Annemin yalanları

Melisagun08

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
2.014
3.012
133
38
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/boyle-ne-kadar-yasanir.908358/
Şu konu şurda dursun.

Kızlar yemin ederim bıktım artık evlensemde kurtulsam.Annem basit olaylarda bile yalan söyletiyor.şurda değiliz şuraya gittik dersin diyor, sakın nerde olduğunu söyleme şurdayım de diyor,bayramda bi yere gideriz oraya gittiğimizi söyleme diyor, çalışıyorum çalıştığını söyleme diyor.Herseyde bi yalan gizli saklı..söyleme dediği insanlar teyzelerim halalarım tüm akrabalar..
Hayır desem söylesem kıyameti koparır zaten yalancı konumuna düşürürüm.Bir kac kez yaptım.Şüphelendi sen mi söyledin evet sıkıldım artık yalandan.Neden bu kadar basit bişeyde yalan söyliyim ,git ne var bunda.Yooo olurmu şöyle derler böyle derler,geziyo derler,zengin derler, abim kardeşim artık bıktı annemle cok iyi değiller bu yuzden.
Ben de evlensem de kurtulsam eşim varken yalan söyleyemem sonucta.Anne eşim kızıyor öyle bişey diyemem derim.
Hayatımı zindana cevirdi.Böyle yaptıkca eve gidesim gelmiyor.Aylar geciyor özlemiyorum.bıktırdın beni anne..bugün yine telefonda acmış bağırıyor sen mi dedin bunu nerden duymuşlar bilmem ne..Ya ben bişey demedim valla diyorum.İnanmıyor kızıyor ..teli kapattım yeter ben kendimde değilim artık.sıkıntıdan başım ağrıyor.

Bence kadın geçmişimde çok çekmiş ondan bu şekilde sürekli bir korunma mekanizması devreye giriyor.
Bir psikoloğa gitseniz birlikte evladı olarak öncü olsanız..İlla ki bu sebep demenize gerek yok usulünce doktoru ile görüşür doktoru bir şekilde izah eder..

Kesinlikle gelmiyor kendisinin hasta olduğuna inanmıyor aksine bizi sucluyor ağlıyor...

Şuan hiç iyi değilim bayılacak gibiyim başım catlıyor içim sıkılıyor cok fena

Kendince önlem aliyor annen sanırım illa ki geçmişte birşeyler yaşamış onlar sebep olmuştur. Anneniz sonuçta biktim vs demeyin. Evlenip kurtulsam demeyin Allah korusun kurtulcam sanirsin o anneni mumla aratir Allah boşver ses etme hoş gör anne iste op sakinlestir

Annenin yalan söylemek istemesi hoş değil ama onlara anlatma demesini anlarım

Ben de anlatmam hakkımda çoğu şeyi gerekirse kıvırırım da

Insanlar her şeyi bilmesin mesela birikimimi işimi girdiğim sınavı vs vs

Canım bu takıntı bende de var evlendikten sonra başladı söyle acikliyim bizim aile durumumuz pek iyi değil aslında iyidi ama babam sağolsun içki vs evle ilgisizdi ben evlenimdim esimin iyi bi işi iyi maaşı oldu insanlar cekemediler araba almamizi vs maasinin iyi olmasini ve artık bende söylemek istemiyorum ne aldigimi nereye gittigimi bi yere gidince esimi 2 ve ya 3 kere sakin face de etiket yapma bilmem ne diye uyarırim kendi ablam bile benim yüzüme evlendin havalandın dedi herkez böyle soyluyomus bunlar benim canımı çok acitti kimseyle hiç bişey paylaşıyorum artık havalanmis kelimesini hakemem için gösterise filan girmem lazım ne giydiği m şeyler havalidir ne de öyle ballandira ballandira anlatma huyu vardır annende bellik i benzer şeyleri yasamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…