- 1 Kasım 2019
- 24
- 0
- 1
- 34
- Konu Sahibi Pembelihatun91
-
Kardeşlerimi düşündüğüm için susuyorumNe okudum ben? Gerçekten böyle ahlaksız bir ortamda aile mi kalır? Çıksın bütün gerçekler ortaya da anneniz belki o zaman akıllanır.
Allah yardım etsin size,çok zor bir durum.Kardeşlerimi düşündüğüm için susuyorum
Evet de baban anneni boşucak kardeşlerinizi değilKardeşlerimi düşündüğüm için susuyorum
Allah yardım etsin size,çok zor bir durum.
[/QUOTE
Amin, gerçekten çok zor bir yol bulamıyorum
Öncelikle merhaba burda daha yeniyim zamanla alışacağım inşallah. Benim bir derdim var, annem yıllardır babamı aldatıyor şimdide benim sevgilimin dayısı ile aldatıyor. Bu durumda ne yapmam lazım ? Sevgilime anlatsamda beraber bir yol mu bulsak ? Annemle konuştum fayda etmedi, babamada diyemem küçük kardeşlerim var aile dağılır. Nolur yardım edin
Maalesef gerçekGerçek mi bu yahu ?babana yazık söyle adamcağıza kardeşlerin atlatır illaki
Bunu sevgilime demem mantıksız mı sizceKardeşlerinize olduğu kadar Babanıza da yazık, hatta size de. O aile sizi gelin olarak ister mi bi düşünün. Müsatakbel kv niz annenizin babanızı kendi öz kardeşiyle aldattığını bilse Eminimki oğlunun sizinle evlenmesini istemezdi mükemmel bi eş adayı olsanız bile. Annenize babanıza herşeyi anlatacağınızı söyleyin , tepkisine göre hareket edin. Eğer kendine çeki düzen verirse tamam ama aynı devam ederse anlatın babanıza derim. Onun da aldatıldığını bilmeye hakkı var.
Aynı yerdenizSevgilinin dayısıyla annen nasıl tanışmış ki?
Bunu sevgilime demem mantıksız mı sizce
Çoğu kez konuştum yaptığın yanlış dedim, ağladı zırladı haklısın dedi 2 ay sonra yine başladı. Ortaya çıkacak diyede korkuyorum sevgilim duyacak diye korkuyorum duyarsa çok utanırımkardeslerımın ahlaksız bırıyle buyumesıne goz yumacagıma annesız buyumesını tercıh ederdım
annenızın kardeslerınızle pek ılgılendıgını dusunmuyorum ne aılesı ne ortamı allah askına
sız sorumluluk almaktan korkuyorsunuz sankı
ben olsam eger duzelmezsen senı babama soyleyecegım cocukların olmadan tek basına kımınle ne halt yersen yersın derdım taa en basta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?