Canım yaşadığın gördüğün şeyler tabiiki iyi şeyler değil.Asla anneni desteklemiyorum ama tek suçlu burada annen değil bence.Bir arkadaşta demiş babandan yeterli ilgi görmüyorsa annen kendisininde ilgi duyulacak hoşlanılacak bir kadın olduğunu belki kendisine kanıtlama ihtiyacı duyduğundan böyle yapmıştır.40 yaşlar kadının hayatının en güzel olgunluk yaşlarıdır.erkek eşine ilgi alaka ve sohbet de etmiyora birçok kadın bu yaşlarda bazı arayışlar içine girebilir.Ben birçok örnek gördüğümden böyle düşünüyorum.eğer annen bu işi sadece pc yoluyla yapıyorsa işi reele dökmüyorsa sorun yok.Bunlar geçici şeyler zamanla oda bu yaptığının doğru olmadığını ona birşey kazandırmadığını görecek.Bence baban evde birazcık anne ile ilgilense gör bak annen yalnızlığını internette geçirmemeye başlayacak.Baban ile aran iyi ise (tabiki bu olayı asla anlat demiyorum ima bile ederek konuşma)babana bir sohbet arasında annemle sohbet ettiğini görmüyorum iltifat gibi sözlerdede bulunmuyorsun diye kendi dilinin döndüğünce tatlı bir dille babanın annene karşı ilgisizliğinden yakınsan durum değişebilirmi acaba??bence birde böyle birşeyi dene bilmem ne demek istediğimi anlatabildim mi
konuş ondan utandığını söyle bir daha affetmeyeceğini ha sne affedersin belkide gene de söyle güzelce konuş belki utanır
:1shok::1shok::1shok:
allah yardimciniz olsun..
Canım sen yine söylememişsin şimdiye kadar ben hemen söylerdim tepkimi belli ederdimm hatta annemle konuşmazdımm:umursamaz:
Bu konuda çok katıyım kim olursa olsun affetmem
dilaycım eğer başıma gelmemiş birşey olsaydı inan ki ben de böyle söylerdim ama insanın kendi annesi olunca işler değişiyor :çok üzgünüm:
Sıkıntımı buraya yazıp yazmamakta çok tereddüt ettim ama sizin de fikirlerinizi alıp derdimi paylaşmak istedim.
Belki okumadan önce klasik anne kız sorunu sanacaksınız keşke öyle olsa ama deil maalesef.
Tam olarak süresini hatırlamıyorum çok zaman geçti üstünden. Ben msn deki konuşmaları kaydetmeye ayarlamıştım ve sohbet günlükleri oluyordu.Bilgisayarda her msn ini açan kişinin konuşmaları otomatik olarak kaydoluyordu, kendiminkiler de dahil.
Benim sevgilim ve arkadaşlarımla yaptığım bazı özel konuşmalar olduğu için sık sık girip siliyordum.
Bir keresinde tanımadığım birçok msn adresiyle konuşmalar çarptı gözüme.açtım meraktan ve okudum birbir. Annemin msn iyle yapılmıştı konuşmalar ve hiç de arkadaşça değildi mafoldumben o anda ellerim titremişti ama nedense 10 dk gibi bir sürede attım şoku ve sanki hiçbirşey olmamış gibi davranmaya başladım.
İnanamıyordum annem bunu nasıl yapmış olabilir??Ayrıca gördüğüm sadece konuşmalar değildi kamera açtığını da öğrendim...Geçen haftasonu annem hepimizden önce uyanmış ve geçmişti bilgisayar başına. Bu sefer yine şeytan dürttü ve girdim konuşmalarına.Yine birisine kamera açmış... Karşıdaki kişi de çok güzelsiniz falan diyordu.
Bilgisayara okey oynamak için giriyordu güya...Böyle kişilerle de o siteden tanıştığını düşünüyorum çok mutsuzum. Bunu babama nasıl yapar aklım almıyor.Anneme hiçbirşey hissettirmedim anladığını sanmıyorum haberi yok sohbet günlüklerinden.
