Annemin yaptığı yanlışlar

Pembelihatun91

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2019
24
0
1
34
Öncelikle merhaba burda daha yeniyim zamanla alışacağım inşallah. Benim bir derdim var, annem yıllardır babamı aldatıyor şimdide benim sevgilimin dayısı ile aldatıyor. Bu durumda ne yapmam lazım ? Sevgilime anlatsamda beraber bir yol mu bulsak ? Annemle konuştum fayda etmedi, babamada diyemem küçük kardeşlerim var aile dağılır. Nolur yardım edin

Kardeşlerinize olduğu kadar Babanıza da yazık, hatta size de. O aile sizi gelin olarak ister mi bi düşünün. Müsatakbel kv niz annenizin babanızı kendi öz kardeşiyle aldattığını bilse Eminimki oğlunun sizinle evlenmesini istemezdi mükemmel bi eş adayı olsanız bile. Annenize babanıza herşeyi anlatacağınızı söyleyin , tepkisine göre hareket edin. Eğer kendine çeki düzen verirse tamam ama aynı devam ederse anlatın babanıza derim. Onun da aldatıldığını bilmeye hakkı var.

Bunu sevgilime demem mantıksız mı sizce

kardeslerımın ahlaksız bırıyle buyumesıne goz yumacagıma annesız buyumesını tercıh ederdım
annenızın kardeslerınızle pek ılgılendıgını dusunmuyorum ne aılesı ne ortamı allah askına

sız sorumluluk almaktan korkuyorsunuz sankı
ben olsam eger duzelmezsen senı babama soyleyecegım cocukların olmadan tek basına kımınle ne halt yersen yersın derdım taa en basta

Sakın erkek arkadaşına söyleme çünkü bu olay senin başına kakılır sen laf işitirsin. Anne tarafından teyzen anneanen var ise ona aç konuyu babana açma direk büyükler bi çare bulur elbet ama sakın sevgiline deme gerçi demesende illa duyar dayısıyla çünkü

Bunu sevgilime demem mantıksız mı sizce

Eğer bilmiyorsa şimdilik söylemeyin. Annenize tabiri caizse blöf yapın, babanıza söyleyeceğinize dair. Eğer düzelmezse önce babanıza söyleyin. Erkek arkadaşınız mümkün mertebe söylemeyin ya da sizden öğrenmesin. Garip bi tepki verirse kırılabilirsiniz

Anneniz dayı ile nasıl tanışmış merak ettim. Sonra siz nasıl öğrendiniz onların ilişkisini? Kendimi sizin yerinize koyamadım. Çok sevgilim oldu ama dayılarıyla hiç tanışmadım ki annem tanışsın. Annem babamı aldattıysa bile bize duyurmadı.

Çoğu kez konuştum yaptığın yanlış dedim, ağladı zırladı haklısın dedi 2 ay sonra yine başladı. Ortaya çıkacak diyede korkuyorum sevgilim duyacak diye korkuyorum duyarsa çok utanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…