Annemin yaptığı :(

Wooz annen hala çalıştığına ve 40lı yaşlarda oldununa göre.. kafamçokkarıştı
sen kaç yaşındasın?
Yazıların çok olgun ama !!
Hesapta küçük çıkıyosun şakkıdı

çok sağol inanki içim rahatladı. Zaten artık hiçbir konuşmasını görmüyorum kayıtlarda ne arkadaşça ne de başka bişey. Konuşup siliyor da olabilir ama o ihtimali düşünmek istemiyorum pek =)
yok ben konustugunuda sanmam artık bilgisayarda her yaptıgının kaydedildiğini düşünerek böyle birseye kalkısacagını sanmam sonucta ailesini en önemliside sizin bildiğinizi bildiği için sizi kaybetmekten korkar bu kadın profesyonel capkın mı ki daha devam ettirsin zaten konusmaların kaydedildiğini bile hesaplayamadıgına göre bu ilkmiş ve buda sonlandı için rahat olsun canım sınavın nasıl gecti bunu düşünürken hazırlanabildin mi?

ay inanmıyorummm allah hidayet eylesinn çok şaşkınım arkadaşım..
bencede duymamazlıktan bilmemezlikten gel kaç yaşında kadın sonuçta biliyodur yalnış olduğunu her gün okuyoruz gazetelerde annesinin sırrını biliyodu diye başına neler geliyo zavallı insanların her türlüsünü düşün bunların ve bi cahillik yapıpta sakın ola babana falanda söyleme ..
ben böyle düşünüyorum

her kadın bu yaşları aynı şekilde yaşamıyor....hani arkadaşlar demişlerde bu yaşlarda bazı arayışlar veya farklı şeyler hissetmiş olmak isteyebilir diye....:sm_confused:kendimden örnekle ben 41 yaşındayım hiç bu tür hasletlerim veya "ay yaşım 41 acaba hala beğeniliyormuyum veya cazibem yerindemi" gibi endişelerim olmadı ....bende ilk pc ye oturduğum zamanlar okey oynamaya felan girerdim ilk nikim cinsiyetimi belli ediyordu...ama bu tür muhabbetlere girmek isteyenlerin yüzünden oyun oynayamaz oluyordum...niki değiştirdim uniseks bir nik aldım bu seferde "bayan mısın? erkekmisin?"diye öncül ataklar yapılmaya başlandı...bir keresinde çok kötü tersledim sunturlu bir küfür geldi...sonra o nikide bırakıp erkek niki alayım dedim...ama o küfür olayı beni çok irrite etti soğudum oyun sitelerinden o gündür bugündür asla girmiyor ve oynamıyorum...çooookk uzun zaman oldu...birkaç yıl yani....o zamanlar daha acemiydim çok etkilendim şimdi olsa daha akılcı bir nik seçimi ile kolayca savabilirim bu tür atakları ama artık içimden gelmiyor...msn adresim var ama açmak aklıma gelmez yada sohbet amaçlı kullanmak...açsam bile e_postalarıma bakarım...ailem ve tanıyıp inandığım b,irkaç kişi haricinde de adresimi kimse ile paylaşmadım...ki onlarla bile msn muhabbetim olmaz...bu acemi ikende böyleydi...tecrübeliyim dediğim bugünde öyle...söyleyecek bir şeyim varsa eşime dostuma telf. denen bir alet var..:sm_confused:hiç hoşlanamadım bu msn muhabbetinden...:sm_confused:

anneniz için ne diyeceğimi bilemiyorum ...annelik çok kutsal bir kavram insan böyle bir şeyi o kavramın üstüne oturtamıyor....bildiğim tek şey şu ilk oğlumu kucağıma aldığım gün yani 21 yıl önce benim için kadınlığın bu yönü çok arka planlara düştü...tüm hayatımda önceliği eşim çocuklarım yuvam aldı...dışardaki en popüler,karizmatik adamın yapacağı en güzel iltifatlar... oğullarımın "ne haber annelerin sultanı" deyip yanağıma koyduğu öpücüklerin yanına yaklaşamazlmaz:en dayanılmaz adamı oğullarımın (afedersiniz kaba olacak ama) poposundaki tek bir kıl uğruna rahatlıkla harcarım....klava:dışardaki adamı geçin eşimi bile karşıma alabilirim duruma göre....:1closedeyes:her adımımda herşeyin öncesinde onları düşünürüm....hep derim bir kadın anne olduğu gün ebediyen "ben" kavramını yitirmiş demektir...artık o kadın her daim "evladım" veya "biz" der.....ben böyle düşündüğüm için annenizi anlamam mümkün değil:umursamaz:...Allah doğru yoldan aklını başına getirir inşallah...:Saruboceq:bu mübarek gecede bu duayı yapabilirim ancak....insanların bazı keskin hatları ve çizgileri vardır...işte burası benim çizgimdir ...asla olamaz böyle bişi...hatta sorumlu olduğu bir eşi olmasada çocuğu olan kadın düşünceli ve dikkatli olmak zorundadır....yanlış yanlıştır...buda o yanlışlardan biri işte...umalımki bir anlık gafletli bir dönemi olmuş ve geçmiş olsun....sevgiler...

