iletişimi teee kaç kilometre öteden kim sağlıyor =))
"Kızım anneni ara patlıcanları kapısına bıraktım"
"O .... babana söyle şofben bozuldu tamirci çağırsın"
"Annene para yolladım senin hesabına" (Annemin hesabına ben aktarıyorum)
"Babana söyle salça bitti"
"Annene söyle evde olsun tamirci gelecek"
neyse ki ablam boşanıp anneme taşındı, yaka silkiyor kız, bi aşağı bi yukarı manyağa döndü =))
Ya ben çok eğleniyorum iyi ki varlar. Allah yokluklarını göstermesin. Yaşlandıkça çocuklaşıyorlar biraz sabır istiyor.
Artık öyle yapıyorumOoo siz ailenin stres topu olmussunuz
Herkes size dert anlattikca bana anlatma muhatap kimse ona anlat diyin
Yaaa cocuklar arada kalmis ne kadar zor aslindaAnnemle babam arasında kalmaktan bıktığım için evden ayrıldım, gene kurtulamadım. Bizimkiler boşandığı halde altlı üstlü oturuyorlar komşular yani =)) Ve birtakım düzenlerini devam ettiriyorlar, annemin alışverişini babam yapıyor, babamın yemeğini annem yapıyor falan filan böyle saçma sapan bir düzenleri var ama iletişim sıfır. Bilin bakalım o iletişimi teee kaç kilometre öteden kim sağlıyor =))
"Kızım anneni ara patlıcanları kapısına bıraktım"
"O .... babana söyle şofben bozuldu tamirci çağırsın"
"Annene para yolladım senin hesabına" (Annemin hesabına ben aktarıyorum)
"Babana söyle salça bitti"
"Annene söyle evde olsun tamirci gelecek"
neyse ki ablam boşanıp anneme taşındı, yaka silkiyor kız, bi aşağı bi yukarı manyağa döndü =))
Ya ben çok eğleniyorum iyi ki varlar. Allah yokluklarını göstermesin. Yaşlandıkça çocuklaşıyorlar biraz sabır istiyor.
Üzülmeyin zaten devamlı kirmayayim diye düşünmekten bu haldesiniz ama artik sizin de psikolojinizi bozmuslarArtık öyle yapıyorum
Sabırımın sonuna geldim
Sonra da üzülüyorum ama öyle yapmasam da ben deliricem sonunda
Ben biraz zor bir dönemden geçiyorumİnsanın evladı dert ortağıdır. Kime desin size diyecek tabii. Benim annem de öyledir. Bence biraz alıngansınız ya da zor bir zaman geçiriyorsunuz. Çünkü annenizin dediklerinde ben bir şey görmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?