Benim annem nasıl internetten tanıştığı birisine kamera açar?çok mutsuzum keşke girip de okumasaydım o konuşmaları.hem kendimden hem annemden çok utanıyorum...
Sizce annemle konuşmalı mıyım?? Ama nasıl konuşabilirim ki? Bazen çok sinirleniyorum ve babama anlatmak geliyor içimden ama kavga etseler çok mu mutlu olacağım sanki?
ne yapmalıyım lütfen yardım edin...bazen yanlıs mı gördüm diye düşündüğüm bile oluyor.
Çok uzun oldu ama yorumlarınızı duymaya ihtiyacım var. kimseye anlatamadım ve giderek büyüyor içimdeki sıkıntı.
OOOOOOoooooo
O zaman işler karıştı şimdi...Demekki bilgisayarı senden başka kurcalayanda var... Başka Sırdaşların olabilir.. Sen çok dikkat etmelisin Nede olsa o senin annen ama başkası senin kadar hassas düüşünmez..babanda kıyameti kopartır..
Peki sence sadece masum ,sanal görüşmelermi.. Annenin cep ,ev telefonlarında yada gezmelerinde bi gariplik varmı?
CADIARZU
nasil ögrendin cam acip konustugunu
Gogıla yazdımmı :uhm: nası yani... ;Ayıp konuşömanın neyini gogıldan çözüyosun ki..Türkçe değilmi -tatlicadiarzu-Yuse sanırım bu mesajdan bahsediyorsun.. Bence masum sanal görüşmeler değil. Hatta benceliği kalmadı bunun okuduğum bazı terbiyesiz şeyler vardı önce anlamadım Google a yazdım baktım ve kötü şeyler çıktı:çok üzgünüm: keşke masum konuşmalar olabileceğine dair bir şüphem olsa ama yok :1no2:
sadece sanal görüşmelermi.. Annenin cep ,ev telefonlarında yada gezmelerinde bi gariplik varmı?
CADIARZU
canim cok üzücü bir durum biraz bekle bakalim annein bu davranislarini takip et, eger uzun zaman devam ederse ,annenle konus bence...bu arada bukadar detayi nasil ögrendin cam acip konustugunu filan bide gecmisi baska nerden bulabiliriz bizede söylersen iyi olur ögrenmis oluruz
Gogıla yazdımmı :uhm: nası yani... ;Ayıp konuşömanın neyini gogıldan çözüyosun ki..Türkçe değilmi -tatlicadiarzu-
Benim asıl sormak istediğim :
sadece sanal görüşmelermi.. Annenin cep ,ev telefonlarında yada gezmelerinde bi gariplik varmı?
CADIARZU
gercekten cok ciddi bir durum ama ben bunun sadece sanalda kaldıgını düşünüyorum öylede düşünelim ben bazı yorumlara katılmıyorum sonucta annesinden bahsediyoruz komsudan yada akrabadan değil anne!
ayrıca evi terkederdim demek ne kadarda kolay nereye gidecek? hadi babasına söylediğini düşünelim istenmeyen seyler yasanabilir bence bu konuyu unut sen canım ben annenizinde sizin bildiğinizi biliyor artık böyle birseye kalkısacagını hiç sanmam
Merak kediyi öldürür...
Kim sanalda konuştuğunu merak etmiyor ki?
Sonunda mutlaka sanal görüşmeler reele dönüşür.. Bu yüzden sordum..Eğer hala Görüşmemişse dikkat et demek istiyecektim..
Eğer hala Şüphe yaratacak bişi olmuyosa sorun yok..
Ama Şüphe ediyorsan
* Yanlız kalmasına izin verme
* Annenin gözünü korkut..
Teknolojiden bahset (kaleme dahi kamera takıldığından , yapılan şantajlardan)
ama sadece imaa!! :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?