Allah yardımcın olsun canım.annenin aklını başına getirmen gerekiyo bi şekilde.bu tehditle de olsa yapmalısın.ya insan evladı varken böyle şeyleri yapmaya nasıl cesaret eder.annesin,kadınsın.ona bunları9 söylemelisin.ama yapmak isteyen insan her şekilde yolunu bulup yapmayı istediği şeyi yapıcaktır.

wooz ne olursa olsun o senin annen sakın ama sakın unutmaa.bu olay senin başına gelmiş olsaydı inan annen kimselere anlatamazdı.ama sen anneni mahfettin aklın karıştı. o kadar yorum varki,yaptıgı hiç ama hiç dogru degil ama onu bu kadar dillendirip,kafanı karıştırıp yorumları okuyup annene kin beslemenden korkuyorum. çünkü böle bir olayı kime sorsan kötü bişey der.bende sen yaşlarda kızı olan bir anneyim,annen çok yanlış şeyler yapmış fakat sadece merak olabilir,ilgisizlik,intikam ne bilim ama annene kızma o yaptıgının hata oldugunu anlamıştır.üzülme unutucaksın zaman herşeye çare.

Evet canım hazırlanabildim sınavıma. Çok da iyi bir okulu tutturabildim Allaha şükür.
İnşallah dediğin gibidir. Ben buna inanmak istiyorum en azından :Saruboceq:

Zaten babama söylemeyi düşünmedim hiçbir zaman. Seçeneklerim arasında ya annemle konuşmak, ona bildiğimi hissettirmek ya da susup bişe bilmiyormuş gibi davranmak vardı.

Çok haklısınız. Keşke bütün anneler sizin gibi olsa a.s

İşte bu yüzden hala konuşmaları günlük kontrol ediyorum.

titanik anneme olan davranışlarımı hiçbir şekilde değiştirmedim. Zaten değiştirmek istesem de bunu başaramam yapıma uygun değil. Annemle çok kısa bir konuşma yaptım ve cevabımı aldım ama ne öncesinde ne de sonrasında ona karşı davranışlarım değişti.

canım Allah yardımcın olsun ama bişeyler yap ne bileyim annen senin hala onu kontrol ettiğini anlasın belki çekinirde yapmaz bidaha umarım annende çok geç olmadan yaptığı yanlıştan döner sende kendini fazla yorma daha çok küçüksün hem nekadar uğraşsanda iş olacağına varıyooo

:çok üzgünüm:

14 yaşındayım

akannehir akannehir :sinifsinif:hay Allah daha çok küçükmüşün benneyaptımki yaşını öğrenince titaniğin yorumuna katıldım ve aynı endişeyide bende hissettim benneyaptımki

bak küçüğüm şöyle diyeyim annenin yaptığı olay yanlış bu tamam,ama bunu yapmış olması dahi onun sana karşı annelik duygularında bir eksiklik olduğunu göstermez:1hug: zaten konuşmanızda sana şiddetle karşı koyması ve inkar yoluna gitmesi senin karşında düştüğü durumdan dolayı duyduğu sıkıntı ve mahçubiyetten ileri geliyor bence sengözlerimebaksanab buda demektirki bu şok büyük ölçüde ne yaptığının farkına varıp kendini toparlamasını sağlayacaktır....beşer(yani insan insanoğlu) şaşar :sm_confused:bu yönde olmasada bizimde şüphesiz hatalı taraflarımız vardır hepimiz mükemmel anne değilizdir,muhakkak hatalarımız olmuştur...senin anneninde hatası bu olmuş ve geçmiş olsun tamam mı canım...eminim annenin aklı başına gelmiştir...bu hayatta sığınabileceğin en güçlü liman yine annendir...ondan daha çok kimseye güvenemezsin a.s siz inşallah bir daha böyle bir şey yaşamayacaksınız.....annene yalnız bırakma ona olan sevginide her fırsatta gösterki yalnız olduğunu düşünmesin...varsa bile bir boşluk sen sevginle doldur orayı tama mı canım:1hug: sevgiyle öpüyorum yanaklarından...hep mutlu,sağlıklı ve başarılı ol inşallahopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hayır yaa aslında çok da küçük sayılmam. Tabi yaşı benimkini katlayan üyeler de var kaydirigubbakcemile3 annemle ilişkilerimiz çok iyi sayılmaz ya çok iyi oluruz ya da tartışırız. İnşallah dediklerin çıkar da artık şu sanal arkadaşlarına veda eder. Düşündükçe üzülüyorum çünkü

sana öle geliyoo. sen bebeksin daha.. Şeniz
kıyamam, tanınmaktan korktuğun için mi rumuzunu değiştirdin? bence annen mesajı almıştır, çok da üzülme bundan sonra.

¤ decemBer ¤;9156019 .!.:
sana öle geliyoo. sen bebeksin daha.. Şeniz
kıyamam, tanınmaktan korktuğun için mi rumuzunu değiştirdin? bence annen mesajı almıştır, çok da üzülme bundan sonra.

evet December güzel tahmindi kaydirigubbakcemile3 annem buraya bu rumuzla üye olduğumu biliyor. Bu da benim aklıma yeni geldi neyseki değiştirdim =)) ha bi de sırf annem değil çoğu yere üye olurken bunu kullanırım harfi harfine... aileden de bilenler var. Kaş yapalım derken göz çıkarmayalım kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
benim başıma da bir misafir bilgisayarımdan ahlaksız sitelere girmişti de öyle birşey gelmişti.
misafirim erkek olduğu için eşime havale ettim ama bayan olsa, bilgisayara herşeyin kayıt olduğunu sık sık söyleyerek uyarırdım herhalde.
annenle ne konuştun bilmiyorum ama arada konuşurken bilgisayarda herşey bisürü yere kaydoluyor falan desen o anlar ve yapmaz diye düşünüyorum.
belki kafası bozulmuştur da sinirden öylesine birine cam açmıştır. aklına kötü şeyler getirme. yapacak biri olsa telefonla yapar, herşekilde yapar yani. oturup internetten konuşmayla yetinmez. ama sen tlf karıştırdım diyorsun. sonuçta annen o senin canım... keşke annele samimi olsanız opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…