Annemin üzerimde kurduğu baskı

Yaaa cocuklar arada kalmis ne kadar zor aslinda
Off hepimizi manyak ettiler aslında. Kendimi bildim bileli böyle. Boşanın demekten dilimde tüy bitti, boşandılar gene kopamıyorlar ya çok değişikler gerçekten. Eskiden kavgaları bitmezdi gerçi, şimdi en azından kavga yok.

Off o kadar iyi anlıyorum ki.. Anne babanın ebeveyni olmak onlara akıl verip durmak çok yorucu, ben 15 yaşımdan beri bu şekilde yaşıyorum...

Bakış açınız sahiden çok güzel
Amin Allah göstermesin yokluklarını, doğru yaşlandıkça çocuk gibi oluyorlar en iyisi sabır göstermek
Benim avantajım kardeşler de bana destek. Ablam özellikle onların yanında yaşadığı için en büyük yükü o sırtlanmış durumda. Siz yorulmakta bıkmakta çok haklısınız. Tamam diyip geçmekten başka çare yok, kafanızda kurmayın boşverin, içiniz rahat olsun.

anlattıklarınız da kötü bir şey göremedim, anneniz bir arkadaş arıyor ve sizi arkadaşı olarak görüyor, insanlar içlerini dökerek rahatlarlar, o da sizinle rahatlamak istiyor, bunca yıl size bakmış büyütmüş, anneniz o sizin bence bu kusurunu görmezden gelin. Emin olun ki bütün anneler böyle

Ne desek bu durum düzelmeyecek zaten
Arada sinirlencez kızcaz sonra aynı devam
Onların yaşam şekli bu olmuş artık. Bakın bizimkiler o kadar alışmış ki bu şekilde yaşamaya 60 yaşında boşanıp altlı üstlü oturmak nedir, ama o konfor alanlarından çıkamıyorlar artık. Anneler iç dökmeyi çok sever, kızım üzülür mü dert eder mi demezler pek. Anlatırlar ha anlatırlar. Sonra sen kazan gibi kafayla dolanır durursun onlar ise kuş gibi hafifler. O yüzden takmayın, geçiştirin, benim gibi geyiğe vurun işi.. Başka çaresi yok.

Allah yardımcınız olsun. Yaşadıklarımız benzer aslında. Benim babam ile annem de hep kavga eder. Arayı ben bulurum. Abim ile ablam kavga eder arayı ben bulurum. Annem sen konuşmuştuk hep. Alıştım ben artık yadırgamam çünkü ben yapmasam araları daha da kötü olacak. En iyisi diyorum ses çıkartma. Size tavsiyem bir dert olarak değil de işinizmiş gibi görün.

Benim kv hala eşime anneanneni ara diye direktif veriyor. Aradım konuştum diyince de begumdemir de konuştu mu diye soruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…