Annemin yaptığı yanlışlar

ne alaka aynı yerdenız ? aynı yerden bırsuru ınsan bırbırıyle gorusuyor ama bırbırının akrabasıyla konusup gorusmuyor

sız cok yakın akraba olabılır mısınız ? sevgılı dayısıyla anne ne alaka nıye gorussun tanısssa bıle ?

Anneniz dayı ile nasıl tanışmış merak ettim. Sonra siz nasıl öğrendiniz onların ilişkisini? Kendimi sizin yerinize koyamadım. Çok sevgilim oldu ama dayılarıyla hiç tanışmadım ki annem tanışsın. Annem babamı aldatsıysa bile bize duyurmadı.
Aynı yerden olduğumuz için tanıyoruz birbirimizi, bende annemin facebook şifresini bildiğim için okudum mesajları

Aynı yerden olduğumuz için tanıyoruz birbirimizi, bende annemin facebook şifresini bildiğim için okudum mesajları
yahu tanısıyor olabılır ama bu gorusmesı ıcın neden degıl kucuk memleketde herkes bırbırını tanır zaten ama gorusmek samımıyet gerektırır bu ortam ne zaman nerde olustu

ne alaka aynı yerdenız ? aynı yerden bırsuru ınsan bırbırıyle gorusuyor ama bırbırının akrabasıyla konusup gorusmuyor

sız cok yakın akraba olabılır mısınız ? sevgılı dayısıyla anne ne alaka nıye gorussun tanısssa bıle ?
Akraba değiliz, aynı yerde oturduğumuz için tanıyoruz birbirimizi. Normal komşu gibi yazışıyorlardı konu çok iğrenç yerlere gitti

Sakın erkek arkadaşına söyleme çünkü bu olay senin başına kakılır sen laf işitirsin. Anne tarafından teyzen anneanen var ise ona aç konuyu babana açma direk büyükler bi çare bulur elbet ama sakın sevgiline deme gerçi demesende illa duyar dayısıyla çünkü
Evet duyacak kesin bende bundan çok korkuyorum çok mahcup olurum

Akraba değiliz, aynı yerde oturduğumuz için tanıyoruz birbirimizi. Normal komşu gibi yazışıyorlardı konu çok iğrenç yerlere gitti
sevgılınıze sız bırsey soylemeyın bugun bır yarın ıkı daha ne olacagınız bellı degıl ama annenın sızden korkmaması enteresan bırsey yapmayacagınızdan cok emın demek kı

Dayı da evli kadınla ilişkiye giriyor ama onun ailesine birşey diyen yok. Siz mahçup oluyorsunuz da sevgiliniz niye mahçup olmuyor. ''Dayım da bokun teki çıktı, sevgilimin annesini baştan çıkardı'', niye diyemiyor. Müstakbel kayınvalide niye utanmayacak da siz utanacaksınız. Bir de böyle düşünün.

Dayı da evli kadınla ilişkiye giriyor ama onun ailesine birşey diyen yok. Siz mahçup oluyorsunuz da sevgiliniz niye mahçup olmuyor. ''Dayım da bokun teki çıktı, sevgilimin annesini baştan çıkardı'', niye diyemiyor. Müstakbel kayınvalide niye utanmayacak da siz utanacaksınız. Bir de böyle düşünün.
Sizce bunu sevgilime anlatmalımıyım

babana söylemediğin şeyi erkek arkadşaına asla söyleme. ilerde bin pişman eder seni..

çok zor bir durum. Allah annene akıl versin.

Ay ben şok oha ya
Kızım bence senin harakete gecmen lazım önce anneni babana söylemekle tehdit et sonra git aile büyüklerine konuş annenin sözünü dinleyecegi biri olsun ama gidip sevgiline bir şey anlatma..
Ay rezilikk

Öncelikle merhaba burda daha yeniyim zamanla alışacağım inşallah. Benim bir derdim var, annem yıllardır babamı aldatıyor şimdide benim sevgilimin dayısı ile aldatıyor. Bu durumda ne yapmam lazım ? Sevgilime anlatsamda beraber bir yol mu bulsak ? Annemle konuştum fayda etmedi, babamada diyemem küçük kardeşlerim var aile dağılır. Nolur yardım edin
babana kardeslerinee sonra da sevgiline durumu izah et boyle zor olabilir ama boyle devam etmez ki.

Bence sevgiline anlat ve ilişkini bitir zira sevgilinle evlensen bile annenin yaptığı herkes tarafından duyulucak ve seni de küçük düşürecek bu durum. Ben olsam ilişkimi bitirirdim.

Ay ben şok oha ya
Kızım bence senin harakete gecmen lazım önce anneni babana söylemekle tehdit et sonra git aile büyüklerine konuş annenin sözünü dinleyecegi biri olsun ama gidip sevgiline bir şey anlatma..
Ay rezilikk
Hiç sorma, kaç kere konuştum ağladı zırladı haklisin dedi ama yine devam etti. Babamda anlıyorda belli etmiyor gibime geliyor, ne yapcam bilmiyorum sevgilim duyarsa cok mahcup olurum

Back
X