canim annen sana belli etmemistir serin kanli davranip kendini hakli cikarmis.
Ama inanki icten ice cok kötü olmustur. ve bundan sonrada yazismalarina devam edecegini sanmiyorum
cünkü sonucta senin elinde ona karsi bir koz var artik ve her hangi bir tartismanizda anneni
bu konuda babana anlatmakla tehdit edebilegini düsünmüs olabilir.
şahsen bana görede anormal bir durum
annemin böyle dialoglar içine girmesi aşırı üzer..
kamera açıp bu muhabbete girmesi bile bi nevi aldatmadır bana göre..
anneniz olgun yaşına göre bunu neden yaptı bilemiyorum ama
belki onun devrinde internet olmadığından bu tarz şeyler ilgisini çekiyor olabilir
kötü yönden düşünmek istemiyorum sonuçta ''anne''
dilerim birdaha tekrarlamaz senide üzmez..
Allah göstermesin de yuva yıkmak bu kadar kolay mı ya. tamam hazmedilir bişi değil de, bunun benim elimle olmasını istemezdim açıkcası.
herkesin değerleri,prensipleri vardır.mesala kimi dürüstlüğe önem verir,kimi başka bir ahlaki değere.
hayatta benimde en değer verdiğim şey namustur.ne şekilde nasıl yapılırsa yapılsın.zaten bu konulara azıcık kapı açılınca arkası geliyor.
bana göre bir yuva ilgisizlikten,sevgisizlikten,yoksulluktan,çocuk olmamasından vs.yıkılmamalı.yani bu sebeplerle yuvamı yıkmam.ne sebep olursa olsun.sadece 2 sebeple yuvamı yıkarım,1.namus 2.hırsızlık.
bunların azı çoğu olmaz.
bunlar benim görüşüm.
woozygirl3 öncelikle bilgisayarından JAWA yı sil ki tekrar oyuna giremesin..
***Benimde annem nete girer tavla ,okey oynar ama jawa kurmayı bilmez
***Msn şifresini de bloke et
Olayı annenin yüzüne vurmamalıydın.. Üste çıkacaktır tabii ki hiç bişi olmamış gibi.. Yaptığının kötü bişi olduğunu çok iyi biliyor. Evladının gözünden düşmek istemiyor
sen iyi saklamıssın bunu canımm
ama zor bir durum acıkcası bence
bir an önce konus ve kendine ceki düzen versin
annen bilgisayara şifre koy ben olsam böyle yaparım
ve bunu imalı bişekilde sölerimm hiçte umrumda olmaz
utanıcak kişide sen deilsin ayrıca
kuzenim var ama benim. bi sorun olduğunda onu çağırır ya da komşumuzu ve olay anında çözülür:1no2:
OOOOOOoooooo
O zaman işler karıştı şimdi...Demekki bilgisayarı senden başka kurcalayanda var... Başka Sırdaşların olabilir.. Sen çok dikkat etmelisin Nede olsa o senin annen ama başkası senin kadar hassas düüşünmez..babanda kıyameti kopartır..
Peki sence sadece masum ,sanal görüşmelermi.. Annenin cep ,ev telefonlarında yada gezmelerinde bi gariplik varmı?
CADIARZU
Rabbim yardincin olsun cok zor bir durum gercekten
bir baskasi olsa coktan yuzune soylenebirdi konusulurdu
ama ne bileyim annenin yaninda msn konusmalarinin kayit edildigini ima edebilirsin yani sanki bunu yeni ogrenmisin ,gibi kendininde hic okumadigi girip bakacagini soylersin bunu yaninda bilgisayar bilen bir kisi ile beraber soylersin annen ne bileyim telasa dusup sana yada o kisiye direk sildirir ve bir daha girmez ins
bunlari dusundum :))ins faydali olabilir
hic ama hic normal bir olay degil
bazı arkadaşlar kendini yalnız hissettiği için böyle bişey yöneleceğini söylemiş herkesin düşüncesine saygım var ama o zaman herkes aldatır kocasını.çünkü herkes zaman zaman kendini yalnız hissedebilir..
vay be ne aneler var demekten kendimi alamadım valla...millet kızına örnek olmaya çalışırken hanımefendi uçmuş resmen ne denilebilir ki bilemedim Allah akıl fikir versin,Allah şaşıtmasın...
anneni takip ediyomusun tekrar giriyomu acaba ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?