Annemin yaptığı :(

Canım yaşadığın gördüğün şeyler tabiiki iyi şeyler değil.Asla anneni desteklemiyorum ama tek suçlu burada annen değil bence.Bir arkadaşta demiş babandan yeterli ilgi görmüyorsa annen kendisininde ilgi duyulacak hoşlanılacak bir kadın olduğunu belki kendisine kanıtlama ihtiyacı duyduğundan böyle yapmıştır.40 yaşlar kadının hayatının en güzel olgunluk yaşlarıdır.erkek eşine ilgi alaka ve sohbet de etmiyora birçok kadın bu yaşlarda bazı arayışlar içine girebilir.Ben birçok örnek gördüğümden böyle düşünüyorum.eğer annen bu işi sadece pc yoluyla yapıyorsa işi reele dökmüyorsa sorun yok.Bunlar geçici şeyler zamanla oda bu yaptığının doğru olmadığını ona birşey kazandırmadığını görecek.Bence baban evde birazcık anne ile ilgilense gör bak annen yalnızlığını internette geçirmemeye başlayacak.Baban ile aran iyi ise (tabiki bu olayı asla anlat demiyorum ima bile ederek konuşma)babana bir sohbet arasında annemle sohbet ettiğini görmüyorum iltifat gibi sözlerdede bulunmuyorsun diye kendi dilinin döndüğünce tatlı bir dille babanın annene karşı ilgisizliğinden yakınsan durum değişebilirmi acaba??bence birde böyle birşeyi dene bilmem ne demek istediğimi anlatabildim mi

evet canım anladım çok sağol. babamla aramız iyi ama bu tarz konuşabileceğim bir şekilde değil malesef:1no2:

konuş ondan utandığını söyle bir daha affetmeyeceğini ha sne affedersin belkide gene de söyle güzelce konuş belki utanır

Canım sen yine söylememişsin şimdiye kadar ben hemen söylerdim tepkimi belli ederdimm hatta annemle konuşmazdımm:umursamaz:
Bu konuda çok katıyım kim olursa olsun affetmem

Canım sen yine söylememişsin şimdiye kadar ben hemen söylerdim tepkimi belli ederdimm hatta annemle konuşmazdımm:umursamaz:
Bu konuda çok katıyım kim olursa olsun affetmem

dilaycım eğer başıma gelmemiş birşey olsaydı inan ki ben de böyle söylerdim ama insanın kendi annesi olunca işler değişiyor :çok üzgünüm:

canim cok üzücü bir durum biraz bekle bakalim annein bu davranislarini takip et, eger uzun zaman devam ederse ,annenle konus bence...bu arada bukadar detayi nasil ögrendin cam acip konustugunu filan bide gecmisi baska nerden bulabiliriz bizede söylersen iyi olur ögrenmis oluruz

Yuse sanırım bu mesajdan bahsediyorsun.. Bence masum sanal görüşmeler değil. Hatta benceliği kalmadı bunun okuduğum bazı terbiyesiz şeyler vardı önce anlamadım Google a yazdım baktım ve kötü şeyler çıktı:çok üzgünüm: keşke masum konuşmalar olabileceğine dair bir şüphem olsa ama yok :1no2:

nasil ögrendin cam acip konustugunu

Konuşma yazısının içinde cam yollandığı görünüyor...

xxxxxxxxxxxxxxile Görüntülü Arama yapılıyor...
Kapat (Alt+Q)

Görüntülü Aramayı iptal ettiniz.

Gogıla yazdımmı :uhm: nası yani... ;Ayıp konuşömanın neyini gogıldan çözüyosun ki..Türkçe değilmi -tatlicadiarzu-

Benim asıl sormak istediğim :

sadece sanal görüşmelermi.. Annenin cep ,ev telefonlarında yada gezmelerinde bi gariplik varmı?
CADIARZU

aslında hatırlamıyorum nasıl yaptığımı yani şimdi bilgisayara tekrardan format atılda yapamam. Tesadüfen karıştırırken bulmuştum bir kaç kez. Nereye kaydolduğunu da söyleyeyim birilerinin işine yarar belki yerimseniben BELGELERİM de SOHBET GÜNLÜKLERİ diye bir dosya oluyor ve oraya kaydoluyor msn konuşmaları.
Kamera olayını nasıl anladığıma gelince o konuş ma kayıtlarında atıyorum "woozygirl görüntülü aramayı kabul etti" yazıyor ordan anladım ve altında da çok güzelsin gibisinden şeyler yazıyordu:1no2:

Gogıla yazdımmı :uhm: nası yani... ;Ayıp konuşömanın neyini gogıldan çözüyosun ki..Türkçe değilmi -tatlicadiarzu-

Benim asıl sormak istediğim :

sanırım sadece sanal çünkü o olaydan sonra merak edip arada sırada karıştırdım telefonunu mesajlarda birşey yoktu ama o sıra biryere gitmişti uzun süreli (2-3 gün- tatile) o zaman şüphelenmiştim mesela:bbo:

ha ilk yazdığına gelince yabancı değildi tabiki ama anlamadığım terimler vardı diyelim yerimseniben

gercekten cok ciddi bir durum ama ben bunun sadece sanalda kaldıgını düşünüyorum öylede düşünelim ben bazı yorumlara katılmıyorum sonucta annesinden bahsediyoruz komsudan yada akrabadan değil anne!
ayrıca evi terkederdim demek ne kadarda kolay nereye gidecek? hadi babasına söylediğini düşünelim istenmeyen seyler yasanabilir bence bu konuyu unut sen canım ben annenizinde sizin bildiğinizi biliyor artık böyle birseye kalkısacagını hiç sanmam

sadece sanal görüşmelermi.. Annenin cep ,ev telefonlarında yada gezmelerinde bi gariplik varmı?
CADIARZU

Merak kediyi öldürür...
Kim sanalda konuştuğunu merak etmiyor ki?

Sonunda mutlaka sanal görüşmeler reele dönüşür.. Bu yüzden sordum..Eğer hala Görüşmemişse dikkat et demek istiyecektim..

Eğer hala Şüphe yaratacak bişi olmuyosa sorun yok..

Ama Şüphe ediyorsan
* Yanlız kalmasına izin verme
* Annenin gözünü korkut..

Teknolojiden bahset (kaleme dahi kamera takıldığından , yapılan şantajlardan)
ama sadece imaa!! :gitme:

çok sağol inanki içim rahatladı. Zaten artık hiçbir konuşmasını görmüyorum kayıtlarda ne arkadaşça ne de başka bişey. Konuşup siliyor da olabilir ama o ihtimali düşünmek istemiyorum pek =)

Aslında görüşeceğini pek sanmıyorum. Zaten çalışan bir bayan hafta içi hiçbir yere çıkamıyor. hafta sonu da arada sırada arkadaşına gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…