Allah annenize de, babanıza da, hepinize de hayırlı, uzun ömürler versin.
Aslında yaşadıklarınız, hissettikleriniz, bir kısır döngünün getirdikleri. Tüm bunları düşündükçe korkularınız rüyalarınıza yansır, sonra onlardan etkilenip daha çok korkmaya başlarsınız... bunun sonu gelmez. Ayrıca 50 bile olmamışlar, bu büyük bir yaş değil. Tabi böyle şeylerin yaşla ilgisi yok, o ayrı ama zaten bunu bilemezsiniz, Allah'ın takdiridir, ama demek istediğim, böyle olumsuz düşünmenizin bir anlamı yok, kimseye bir faydası da yok, aksine size zarar veriyor.
Herkes anne-babasıyla aynı çatı altında mutlu mesut yaşamak ister, ama bazen bu pek mümkün olamıyor. Ortada ciddi şeyler olmasa, inanın anne-babanız iki çocuğa rağmen böyle bir karar vermezlerdi. Benim anne ve babam ben dört yaşındayken ayrıldılar, ama ben şimdi geriye dönüp bakınca diyebiliyorum ki, eğer boşanmasalardı, aynı evde sürekli bir huzursuzluk, hoşnutsuzluk, kimbilir belki tartışma dolu bir ortamda büyüyecektim, emin olun bu daha yaralayıcı olurdu. Bakın ne güzel hem annenizle hem babanızla güzel vakit geçirebiliyorsunuz, bu da çok önemli bir şey. Yaşları da genç, Allah izin verirse beraber yaşayacağınız daha çok güzel günleriniz olacak, o yüzden lütfen olumsuz düşünmeyin.
Hayatta her şey istediğimiz gibi olamıyor, ama elimizdekilerin değerini bilip şükrederek hayatın tadını çıkarmamız gerekiyor. Varsın ayrı olsunlar, ama iyi olsunlar.